Premierul Ungariei, acuza SUA de implicare in afacerile interne ale altor tari din Europa Centrala ! Viktor Orban, sustine ca SUA doreste cu orice pret un conflict cu Rusia !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata aici om patriot. Daca acesta nu ne-ar fi dusman, in sensul dorintei de a avea Autonomie Teritoriala, in mod sigur, puteam sa-l apreciem si mai mult de atat. Este un “neofascist”, asa cum sunt numiti de SUA, toti cei care se opun Globalizarii, respectiv tuturor politicilor mizere, iar acesta pe langa faptul ca a dat FMI si Banca Mondiala afara din Ungaria, a declarat persoane non-grata, destui oficiali de rang inalt, americani.

viktor-orban-afp

Site-ul ActiveNews.ro prezinta niste declaratii nationaliste pe care le face Orban impotriva SUA:


“Premierul ungar Viktor Orban continuă atacurile la adresa Americii. Șeful guvernului de la Budapesta a acuzat marţi Statele Unite de amestec în afacerile interne ale unor ţări din Europa Centrală, calificând drept „pretext” acuzaţiile de corupţie lansate de Washington împotriva Ungariei.

”Statele Unite nu se limitează să intervină, ci acţionează în mod activ în viaţa politică a unor ţări din Europa Centrală„, a declarat Orban, marţi seara, într-o intervenţie pentru postul public M1. „Am intrat într-o eră nouă”, a spus Orban, conform Mediafax.

Un climat de război rece se instalează între Statele Unite şi Rusia din cauza conflictului din Ucraina, a adăugat premierul ungar, apreciind că ţara sa (membră a Uniunii Europene şi NATO) nu ar trebui să fie implicată în aşa ceva.

„Ei vor să ne implice într-un conflict în care nu avem nimic de câştigat”, a insistat el.

La mijlocul lui octombrie, Washingtonul a declarat indezirabili pe teritoriul american şase oficiali de rang înalt ungari, din cauza unor suspiciuni de corupţie.

„Orice persoană care cugetă ştie că acuzaţiile de corupţie nu sunt decât un pretext„, a declarat Orban. „Statele Unite vor influenţă”, a apreciat el.

Preşedintele Barack Obama a menţionat în septembrie Ungaria printre ţările care reprimă societatea civilă.

La începutul lui decembrie, fostul candidat republican la Casa Albă John McCain a declarat despre Viktor Orban că este un „dictator neofascist”.

„Independenţa Ungariei este atacată„, a reacţionat Orban pentru radioul public.”[1]

Normal ca independenta Ungariei, dar si a altor tari, ce fac parte din UE, au independenta atacata, caci un aspect important al Tratatului de aderare la UE, este acela de renuntare la Suveranitatea Nationala, cedand-o astfel catre Bruxelles. Ideea este ca el, pentru tara sa, este un patriot, nu ca penibilii de politicieni ai Romaniei, care sunt insasi reflectia mentalului colectiv a celui ce i-a votat, cum ar spune si George Orwell.

SURSE


1.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.