Premierul Ungariei, Viktor Orban, în Parlamentul European: Nu ne vom lăsa amenințați și șantajați!

by “Orban în Parlamentul European: nu ne vom lăsa amenințați și șantajați! Viktor Orban a declarat de la tribuna Parlamentului European că va continua să-și apere țara și nu va permite forțelor pro-migrație să amenință și să șantajeze Ungaria. BUCUREȘTI, 11 sept — Sputnik. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat în […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Orban în Parlamentul European: nu ne vom lăsa amenințați și șantajați!

Viktor Orban a declarat de la tribuna Parlamentului European că va continua să-și apere țara și nu va permite forțelor pro-migrație să amenință și să șantajeze Ungaria.

BUCUREȘTI, 11 sept — Sputnik. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat în cadrul audierilor la Parlamentul European, unde este examinat un proiect al rezoluției în care se îndemnă adoptarea unor măsuri punitive împotriva Budapestei, că “nu va permite forțelor pro-migrațiune să șantajeze Ungaria”.

Comisia pentru libertățile civile și justiție a Parlamentului European a înaintat marți spre examinare un raport și o rezoluție a deputatului Judith Sargentini prin care Consiliului European i se propune să constate, în conformitate cu articolul 7 al acordului UE, “existența unor riscuri majore a încălcării de către Ungaria a valorilor fundamentale ale Uniunii”. Parlamentul European în premieră apelează la procedura elaborării și dezbaterii documentului în care se pune problema aplicării în privința Ungariei articolului 7 a tratatului UE.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20180911/21802257/orban-ungaria-parlament-european-santaj.html

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20180911/21802257/orban-ungaria-parlament-european-santaj.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Vladimir Putin pune in pericol Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial a Iluminatilor ! Fost Diplomat american: "Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala."
Soros și migranții musulmani: Planul în 7 puncte și 30 miliarde euro
Capitalismul va consuma democrația, dacă păstrăm tăcerea!
Iluminații și Aristocrația Neagră a Planetei: 13 familii, cele mai bogate din lume, controlează Planeta
Fidel Castro, 11 septembrie 2007: "SUA au înșelat lumea în legătură cu 11 septembrie"
Spionul sârb. Șeful serviciilor de informații de la Belgrad a reacționat după anunțul SRI și a vorbit de „servicii secrete din regiune care acționează împotriva Serbiei”. România - Serbia, un război „proxy” între SUA și Rusia, via Ucraina?
Ambasadorul Rusiei în Turcia a fost împușcat mortal în timp ce susținea un discurs. Asasinul a strigat ”Allahu Akbaru!”
Rusia: SUA creează laboratoare microbiologice în apropierea frontierelor noastre
Iată cum reacționează Bill Clinton atunci când este întrebat despre apartenența la clubul satanist Bohemian
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Cum a ajuns cuvântul „Familie" să declanșeze isterie în rândul angajaților Google: „Este ofensator, nepotrivit, homofob și greșit”
Misterele Antarcticii: O lume ascunsă de ochii oamenilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro