Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre Universitatea lui Soros din Ungaria: “Chiar dacă cineva este miliardar, el nu poate fi mai presus de lege în Ungaria”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O nouă legislație în pregătire
Orban amenință Universitatea lui Soros din Ungaria

Existența Universității Central-Europene de la Budapesta, înființată de George Soros în 1991 și care a pregătit generații întregi de est-europeni, este amenințată de o nouă legislație supusă dezbaterilor Parlamentului de la Budapesta de către partidul premierului Viktor Orban.


Update: Viktor Orban a afirmat vineri că viitorul ”Universității Soros” depinde de convorbirile interguvernamentale ungaro-americane, relatează MTI.

O anchetă întreprinsă recent de către Biroul pentru Educație a dezvăluit faptul că funcționarea mai multor universități străine, inclusiv ”Universitatea Soros” duce lipsă de reglementări, a spus Orban, referindu-se la Universitatea Central-Europeană. ”Chiar dacă cineva este miliardar, el nu poate fi mai presus de lege în Ungaria”, a declarat premierul ungar.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.cotidianul.ro/orban-ameninta-universitatea-lui-soros-din-ungaria-298577/

 

 

SURSE

  1. http://www.cotidianul.ro/orban-ameninta-universitatea-lui-soros-din-ungaria-298577/
  2. Foto: captura video
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

NSA posedă sistemul RNM, care poate transmite la distanţă, în mintea oamenilor, unde electromagnetice, care vor determina apariţia unor imagini, semnale sonore subliminale, care par a fi sunete audibile şi chiar gânduri
Vladimir Putin a respins propunerea Ministerului de Externe de a expulza 35 de diplomați americani ca răspuns la acţiunea similară a Statelor Unite. El a mai spus că "actul lui Barack Obama a fost conceput pentru a provoca o reacție, dar Rusia nu ia momeala"
Acceptabilitatea socială a homosexualității a scăzut în America
Climategate (2009): Mii de e-mail-uri și documente secrete care contrazic schimbările climatice și încălzirea globală au fost postate pe Internet
Ucraina va introduce sistemul de control biometric la punctele de frontieră începând cu 1 ianuarie 2018
Misterul oamenilor în negru. Cine sunt ei cu adevărat?
Suedia duce în țările musulmane o campanie de atragere a imigranților, cu prezentarea detaliată a avantajelor sociale. Egalitatea între sexe este omisă
Macedonia - cheia destabilizării Balcanilor. SUA a dat semnalul!
Premierul Serbiei, Aleksandr Vucic: "Serbia nu va uita niciodată bombardamentele NATO. Ne-ați ucis copiii!"
Cenzura internetului: Comisia Europeană presează platformele online să ia măsuri împotriva "știrilor false"! În același timp, Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, împreună cu globaliștii UE, participă la dezvelirea statuii lui Karl Marx! Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
Războiul din Cecenia şi atentatele de la Moscova
Bătălii psihotronice
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...