Premierul Viktor Orban: Elitele care complotează pentru înființarea Statelor Unite ale Europei folosesc migranții pentru a crea un super-stat post creștin și post-național

Distribuie!by “Premierul Viktor Orban, un nou discurs incendiar: Elitele care complotează pentru înființarea Statelor Unite ale Europei folosesc migranții pentru a crea un SUPER-STAT post creștin și post-național Reales duminică, la Congresul Fidesz, președinte al acestei formațiuni, premierul Viktor Orban a declarat că elitele care complotează pentru crearea Statelor Unite […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Premierul Viktor Orban, un nou discurs incendiar: Elitele care complotează pentru înființarea Statelor Unite ale Europei folosesc migranții pentru a crea un SUPER-STAT post creștin și post-național

Reales duminică, la Congresul Fidesz, președinte al acestei formațiuni, premierul Viktor Orban a declarat că elitele care complotează pentru crearea Statelor Unite ale Europei folosesc migrația în masă pentru a institui un super-stat post-creștin și post-național.
Breitbart London a publicat transcrierea discursului liderului european la cea de-a șaptea sesiune plenară a Consiliului pentru Diaspora din Ungaria, în care Orban a afirmat: „O națiune care stă pe propriile picioarele este o națiune liberă. Este corect să spunem că de când ne bazăm pe forța noastră, am început să acționăm ca o națiune liberă. Dar asta a adus, după sine, și unele probleme. Pentru că indiferent ce face o națiune de slcavi, rareori vor apărea conflicte internaționale. Asta nu se întâmplă în cazul unei națiuni libere”. Orban s-a referit astfel la conflictele deschise, din ultima vreme, dintre țara sa și Uniunea Europeană, în special după decizia CE de a impune cotele obligatorii de refugiați, decizie pe care Budapesta a respins-o de la început, dar și în contextul  anunțului Ungariei de a face față provocărilor demografice prin politici care sprijină familia și „nu prin sprijinirea viitoarelor politici demografice și de muncă privind imigranții, ca în vestul și nordul Europei”.
„În prezent, trăim într-o lume în care trebuie să protejăm ceea ce am realizat”, a avertizat liderul Fidesz, adăugând că „pericolul major” la adresa realizărilor Europei  îl reprezintă „dezbaterea dintre globaliști și națiuni”.
„Europa și-a propus să intre într-o epocă post-creștină și post-națională. Cu alte cuvinte, anticipează o nouă eră, în care va înlocui politica construită pe tradițiile creștine și conștiința națională cu ceva diferit. În absența unui termen mai potrivit, îi spunem politica pentru „Statele Unite ale Europei””, a spus Orban.
El a adăugat că  „forțele politice care intenționează să creeze Statele Unite ale Europei au transportat în mod deliberat spre Europa, și vor continua să o facă, mulțimi de oameni aparținând altor culturi, conform teoriei acestor forțe că, în Statele Unite ale Europei, națiunile și caracterul lor creștin reprezintă mai degrabă un dezavantaj decât ceva bun”.
În opinia premierului ungar, aceasta este singura explicație logică pentru milioanele de oameni, aparținând altor culturi, aduși în Europa. „Nu putem considera că acest lucru este un accident”, a spus Orban,  insistând că Uniunea Europeană ar putea avea capacitatea de a-și apăra frontiera externă dacă ar vrea, așa cum a demonstrat Ungaria prin ridicarea unui gard, la frontiere, care împiedică intrarea sutelor de refugiați.
Orban și-a încheiat discursul, referindu-se și la alegerile parlamentare din 2018, în care Fidesz speră să iasă, din nou, învingător.
„Să protejăm realizările noastre și să lăsăm Ungaria  să rămână o țară care nu acceptă imigranți sau să aruncăm prosopul și să acceptăm dictatele altora? Să ne întoarcem de la o națiune liberă la o națiune subjugată?”, s-a întrebat, retoric, șeful guvernului de la Budapesta.
„Să acceptăm ca alții să ne schimbe, în funcție de preferințele lor – transformându-ne mai ales într-o națiune de migranți, care nu se bazează pe cultura națională și pe tradițiile creștine, ci care încearcă să ne rupă de ele?”, a conchis Viktor Orban.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Premierul-Viktor-Orban-un-nou-discurs-incendiar-Elitele-care-comploteaza-pentru-infiintarea-Statelor-Unite-ale-Europei-folosesc-migrantii-pentru-a-crea-un-SUPER-STAT-post-crestin-si-post-national-147495
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Serviciul Secret american (NSA) nu mai poate asculta telefoanele americanilor ! Senatorul american, Rand Paul, a reusit sa blocheze legea Big Brother (Patriot Act) !
Mossad – poate cel mai puternic serviciu secret din lume
Rabinul-șef al Israelului: "Non-evreii nu trebuie să locuiască aici! Să fie expulzați în Arabia Saudită!"
Vladimir Putin: "O societate care nu își poate apăra copiii nu are viitor"
Agenţi ai CIA "au uitat" explozivi într-un autobuz şcolar care a transportat ulterior elevi
Jurnalisti retinuti ilegal la intalnirea Grupului Masonic Bilderberg din 29 mai - 1 iunie 2014 ! Ziaristii oficiali care au fost prinsi ca discutau cu jurnalistii infowars.com au fost imediat dati afara din delegatia Bilderberg ! Atat de teama le este globalistilor de presa libera !
Deputații din Italia se revoltă, după decretele premierului Giuseppe Conte privind iziolarea populației: „Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale și constituționale!"
Ciudata "încălzire globală" – A nins la tropice!
Un politician din Finlanda propune microciparea saracilor sub pretextul "luptei impotriva terorismului si gasirii persoanelor disparute" !
Adevărul despre vaccinuri. Copii vaccinați sunt mai bolnavi decât cei nevaccinați
Covid-19: Măștile nu sunt eficiente. Discursul oficial ignoră cazuri ca ale Suediei sau statului american Georgia, care nu au impus obligativitatea măștii și elimină noile dovezi științifice, dacă acesta nu susțin scopul politic dorit
Parlamentar islandez: "SUA vor ataca ţări ca să-şi menţină economia"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro