Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev: „Extratereștrii trăiesc printre noi”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In decembrie 2012, in isteria provocata de „sfarsitul lumii”, care n-a mai venit, premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, a cerut americanilor sa faca publice toate tratatele de colaborare cu extraterestrii. Medvedev, a mai adaugat ca, „printre noi exista deja extraterestrii, nu va pot spune cati, caci s-ar crea panica”.

„Premierul rus Dmitri Medvedev a recunoscut existenţa extratereştrilor, în finalul interviului acordat vineri, 7 decembrie, pentru cinci canale de televiziune din Rusia, când i-a fost pusă o întrebare ‘suplimentară’, când microfoanele erau deja închise. Răspunsul său lasă loc de interpretări, comentează în ediţia sa de luni publicaţia italiană Corriere della Sera, preluată de portalul InoPressa.


În acest sens, ziarul menţionat se întreabă dacă şeful executivului rus a făcut vreo farsă sau dacă afirmaţia sa ar trebui privită cu toată seriozitatea, amintind că, în trecut, Medvedev nu a fost luat prea în serios, după ce ‘s-a compromis’ la un summit G8 exagerând puţin cu ‘vodcă’.

Imediat după interviu, Dmitri Medvedev a afirmat că, atunci când se predă puterea de la un preşedinte la altul la Kremlin, împreună cu valiza cu coduri nucleare, sunt prezente întotdeauna două dosare speciale, dintre care unul conţine informaţii complete cu privire la toate ‘vizitele’ întreprinse de extratereştri pe Terra. Celălalt dosar, a indicat premierul, fost preşedinte al Federaţiei Ruse pentru un mandat de patru ani, conţine rapoarte confidenţiale de la ‘servicii secrete absolut închise’ (care nu există oficial ca instituţii) care îi monitorizează pe extratereştrii descinşi pe teritoriul Federaţiei Ruse.


Potrivit lui Medvedev, aceste două dosare, împreună cu valiza nucleară, sunt predate împreună noului preşedinte. La sfârşitul întâlnirii cu jurnaliştii de televiziune, el a menţionat că nu doreşte să specifice numărul extratereştrilor care trăiesc printre noi pentru a nu provoca panică.

‘Extratereştrii sunt de ceva timp printre noi. Nu vă pot spune exact câţi sunt. Nu putem vorbi despre aceasta fără a provoca panică, dar dacă veţi urmări filmul ”Men in Black” veţi înţelege că aceasta este o realitate’, ar fi spus Medvedev, citat de Corriere della Sera.

Se pare că guvernul rus este foarte bine informat despre vizitele extratereştrilor pe Pământ, dar păstrează tăcerea sub pretextul că aşa menţine ordinea publică, comentează în acest sens ziarul italian.

Înainte de aceste declaraţii ale primului ministru rus, aminteşte publicaţia menţionată, au avut loc două episoade similare în trecut. Preşedintele SUA, Harry Truman, a trimis o notă, ce se află astăzi la muzeul din New Mexico, în care făcea referire la prăbuşirea unui aparat de zbor, posibil, de origine extraterestră.

La 21 septembrie 1987, într-o reuniune a Adunării Generale a ONU, preşedintele american Ronald Reagan a vorbit despre ameninţarea unei invazii extraterestre şi că oamenii ar trebui să acţioneze împreună pentru a se pregăti de o eventuală agresiune. Este greu de crezut că Reagan vorbise de la tribuna ONU după ce băuse un păhărel, comentează Corriere della Sera.”[1]

dimitry-medvedev-alien-among-us-header

Sa nu uitam nici de Organizatia „Majestic 12”, creata la scurt timp dupa prabusirea celebrului OZN, la Roswell, in 1947, din ordinul direct al presedintelui american, Harry Truman, pentru investigarea acestor fenomene. Oficial, SUA, neaga si va nega vreun tratat incheiat cu extraterestrii, dar aici trebuie sa observam ca rusii, sint mult mai deschisi decat americanii.

SURSE

1. http://epochtimes-romania.com/news/extraterestrii-sunt-de-ceva-timp-printre-noi-sustine-premierul-rus-dmitri-medvedev—177782

2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...