Premierul Ungariei, Viktor Orban, în Parlamentul European: Nu ne vom lăsa amenințați și șantajați!

Distribuie!

„Orban în Parlamentul European: nu ne vom lăsa amenințați și șantajați!

Viktor Orban a declarat de la tribuna Parlamentului European că va continua să-și apere țara și nu va permite forțelor pro-migrație să amenință și să șantajeze Ungaria.

BUCUREȘTI, 11 sept — Sputnik. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat în cadrul audierilor la Parlamentul European, unde este examinat un proiect al rezoluției în care se îndemnă adoptarea unor măsuri punitive împotriva Budapestei, că „nu va permite forțelor pro-migrațiune să șantajeze Ungaria”.

Comisia pentru libertățile civile și justiție a Parlamentului European a înaintat marți spre examinare un raport și o rezoluție a deputatului Judith Sargentini prin care Consiliului European i se propune să constate, în conformitate cu articolul 7 al acordului UE, „existența unor riscuri majore a încălcării de către Ungaria a valorilor fundamentale ale Uniunii”. Parlamentul European în premieră apelează la procedura elaborării și dezbaterii documentului în care se pune problema aplicării în privința Ungariei articolului 7 a tratatului UE.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20180911/21802257/orban-ungaria-parlament-european-santaj.html

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20180911/21802257/orban-ungaria-parlament-european-santaj.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...