Premierul Ucrainei ar putea institui Legea Martiala ! SUA si UE dezmembreaza pas cu pas Ucraina ! Legea Martiala – cel mai periculos mod de subjugare a oamenilor care se opun Iluminatilor !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

SUA si UE doresc transforme Ucraina, intr-un fel de Kosovo, pentru a o putea controla si mai usor, asta datorita faptului ca Ianukovici s-a opus inca din noiembrie 2013, intrarii Ucrainei in UE. Imediat dupa ce a fost alungat de la putere de catre SUA si UE, in Ucraina si-au facut apartia si asasinii economici de la FMI si Banca Mondiala, care au imprumutat tara, pe care tot ei au distrus-o, cu aproximativ 2 miliarde de dolari, iar imediat dupa asta, pretul la gaze si cereale au inceput sa fie scumpe, pentru ca acum traiesc si ei in DEMOCRATIE, nu ca pe vremea lui Ianukovici.

legea martiala

Acum aflam cu stupoare ca Premierul Ucrainei, masonul Arseni Iateniuk, „eminenta cenusie” din tot acest scenariu hidos al SUA si UE, ne prezinta un viitor scenariu, daca cumva Rusia (of, of, vinovata Rusie) va rupe armistitiul incheiat in urma intelegerii de la Summit-ul NATO din Tara Galilor. Mai multe aflam de pe Romania TV:


„Ucraina va trebui să instituie legea marţială în regiunile Doneţk şi Lugansk (est), dacă armistiţiul intrat în vigoare vineri nu va avea rezultate pozitive, a declarat duminică premierul ucrainean, Arseni Iaţeniuk, citat de agenţia RIA Novosti.

„Nu este nevoie de legea marţială, în cazul în care există un plan de pace susţinut de Uniunea Europeană, de către Statele Unite şi respectat de Rusia. Însă dacă acest armistiţiu va înceta, nu va exista o altă soluţie”, a explicat Iaţeniuk, într-o emisiune a postului de televiziune ucrainean 1+1.

În opinia sa, instituirea legii marţiale are mai multe avantaje, inclusiv consolidarea sistemului de apărare.

De asemenea, premierul ucrainean a îndemnat Occidentul să menţină sancţiunile împotriva Rusiei, în pofida unui posibil acord de pace durabil în estul Ucrainei.

„Sancţiunile Uniunii Europene demonstrează că nicio ţară nu mai are încredere în Rusia. Menţinerea acestor sancţiuni este necesară, pentru ca nimeni să nu uite de situaţia din Ucraina, de Crimeea şi de alte conflicte”, a adăugat el.

„Lumea nu trebuie să uite de agresiunea rusă”, a subliniat Iaţeniuk.

Vladimir Putin vrea să creeze în estul Ucrainei „o altă Transnistrie”, avertizează Arseni Iaţenuk

Premierul ucrainean, Arseni Iaţeniuk, a afirmat că preşedintele rus, Vladimir Putin, va încerca în continuare să provoace un nou focar de tensiune în Ucraina, având scopul de a crea în Lugansk şi Doneţk „un fel de Transnistrie, Abhazie sau Osetie”, relatează agenţia ucraineană UNN.

„Putin va încerca să provoace în Ucraina un focar de tensiune controlat de el”, a apreciat Iaţeniuk duminică, într-o emisiune a postului de televiziune ucrainean 1+1.

Preşedintele rus „vrea să creeze pe teritoriul regiunilor Lugansk şi Doneţk un fel de Transnistrie, Abhazie sau Osetie (de Sud). El (Putin) vrea să controleze acest teritoriu cu ajutorul mercenarilor săi şi să sugă sângele” poporului ucrainean, a acuzat premierul.

Kievul şi rebelii proruşi au încheiat vineri, la Minsk, un armistiţiu, în încercarea de a pune capăt conflictului care durează de aproape cinci luni în est şi care s-a soldat cu 2.600 de morţi şi jumătate de milion de refugiaţi. Armistiţiul a intrat în vigoare vineri, la ora 18.00.”[1]

SUA si UE se va ocupa de ruperea armistitiului provocand, asa cum ne-au aratat de-a lungul istoriei lor sangeroase, pe Rusia, pentru a avea pretextul hegelian (PROBLEMA <-> REACTIE <-> SOLUTIE) sa rupa armistitiul si sa-i atace „justificat”, asa cum au facut si in Kosovo, Irak, Afganistan, Vietnam, Somalia, Libia etc.

Legea Martiala – cel mai periculos mod de subjugare a oamenilor care se opun Iluminatilor !


„Legea marțială este un sistem legal care este folosit (de obicei după un anunț oficial) atunci când o autoritate militară preia controlul în locul administrației civile obișnuite.

De obicei legea marțială suprimă unele dintre drepturile individuale ale cetățenilor, limitează durata unui proces, și prevede pedepse mai dure decât în mod obișnuit. În multe țări unele infracțiuni se pedepsesc cu moartea, chiar dacă legea obișnuită nu conține pedeapsa capitală.

La început legea marțială era impusă în timpul războaielor sau în teritoriile ocupate, pentru a permite guvernului să controleze mai ușor populația. Astăzi este folosită de guvernele autoritare, așa cum s-a întâmplat de exemplu după lovitura de stat din Tailanda (2006), atunci când apare amenințarea unor proteste antiguvernamentale (China 1989), și așa mai departe. Legea marțială poate fi declarată și în cazul unor dezastre naturale, deși unele țări folosesc o construcție legală separată, starea de urgență.

În multe țări legea marțială prevede anumite reguli specifice, cum ar fi interzicerea circulației după anumite ore (seara). De cele mai multe ori, puterea judecătorească este exercitată de tribunale militare, numite curți marțiale. De asemenea, autoritățile pot să dispună lipsirea de libertate a anumitor indivizi fără a fi nevoie de o condamnare judecătorească.”[2]

SURSE

1. http://www.romaniatv.net/kievul-va-institui-legea-martiala-in-estul-ucrainei-daca-nu-se-respecta-armistitiul_168864.html

2. http://ro.wikipedia.org/wiki/Lege_mar%C8%9Bial%C4%83

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Ziua Recunoștinței - adevărul despre originile ei
#Rezist și Antifa - brațele de forță ale Noii Ordini Mondiale
Phil Schneider, asasinat în 1996 de guvernul SUA, după dezvăluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminaților, Noua Ordine Mondială, Guvernul Mondial, reptilieni și Micii Cenușii
Fostul agent NSA, Edward Snowden, ne recomanda sa renuntam la Facebook si Google pentru siguranta !
Facebook va monitoriza și persoanele care nu au cont pe rețeaua de socializare
Declinul Occidentului. Profeția lui Oswald Spengler anunță sfârșitul civilizației europene
Premierul Ungariei, Viktor Orban, îi acuză pe globaliști în frunte cu George Soros că încearcă să intervină în politica internă a Ungariei
Războiul psihotronic, armele electromagnetice și controlul minții: Câmpul de luptă s-a extins acum pretutindeni pe glob
Polonia se revoltă și anunță că va bloca sancțiunile Uniunii Europene împotriva Ungariei
Marea Britanie: Ministrul Educației a declarat că va fi campionul revoluției schimbării de gen, prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți. Pedepse aspre pentru cei care vor folosi cuvântul homosexual cu sens peiorativ
Efectele implementării „democrației” în lume de către SUA: haos, dezordine, sărăcie, furt și moarte
Filosoful francez care a susținut bombardarea Serbiei și a ajutat la distrugerea Libiei, considerat cel mai mare propagandist NATO, și-a luat un tort în față, la Belgrad: „Asasinul Bernard-Henri Lévy sprijină crimele imperialiste!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...