Premierul Ungariei, Viktor Orban, a reușit: Fundația lui George Soros pleacă din Budapesta

by “Orban a reușit: Fundația lui George Soros pleacă din Budapesta Potrivit ziarului german Die Presse, șeful Fundației pentru o Societate Deschisă din capitala Ungariei a anunțat joi închiderea biroului local și mutarea la Berlin. Anunțul vine pe fondul campaniei intense și agresive purtate de premierul Viktor Orban și de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Orban a reușit: Fundația lui George Soros pleacă din Budapesta

Potrivit ziarului german Die Presse, șeful Fundației pentru o Societate Deschisă din capitala Ungariei a anunțat joi închiderea biroului local și mutarea la Berlin.
Anunțul vine pe fondul campaniei intense și agresive purtate de premierul Viktor Orban și de partidul său Fidesz contra miliardarului maghiar, acuzat că a avut interesul să deturneze rezultatul alegerilor de la începutul lunii, câștigate detașat de Orban.
De alfel, proiectul de lege așa-numit “Stop Soros” urmează să fie trecut prin parlament, iar premierul speră că astfel va limita influența acestuia în afacerile interne ale țării.
Fundațiile pentru o Societate Deschisă au peste 40 de birouri din întreaga lume.”[1]

 

Premierul Ungariei, Viktor Orban, este un sustinator al valorilor nationale, valori pe care globalistii vor sa le distruga pentru a crea o omenire fara identitate. Globalistii SUA-UE-Soros exercita presiuni uriase asupra Ungariei si Poloniei, dar fara succes.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Orban-a-reusit-Fundatia-lui-George-Soros-pleaca-din-Budapesta-150418
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cenzura totală pe internet se apropie. ”Cenzorul cel Bun” – Ofensiva Google, Facebook și Twitter față de ”teoriile conspirației”
Terorist ISIS antrenat de MI6 și achitat de către o Instanță din Marea Britanie
Al Treilea Reich a ajuns în Centrul Pământului
Atacurile teroriste – capital nepreţuit pentru instituţiile de tip poliţienesc, care vor să ne bage în cămăşile de forţă ale noii lumi
Legea Big Brother a agentiei britanice de informatii (GCHQ) a fost declarata ilegala ! Aceasta a incalcat grav Drepturile Omului !
Transa colectivă în care trăiesc oamenii
Israelul cere cenzură globală asupra internetului
Rețeaua Sigint - o retea informațională deținută de NSA - orice computer poate fi supravegheat sau distrus, fie că este conectat la internet sau nu și orice activitate umană poate fi supravegheată, citindu-se gândurile oamenilor, iar mintea oamenilor putând fi controlată
America a creat imaginea că luptă în Afganistan împotriva terorismului, dar a transformat această ţară într-un stat dependent în totalitate de producţia de droguri, un „narco state”. "Războiul împotriva terorismului" condus de americani în Afganistan a adus industria opiului la cote inimaginabile şi a „revitalizat” economia afgană defunctă
Donald Trump, omul împotriva Noii Ordini Mondiale, a devenit noul Președinte al SUA! Iluminații (George Soros, Rothschild, Rockefeller etc.) au pierdut! Donald Trump: „Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals, insidios și manipulator al Globalismului”
Un politician din Finlanda propune microciparea saracilor sub pretextul "luptei impotriva terorismului si gasirii persoanelor disparute" !
Ministrul ungar de Externe acuză: "ONG-uri finanțate de George Soros încearcă să dărâme guvernul de la Budapesta!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro