Premierul Noii Zeelande sustine in fata presei ca nu este reptilian! Sa-l credem sau sa nu-l credem? As vrea sa-l vad si pe Printul Charles cand zice una ca asta!

by “Chestiunea reptiliana” a intrat de mult timp in atentia oamenilor. In 2012, Times Magazin, a pus-o in topul celor 10 conspiratii in care cred oamenii. De exemplu, in America, 12 milioane de oameni considera o considera reala. Nu este greu de inteles de ce multi oameni incep s-o considere […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Chestiunea reptiliana” a intrat de mult timp in atentia oamenilor. In 2012, Times Magazin, a pus-o in topul celor 10 conspiratii in care cred oamenii. De exemplu, in America, 12 milioane de oameni considera o considera reala. Nu este greu de inteles de ce multi oameni incep s-o considere reala, avand in vedere ca vorbim de o istorie destul de complexa si faptul ca este destul de pregnanta in cadrul mitologiei universale (istoria adevarata).


Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/12-milioane-de-americani-cred-ca-elita-politicienilor-din-america-si-din-intreaga-lume-sint-reptilieni.


In cazul in care exista, fie persoane sceptice, fie persoane interesate de acest subiect, le voi explica intr-un rezumat la ce se refera aceasta “teorie”. In primul rand istoria pe aceasta planeta are la baza doua simboluri puternice, ce apar fara niciun fel de exceptie, la toate popoarele si anume: sarpele si dragonul. In Biblie, care reprezinta o colectie de relatari reciclate de la bablionieni si preluate de leviti in timpul sederii lor in Babilon, unde se prezinta in Geneza, Adam si Eva, ca doi oameni creati de Elohim care inseamna in aramaica “Dumnezei”, care au fost tradusi de-abia in secolul III e.n., de catre calugarul Ieronim drept “Dominus-deus”, adica la singular “Dumnezeu”.

Atunci cand punem in discutie si analizam acele versete biblice in care apare sarpele, nu putem sa ne intrebam: “cum poate vorbi un sarpe?”
Dar serpii din cate stim noi, nu vorbesc, nu au niciun fel de viu grai, dar imediat veti intelege completarea metaforei Biblice despre sarpe. Completarea metaforei biblice, o gasim in cronica ebraica Haggaddah (Povestirea), dar si in Apocalipsa dupa Avram, unde sarpele care “a pacalit-o” pe Eva, este descris ca avand inaltimea unei camile, maini, picioare, coada si o pereche de aripi. Hopa, deja se schimba perceptia cu privire la ce fel de personaj vorbim.


Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/adam-si-eva-primii-oameni-creati-de-reptilienii-anunnaki-pentru-a-i-slujii.

In Apocalipsa dupa Ioan (Revelatia), cap.20, se fac anumite conexiuni destul de concrete cu privire la sarpe-demon-dragon:

“vers. 2: Şi a prins pe balaur, şarpele cel vechi, care este diavolul şi satana, şi l-a legat pe mii de ani,
vers. 3: Şi l-a aruncat în adânc şi l-a închis şi a pecetluit deasupra lui, ca să nu mai amăgească neamurile, până ce se vor sfârşi miile de ani. După aceea, trebuie să fie dezlegat câtăva vreme.”[2]

In acest caz familiile regale si imperiale pamantene sint descendentii direct ai acestor fiinte venite din Constelatia Draco, asta daca analizam templele din antichitate cum ar fi cele de pe platoul Gizeh, care erau aliniate in jurul stelei Thurban, care in egipteana inseamna “Dragon”. Printul Nicholas de Vere von Drakenberg explica destul de bine in cartea sa “Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”[3], cum ei sint urmasii directi ai Anunnaki-lor pe care acesta ii denumeste drept “dragoni”, o forma metaforica, plina de simbolism, de a vorbi in cazul sau.

Simbol reptilian al familiei de Vere, iar in stanga si in dreapta observati doua fiinte reptiliene, iar in jos observati Fleur-de-lis, celebrul simbol heraldic merovingian, care este un crin stilizat.

Acesta inca de mic, dupa cum el sustinea, a fost initiat in cadrul ocultismului familiei sale de Vere, unde a fost invatat, dupa cum acesta spune “Traditia Dragon”, care inseamna “a-ti recunoaste propria fiinta” sau “propriul dragon din tine”, evident ca aceste sintagme sint referiri metaforice. Printul Nicholas, mai purta si titlul nobiliar de “Principe Draconis”, adica Draco, el conducand astfel Curtea Regala a Dragonului cu sediul in Londra. Curtea Regala a Dragonului a fost fondata in jurul anului 2170 i.e.n. de catre preotii din Mendes (Egipt) fiind condusi de catre printul-preot Ankhfn Khonsu.

Curtea Regala a Dragonului s-a reactualizat apoi in secolul XIV ca si Curtea Ungara si Imperiala a Suveranitatii Dragonului, fiind condusa de catre “sfantul” imparat roman si inchizitor, Sigismund de Luxemburg, al carei cancelar a fost Printul Vlad al III-lea al Valahiei si Transilvaniei. Tatal printului se numea Vlad al II-lea Dracul, adica Draco. Oriunde au ajuns membrii Fratiei Babiloniene a Sarpelui, au intemeiat tot felul de scoli ale misterelor prin care au determinat populatia locala sa renunte la gandirea logica si rationala datorita fricii si a superstitiei.

Sir Laurence Gardner, co-autor, al acestei carti sustinea ca Anunnaki nu ar fi reptilieni care si-ar schimba forma, asta dupa ce el a sustinut despre Anunnaki ca sint “dragoni”, dar mai mult decat atat, chiar el a scris in aceasta carte despre faptul ca in trecut acestia erau descrisi ca “schimbatori de forma”, asa cum sint descrisi celebrii NAGAS, din cultura hindusa sau dragonii din cartea chinezeasca Yi King, care au fondat dinastia imperiala ce a condus China si o conduce pana in prezent, spre Noua Ordine Mondiala, caci vedem totalitarismul care functioneaza in China, ce este promovat de nobilii moderni. Ei pot sa zica absolut orice, pot chiar sa nege, dar istoria lor, daca o stim, atunci ei vor evita sa mai raspunda. Un exemplu in acest caz sint insasi blazoanele lor, pe care n-au ezitat si nu ezita nici in prezent sa-si expuna simbolurile reptiliene.

Despre liniile genealogice ale merovingienilor, descrise de scribul burgund Fredegar, in cronica sa ca si urmasi ai tribului evreiesc, pierdut, Tuatha de Danaan, care a patruns in Europa, din care isi trag seva familiile regale europene, puteti sa cititi aici pe larg -> http://www.fara-secrete.ro/linia-genealogica-regala-a-reptilienilor-meronvingieni-cea-mai-importanta-linie-de-sange-regal-din-europa.

De pilda, daca mergeti in centrul global al controlului bancar de pe Planeta, cunoscut ca City of London, o sa vedeti in centrul orasului, o statuie cu o fiinta reptiliana bipeda inaripata

Fiinta reptiliana inaripata din centrul City of London

Blazonul Casei Regale Britanice Windsor, fosta Casa Regala Germana Saxa-Coburg-Gotha-Battenberg, unde observati prezenta a doua fiinte reptiliene inaripate, iar deasupra coifului purtat de un Cavaler Templier, observati o “aripa de dragon”.

Despre reptilienii Anunnaki, cunoscuti in literatura OZN, ca si “draconieni” cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/reptilienii-draconieni-inaripati-anunnaki-din-constelatia-draco-cei-care-au-venit-pe-terra-acum-500000-de-ani.

Despre modul cum Anunnaki au fondat casele regale si imperiale pamantene aflati din acest articol -> http://www.fara-secrete.ro/originea-regalitatii-pe-aceasta-planeta-provine-de-la-reptilienii-anunnaki.

Dar stati putin, in 1982, paleontolul american, Dale Russel, la cererea NASA, acesta a realizat o simulare computerizata cu privire la ce s-ar fi intamplat daca dinozaurii n-ar fi disparut acum 65 milioane de ani? Rezultatul simularii a fost zguduitor: dinozaurii continuau sa ia forme umanoide si sa devina inteligenti.

Exact, asta s-a si intamplat intr-un anumit fel, iar dovezile arheologice confirma cat se poate de mult existenta dinozaurilor in acelasi timp cu oamenii, desi initial nu se considera asta. Un exemplu sint pietre ICCA, pe care se vad bastinasi azteci care folosesc dinozauri Diplodocus (dinozauri ierbivori) drept animale domestice, iar in alte cazuri, acestia incearca sa domesticeasca alte specii de dinozauri. Apoi avem “paradoxul de la Paluxy”, care este de fapt o piatra pe care se afla urma unui picior de om, iar langa ea urma unui picior de dinozaur urias.

Adrian J. Desmond, unul dintre cei mai mari specialisti in domeniul reptilelor declara despre saurornitoid ca era un dinozaur inteligent si diferenta sa dintre restul dinozaurilor este ca diferenta dintre oameni si vaci. Acesta a luat in seama forma sa oarecum umanoida, creierul destul de mare in raport cu corpul, vederea binoculara, degetul opozabil de la membrele superioare, care este un semn al inteligenti, deoarece aceasta fiinta poate apuca obiecte spre a le folosi intr-un mod inteligent.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/istoria-reptilelor-pe-aceasta-planeta-de-la-dinozauri-la-reptilienii-umanoizi-bipezi.

La data de 16 decembrie 1999, un jurnalist de investigatii Jimmy Orwel, declara ca a reusit sa descopere primul caz de existenta reptiliana, apartinatoare a unei stravechi specii reptiliene, care s-a nascut pe aceasta Planeta evoluand, tocmai din dinozauri, asa cum ati vazut mai sus. Aceasta fiinta de sex feminin, i-a acord un interviu, unde ii precizeaza ca ei nu sint deloc rai, ca pamantul este al lor (cam aroganta afirmatia asta) si ca ei sint urmasi ai dinozaurilor.

Aceasta sustinea ca acum 65 milioane de ani, doua specii extraterestre se luptau in atmosfera, iar una dintre ele ar fi detonat o bomba cu hidrogen experimentala, iar asta a provocat o iarna atomica de doua sute de ani, in care au murit majoritatea dinozaurilor, iar ei fiind destul de mici in comparatie cu dinozaurii, ca si fiinte reptiliene, au suferit tot felul de mutatii genetice din cauza radiatiilor, iar asta a determinat un proces, oarecum accelerat de evolutie.

Mai multe pe larg din acest interviu puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/de-vorba-cu-o-fiinta-reptilianca-din-specia-anunnaki.

O stire care a facut senzatie, la data de 16 februarie 2014, asta dupa ce Premierul Noii Zeelande, John Key, a facut in fata presei o declaratie destul de bizara pentru toti oamenii care au asistat la ea:

“John Key, premierul Noii Zeelande, a fost nevoit să facă o precizare bizară. Politicianul a declarat în mod public că nu este un reptilian și nu-și poate schimba forma.

În urma unei petiții publice, premierul Noii Zeelande, John Key, a fost nevoit să declare că nu este reptilian și că nu a călătorit niciodată în spațiu, scrie 3news.co.nz.

“Din câte știu eu, nu sunt un reptilian. Deoarece mi s-a pus aceată întrebare în mod direct, am mers atât la un doctor cât și la un medic veterinar, iar amândoi mi-au confirmat că nu sunt un reptilian. N-am pus niciodată piciorul într-o navă spațială, n-am fost în spațiu, iar limba mea nu este exagerat de lungă”, a declarat în glumă premierul neozeelandez John Key.”[1]

Daca Premierul Noii Zeelande, declara in fata presei ca nu este reptilian, Imparatul Japoniei de astazi, Akihito, declara in fata presei ca el este urmasul zeitei-dragon, Amaterasu, cea care este considerata intemeiatoarea dinastiei japoneze.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/imparatul-akihito-al-japoniei-se-lauda-in-fata-presei-ca-este-urmasul-zeitei-dragon-amaterasu.

SURSE

1. Apocalipsa dupa Ioan (Revelatia), cap.20, vers. 2-3

2. Printul Nicholas de Vere von Drakenbergin cartea sa “Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”

3. http://www.realitatea.net/nu-sunt-un-reptilian-i-nu-mi-pot-schimba-forma-sus-ine-premierul-noii-zeelande_1381410.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro