Premierul sârb, Ana Brnabic, homosexuală declarată, participă la Gay Pride din Belgrad

by “Premierul sârb Ana Brnabic, homosexuală declarată, participă la Gay Pride din Belgrad Șefa executivului sârb, Ana Brnabic, care și-a declarat deschis homosexualitatea, s-a raliat duminică la Gay Pride din Belgrad, ce se derulează sub o înaltă supraveghere a poliției, la șapte ani după violențele homofobe ce s-au soldat cu […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Premierul sârb Ana Brnabic, homosexuală declarată, participă la Gay Pride din Belgrad

Șefa executivului sârb, Ana Brnabic, care și-a declarat deschis homosexualitatea, s-a raliat duminică la Gay Pride din Belgrad, ce se derulează sub o înaltă supraveghere a poliției, la șapte ani după violențele homofobe ce s-au soldat cu peste 100 de răniți la marșul minorităților sexuale care a avut loc atunci în capitala Serbiei, informează AFP.


În funcție începând cu luna iunie, Brnabic, 41 de ani, este primul șef al unui guvern balcanic care participă la un marș al comunității gay.

“Guvernul Serbiei este aici pentru toți cetățenii, atât pentru majoritate, cât și pentru minorități, pentru a arăta că respectă diversitatea”, a declarat Ana Brnabic, citată de agenția Beta, la sosirea sa în Piața Florilor, unde s-au adunat sute de participanți, înainte de a pleca în marș pe străzile din centrul Belgradului.


Agitând un foarte mare drapel în culorile curcubeului, manifestanții s-au deplasat apoi spre Piața Republicii, la 1.500 de metri mai departe, pe un traseu supravegheat de un important dispozitiv al poliției, relatează un jurnalist al AFP.

În jur de 2.000 de polițiști urmau să fie desfășurați, mai puțin de jumătate din efectivele angajate anul precedent, precizează unul dintre organizatorii Gay Pride, Goran Miletic.

Alți doi miniștri, precum și primarul Belgradului, Sinisa Mali, participă de asemenea la marș.

“Așa ceva era greu de imaginat în urmă cu doar câțiva ani. (…) În câțiva ani, va fi normal să evoci teme pe care nu suntem gata să le abordăm astăzi”, a declarat Brnabic într-un interviu publicat duminică în cotidianul Politika. “Frontierele pentru cucerirea libertății se mișcă, iar în acest plan societatea noastră a făcut mari progrese în ultimii ani”, a adăugat ea.

Prezența sa la acest marș constituie un gest important în această țară tradiționalistă care negociază aderarea la UE, însă militanții pentru drepturile homosexualilor așteaptă de la noua șefă a guvernului ca ea să acționeze în favoarea revendicărilor lor. Ei cer adoptarea unei legi cu privire la parteneriatul între persoanele de același sex.

În opinia lor, prejudecățile împotriva homosexualilor rămân o problemă extrem de răspândită în această țară de circa 7 milioane de locuitori, majoritar creștin-ortodocși. Aproape 40% din populația Serbiei consideră că homosexualitatea este o boală, potrivit unui sondaj al Institutului Național Democratic cu sediul la Washington, efectuat în 2015.

AGERPRES/(AS — editor: Adriana Matcovschi, editor online: Gabriela Badea)”[1]

Noi trebuie sa protejam valorile nationale avand in vedere faptul ca globalistii SUA-UE-Soros doresc sa legalizeze parteneriatul civil si casatoria LGBT peste tot. Este o revolutie neomarxista a LGBT care are loc in SUA si UE.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2017/09/17/premierul-sarb-ana-brnabic-homosexuala-declarata-participa-la-gay-pride-din-belgrad-14-59-34
  2. Foto: Srdjan Zivulovic/Reuters

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Fost redactor șef al Der Spiegel și Die Welt, analiză despre pactul pentru migrație: "Ca o lampă fermecată a lui Aladin, pactul va transforma migranții ilegali în imigranți legali cu drept deplin la beneficii sociale"
Unii o numesc „artă”! Credincioșii belgieni, scandalizați de vaca crucificată în biserică. O "artă" neomarxistă!
Premierul Viktor Orban: Elitele care complotează pentru înființarea Statelor Unite ale Europei folosesc migranții pentru a crea un super-stat post creștin și post-național
Retailerul britanic John Lewis elimină etichetele „băieți“ și „fete“ de pe hainele pentru copii. În tăvălugul „genului neutru” vor intra și uniformele școlare
#Rezist și Antifa - brațele de forță ale Noii Ordini Mondiale
Curtea Europeană de Justiţie dă dreptul Bruxellesului de a obliga statele membre să primească migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!
Germania: Curtea Constituțională a respins o tentativă a Verzilor de a forța un vot parlamentar privind legalizarea căsătoriilor homosexuale
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: "Nici o altă țară nu va mai părăsi Uniunea. Statele membre rămase se vor îndrăgosti din nou unele de altele și își vor reînnoi jurămintele față de UE"
Împotriva cenzurării identității creștine în Europa! Un ceh curajos a protestat într-un mod inedit față de decizia Lidl de a scoate Crucea de pe ambalaje: A venit la cumpărături cu o cruce uriașă
California: Un travestit cu aspect demonic, adus să le citească povești copiilor la librăria Michelle Obama
Totalitarism cu față umană: O tânără australiană a fost concediată pentru că nu este de acord cu „căsătoria” între persoane de același sex
Disney introduce un cuplu de lesbiene cu copii într-unul dintre cele mai urmărite desene animate din România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro