Premierul Turciei, Erdogan, doreste sa cenzureze Facebook si Youtube! Un veritabil plan al iluminatilor de cenzurare a internetului! Disperarea iluminatilor se vede cu fiecare zi ce trece!

by In spatele acestui ipocrit turcalau se afla, evident oligarhia numita Iluminati, care doreste sa vada cum reactioneaza masele de oameni, dar se pare ca pe zi ce trece disperarea iluminatilor atinge cotele paroxistice. In ianuarie 2012 lumea afla de proiectul ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement)  care presupunea cenzurarea internetului. Pentru […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In spatele acestui ipocrit turcalau se afla, evident oligarhia numita Iluminati, care doreste sa vada cum reactioneaza masele de oameni, dar se pare ca pe zi ce trece disperarea iluminatilor atinge cotele paroxistice.

In ianuarie 2012 lumea afla de proiectul ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement)  care presupunea cenzurarea internetului. Pentru a va mai readuce aminte despre ce a fost vorba voi incepe prin a va spune ca Romania alaturi de alte 21 de state au semnat la Tokya un acord “strategic” numit ACTA. Prevederile acestui acord au fost deconspirate si ele prevedeau: monitorizarea comunicatiilor persoanelor private de catre entitati comerciale (si nu numai comerciale, daca intelegeti ce vreau sa spun!), lege ce automat incalca normele internationale pentru libertatea oamenilor. Grupul Anonymous, cei care lupta impotriva Iluminatilor au anuntat la acea vreme ca vor declansa un razboi impotriva site-urilor guvernamentale din intreaga lume atacandu-le informatic. Bine le-ar face!


Ce este ACTA

ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) este un acord multilateral care propune o serie de standarde internationale pentru aplicarea drepturilor de proprietate intelectuala (vrajeala). Acordul a fost negociat la nivel global intre mai multe tari europene, SUA, Australia, Coreea de Sud si Noua Zeelanda, printre altele. Tratatul nu se refera doar la pirateria online, cum e cazul SOPA, ci acopera si comertul cu produse contrafacute. Conform unui document intocmit de accessnow.org, ACTA este o amenintare la adresa drepturilor utilizatorilor pentru ca:


  • ACTA ii forteaza pe furnizorii de Internet sa desfasoare activitati de supraveghere la nivelul retelelor proprii si sa puna la dispozitia detinatorilor drepturilor de proprietate intelectuala datele personale ale presupusilor faptuitori.
  • Extinderea raspunderii intermediarilor ii va determina pe furnizorii de Internet sa desfasoare activitati de supraveghere la nivelul retelelor proprii si sa implementeze mecanisme intruzive de identificare a presupusilor infractori, cum ar fi monitorizarea la scara larga a comunicatiilor prin utilizarea procedurii de “deep packet inspection”, permitand astfel incalcarea grava a vietii private a utilizatorilor. Practic, proprietarii drepturilor de copyright vor avea posibilitatea sa obtina informatii private despre utilizatorii de internet, fara sa aiba nevoie de mandate ale judecatorilor.

Conform accessnow.org, ACTA risca sa aiba implicatii grave generate de faptul ca nu reuseste sa stabileasca un echilibru intre protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apararea drepturilor fundamentale ale societatii, ca intreg, cum ar filibertatea de exprimare, liberul acces la informatie si cultura si viata privata.

SUA și UE sunt pe cale să ofere marilor corporații dreptul de a controla tot ceea ce vedem pe Internet. Este sfârșitul Internetului așa cum îl știm. Susținătorii libertății de exprimare și companiile online luptă pentru drepturile utilizatorilor.Cei mai bogați oameni de pe planetă – adică 1% din întreaga populație – ar putea controla tot ceea ce vedem pe Internet, pentru totdeauna. Este sfârșitul Internetului așa cum îl știm și un act de distrugere a spațiului democratic de informare conceput de fondatorii săi.  Comunitatea noastră a reușit să construiască foarte mult în acest spațiu democratic, folosind Internetul pentru a lupta împotriva corupției, a salva vieți și a oferi ajutor țărilor aflate în criză.

Dar SUA și UE sunt pe cale să ofere celor mai bogate corporații avantajul unei viteze optime de vizualizare a paginilor lor, încetinind viteza de conectare sau cerând o taxă suplimentară pentru toate celelalte site-uri. Am putea pierde posibilitatea de a arăta lumii întregi imagini filmate de cetățenii-jurnaliști din Siria sau de a lansa campanii pentru salvarea planetei!De ambele părți ale Atlanticului se iau acum decizii importante. Dar specialiștii în inovație tehnologică, susținătorii libertății de exprimare și cele mai bune companii online luptă pentru drepturile utilizatorilor.Până acum, îmbunătățirea Internetului ne-a adus beneficii tuturor: dacă Fox News, postul de știri ultraconservator al lui Rupert Murdoch, găsea o cale de a își prezenta mai rapid conținutul video, aceeași opțiune stătea și la dispoziția presei independente care prezintă realitatea de la fața locului din Ucraina, Siria sau Palestina.

Politicienii au numit acest fenomen ”neutralitatea Internetului”, iar în SUA au existat chiar legi pentru protejarea ei, până când un tribunal le-a anulat. Acum, Parlamentul European amenință să adopte o legislație care dă furnizorilor de servicii Internet puterea de a diviza rețeaua și de a controla ceea ce vedem prin încetinirea vitezei de conectare sau instituirea unei taxe pentru acces optim la site-urile care nu plătesc pentru vizualizare rapidă.Dar dacă ne unim forțele, îi putem încă opri! Săptămâna aceasta, vom prezenta petiția noastră globală în cadrul dezbaterii publice pe tema reintroducerii măsurilor de protejare a Internetului din SUA. Apoi, vom activa o echipă puternică de lobby având ca țintă Parlamentul European, pentru a ne asigura că toți membrii săi vor asculta vocea cetățenilor. Acesta este primul pas necesar pentru a câștiga aceste bătălii importante pe parcursul următoarelor luni.

Furnizorii de Internet ca Verizon și Vodafone fac un lobby intens pentru un Internet al celor bogați. Iar în lipsa unui protest masiv din partea cetățenilor, au șanse mari să câștige, punând în pericol întreaga noastră comunitate.Majoritatea serverelor sunt localizate în SUA și UE, deci acest plan ne afectează pe toți.Când comunitatea noastră număra mai puțin de jumătate din membrii pe care îi are acum, am protestat și am ajutat la oprirea acordului ACTA și a legilor de cenzurare a Internetului SOPA/PIPA. Astăzi, suntem mai puternici ca niciodată. Haideți să ne unim forțele pentru a ne asigura că ceea ce ne unește pe toți va rămâne accesibil tuturor.

Parlamentul European a subliniat deja, in cadrul unui studiu asupra Acordului, aspectele problematice ale acestuia, inclusiv cele de natura juridica, mentionand ca este “dificil de stabilit care sunt avantajele semnificative pe care ACTA le ofera cetatenilor UE in plus fata de cadrul international existent.”

ACTA isi propune sa creeze o noua institutie, “Comisia ACTA“, fara sa defineasca insa obligatiile sau garantiile necesare pentru ca acest organism sa functioneze intr-o maniera deschisa, transparenta si inclusiva, care sa permita exercitarea unui control public asupra actiunilor sale, mai noteaza accessnow.org.

Polonezii au initiat la acea vreme mari miscari de strada, romanii au iesit, dar si in alte state ale UE, semna ca lumea nu mai poate fi prostita cu simple vorbe zugravite in roz.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/uniunea-fascista-europeana-si-sua-doresc-din-nou-sa-cenzureze-internetul.

Se pare ca Premierul Turciei, are cam mult curaj sa se aventureze intr-o astfel de situatie, sa declare la data de 6 Martie 2014 ca “vom cenzura facebook si youtube”, avand in vedere ca trebuie sa fi un kamikaze, sa incepi o astfel de campanie, pentru ca sa nu uitam populatia turca nu se joaca, si-l vor trage in teapa, fie la propriu, fie la figurat, pe acest oligarh al iluminatilor.

1977157_10151930756937691_748223933_n

De pe site-ul de stiri todayszaman.com[1] aflam niste lucruri halucinante si anume ca Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, doreste cu orice pret sa cenzureze facebook si youtube dupa 30 Martie 2014, sub penibilul pretext ca “acestea au impact negativ asupra societatii”. Oare scandalul de coruptie urias in care este el implicat alaturi de alti mari magnati ai guvernului nu este un impact negativ?

Altul este motivul si anume: controlarea informatiei. Iluminatii stiu c-au facut o teribila greseala lasand libertatea aceasta, pe care acum se straduiesc s-o suprime, dar se pare ca nu mai pot. Nu trebuie sa-i suspectati de prea multa inteligenta pe descendentii Anunnaki-lor. Guvernul turc a mai introdus o serie de legi ce suprima in mod incredibil libertatea presei, practic calcand-o in picioare, libertatea pe internet, dar si subordonarea totala a justitiei, restructurand astfel Consiliul Suprem al Judecatorilor si Procurorilor.

Stirea a facut senzatie pe internet fiind discutata foarte aprins pe toate site-urile, forumurile, paginile de socializare etc. 90% dintre oameni s-au aratat furiosi cand au auzit despre o astfel de lege. In mod sigur printr-o astfel de lege, el isi va semna sentinta de a fi dat jos de propriul popor ori sentinta la moarte, caci stim cat de furios poate deveni poporul turc, cand aude ca cineva din politicieni incearca sa se joace cu ei.

SURSE

1. http://www.todayszaman.com/news-341397-erdogan-signals-govt-may-shut-down-facebook-youtube-after-local-polls.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro