Premierul României, Sorin Grindeanu, susținătorul vaccinării și legilor Big Brother, omul globaliștilor SUA-UE

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, este cel mai slab premier pe care l-a avut Romania, el fiind omul globalistilor SUA-UE. Sorin Grindeanu era un sustinator al legilor Big Brother. Iata ce scrie Flux 24:

„EXCLUSIV/ VIDEO EXPLOZIV: Sorin Grindeanu, omul SRI și al Big Brother


Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, în conferinţa în care a anunţat nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru postul de premier, că trebuie separate apele dintre servicii şi partide Întrebat în legătură cu faptul că Grindeanu a fost membru al Comisiei SRI, Dragnea a spus că acesta a făcut parte din comisie „din greşeală”, „din întâmplare”, timp de un an şi jumătate, după care a plecat şi că nu are nicio legătură cu SRI.

FLUX 24 prezintă o înregistrare video cu Sorin Grindeanu în care acesta apară fătiș SRI, în special pe generalul Florian Coldea, dar și pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi


Înregistrarea demonstrează că Liviu Dragnea a dezinformat public atunci când a afirmat că Sorin Grindeanu nu ar avea nici o legătură cu SRI. 

În 5 februarie 2015, Sorin Grindeanu, la aceea vreme ministrul comunicațiilor în guvernul Ponta, a acordat un interviu siteului Press Alert din Timișoara în contextul în care izbucnise scandalul Elena Udrea-SRI-DNA. 

Întreaga emisiune este o pledoarie a lui Sorin Grindeanu în favoarea în special a SRI, dar și a DNA.

Sorin Grindeanu este o persoana apropiata de interesul serviciilor de informatii, in speta de cel al SRI, intrucat in perioada sa ministeriala la MCSI a sustinut cu vehementa introducerea legii securitatii cibernetice care a fost declarata neconstitutionala prin Decizia CCR nr. 17 din 21 ianuarie 2015, legea prepay  care si ea a fost declarata neconstitutionala DECIZIA Nr.461 din 16 septembrie 2014 asupra obiecției de neconstituționalitate a dispozițiilor Legii pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.111/2011 privind comunicațiile electronice si, sustinator a  stocarii datelor care s-a realizat prin  Legea nr. 235/2015 pentru modificarea și completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 767 din 14 octombrie 2015, dar care poate fi neconstitutionala in cazul atacarii ei printr-o instanta din Romania, intrucat printr-o recenta decizie a CJUE din 21.12.2016 (C-203/15        Judgment ECLI:EU:C:2016:970   21/12/2016                Tele2 Sverige)  a hotarat ca:

Articolul 15 alineatul (1) din Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 12 iulie 2002 privind prelucrarea datelor personale și protejarea confidențialității în sectorul comunicațiilor publice (Directiva asupra confidențialității și comunicațiilor electronice), astfel cum a fost modificată prin Directiva 2009/136/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 25 noiembrie 2009, lecturat în lumina articolelor 7 și 8, precum și a articolului 52 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, trebuie interpretat în sensul că se opune unei reglementări naționale care prevede, în scopul combaterii infracționalității, o păstrare generalizată și nediferențiată a ansamblului datelor de transfer și al datelor de localizare ale tuturor abonaților și utilizatorilor înregistrați în ceea ce privește toate mijloacele de comunicare electronică.Articolul 15 alineatul (1) din Directiva 2002/58, astfel cum a fost modificată prin Directiva 2009/136/CE, lecturat în lumina articolelor 7 și 8, precum și a articolului 52 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale, trebuie interpretat în sensul că se opune unei reglementări naționale care guvernează protecția și securitatea datelor de transfer și a datelor de localizare, în special accesul autorităților naționale competente la datele păstrate, fără a limitaacest acces, în cadrul combaterii infracționalității, numai la combaterea infracționalității grave, fără a supune respectivul acces unui control prealabil din partea unei instanțe sau a unei autorități administrative independente, și fără a impune ca datele în cauză să fie păstrate pe teritoriul Uniunii.A doua întrebare adresată de Court of Appeal (England & Wales) (Civil Division) [Curtea de Apel (Anglia și Țara Galilor) (Secția civilă), Regatul Unit] este inadmisibilă. “

http://www.politicaromaneasca.ro/legea_pentru_securitatea_cibernetica_este_imperios_necesara-22444

http://www.economica.net/legile-cartelelor-prepay-securitatii-cibernetice-si-stocarii-datelor-analizate-la-msi-si-presedintie_99172.html

http://www.mediafax.ro/politic/grindeanu-securitatea-cibernetica-si-increderea-in-serviciile-publice-prioritate-nationala-14242600

Deci oare nu este un viitor prim ministru care “simpatizeaza/empatizeaza” cu serviciile de informatii si va determina introducerea de legislatii favorabile acestei institutii pentru controlul total al populatiei…..„[1]

 

De asemenea, Sorin Grindeanu este un sustinator al vaccinarii:

„Sorin Grindeanu: „Mi-am vaccinat copiii. Părinţii pot alege ce consideră că e mai bine, dar nu dacă îi rănesc pe cei din jur”

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, la o dezbatere pe tema imunizării, că şi-a vaccinat ambii copii, deşi a avut „probleme” în a găsi vaccinul de care avea nevoie. Acesta a precizat că susţine ideea că părinţii pot alege ce consideră că este mai bine pentru copiii lor, dar nu şi în cazul în care aceste alegeri îi afectează pe cei din jur, aşa cum se întâmplă în absenţa imunizării.

„Am doi copii, de şase şi trei ani. I-am vaccinat pe amândoi, dar de fiecare dată am avut probleme în a găsi vaccinul de care aveam nevoie. (…) Poate sunt eu unul dintre părinţii care au avut noroc, dar vaccinarea propriului copil nu trebuie să ţină nicidecum de o chestiune legată de hazard. Rezolvarea lipsei vaccinurilor este esenţială, dar în acelaşi timp trebuie să luăm măsuri ca să rezolvăm şi lipsa de informare”, a spus Grindeanu, la dezbaterea „Vaccinarea: o problemă de sănătate publică. Copiii, dincolo de cifre”, organizată la Parlament, transmite news.ro. El a subliniat că susţine ideea că părinţii au dreptul de a alege „ce consideră mai bine pentru copilul lor”, dar aceste alegeri individuale trebuie puse în discuţie „atunci când îi rănesc pe cei din jur”.

„Un copil nevaccinat nu-şi riscă doar propria sănătate, ci şi pe a celorlaţi copii din jurul său”, a arătat premierul. Sorin Grindeanu a vorbit şi despre nevoia de informare şi educare a populaţiei în acest sens, spunând că aceasta este „calea corectă”. Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, miercuri la Palatul Victoria, la finalul întâlnirii cu premierul Sorin Grindeanu pe tema situaţiei vaccinurilor, că s-a convenit constituirea unui sistem de management integrat care va cuprinde atât stabilirea cantităţilor cât şi achiziţionarea vaccinurilor pe baza unui plan multianual.

Directorul OMS Europa: „Vaccinarea ar trebui să fie obligatorie”

Directorul regional al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Zsuzsanna Jakab, a declarat, joi, la Bucureşti, că problema imunizării copiilor poate fi rezolvată prin instituirea prin lege a obligativităţii vaccinării pentru a putea intra la şcoală, arătând că existe studii exhaustive care infirmă orice legătură între vaccinare şi autism. „Vaccinurile sunt absolut sigure. Au fost studii epidemiologice în anii 1990, pentru că toate aceste probleme legate de autism şi vaccinuri sunt vechi şi am făcut studii care arată clar că nu există nicio dovadă. Din contră, vaccinurile sunt sigure. Nu există nicio legătură între cele două”, a spus directorul OMS, la o dezbatere pe tema imunizării, organizată la Bucureşti.

Întrebată despre posibilitatea introducerii unor sancţiuni pentru părinţii care nu îşi vaccinează copiii, ea a precizat că o soluţie posibilă este condiţionarea accesului copiilor la şcoală de imunizare. „Cred că dacă Legea sănătăţii publice va stabili ca obligatoriu pentru copii să fie vaccinaţi înainte de a intra la şcoală se va rezolva această problemă”, a afirmat Zsuzsanna Jakab.”[2]

Pentru a-si argumenta sustinerea fata de vaccinare, Sorin Grindeanu foloseste un asa-zis argument, care, in realitate, este aberant: „Un copil nevaccinat nu-şi riscă doar propria sănătate, ci şi pe a celorlaţi copii din jurul său”[2]

Fals! Un copil nevaccinat nu poate pune in pericol sanatatea celorlalti copii care au fost vaccinati, caci daca o pune in pericol inseamna ca vaccinurile nu le protejeaza sanatatea, asa cum minte propaganda pro-vaccinare. Aceasta eroare de logica o vedem la multe persoane, care incearca sa argumenteze vaccinarea.

Video

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/exclusiv-video-exploziv-sorin-grindeanu-omul-sri-si-al-big-brother/
  2. http://adevarul.ro/news/societate/sorin-grindeanu-mi-am-vaccinat-copiii-parintii-alege-considera-e-mai-bine-nu-ranesc-cei-jur-1_5901aeb15ab6550cb897763b/index.html
  3. Foto: flux24.ro
  4. Foto: gov.ro
  5. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...