Premierul Ungariei, Viktor Orban, a reușit: Fundația lui George Soros pleacă din Budapesta

by “Orban a reușit: Fundația lui George Soros pleacă din Budapesta Potrivit ziarului german Die Presse, șeful Fundației pentru o Societate Deschisă din capitala Ungariei a anunțat joi închiderea biroului local și mutarea la Berlin. Anunțul vine pe fondul campaniei intense și agresive purtate de premierul Viktor Orban și de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Orban a reușit: Fundația lui George Soros pleacă din Budapesta

Potrivit ziarului german Die Presse, șeful Fundației pentru o Societate Deschisă din capitala Ungariei a anunțat joi închiderea biroului local și mutarea la Berlin.
Anunțul vine pe fondul campaniei intense și agresive purtate de premierul Viktor Orban și de partidul său Fidesz contra miliardarului maghiar, acuzat că a avut interesul să deturneze rezultatul alegerilor de la începutul lunii, câștigate detașat de Orban.
De alfel, proiectul de lege așa-numit “Stop Soros” urmează să fie trecut prin parlament, iar premierul speră că astfel va limita influența acestuia în afacerile interne ale țării.
Fundațiile pentru o Societate Deschisă au peste 40 de birouri din întreaga lume.”[1]

 

Premierul Ungariei, Viktor Orban, este un sustinator al valorilor nationale, valori pe care globalistii vor sa le distruga pentru a crea o omenire fara identitate. Globalistii SUA-UE-Soros exercita presiuni uriase asupra Ungariei si Poloniei, dar fara succes.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Orban-a-reusit-Fundatia-lui-George-Soros-pleaca-din-Budapesta-150418
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro