Preot catolic: „Iadul este o invenție a Bisericii pentru a controla mințile oamenilor”

Distribuie!

„Manipulare si control, acestea sunt scopurile principale ale Bisericii, spune calm acest preot ale carui declaratii au facut deja mare valva. Acest preot american isi marturiseste credinta in Dumnezeu si in viata de dupa moarte, dar contesta conceptele fundamentale ale Bisericii.

“Iadul e inventia Bisericii”


“Nu cred ca Iadul exista. Cred ca exista viata dupa moarte, dar nu cred ca are nimic de-a face cu pedeapsa crunta. Religia este, dintotdeauna, o chestiune de control al maselor, iar acesta este un lucru pe care putini oameni il inteleg. […] Asa ca, daca exista Raiul in care esti rasplatit pentru bunatatea ta, iar Iadul e locul in care esti pedepsit pentru rautate, atunci obtii un fel de control asupra populatiei. Asa ca au inventat acest loc infricosator (care este Iadul, nr) si care ingrozeste, la propriu, o multime de crestini. Iar aceasta nu e decat parte a unei tehnici de control”.

“Bisericile au nevoie de oameni imaturi pe care sa ii poata controla”


Iar preotul continua cu declaratiile socante:

“Biserica nu vrea ca oamenii sa se maturizeze, pentru ca nu ii mai poate controla. De-asta credinciosilor li se tot spune “sa se nasca din nou”.. Cand te nasti din nou, fie si in credinta, esti tot un copil. Dar oamenii nu au nevoie sa renasca, oamenii trebuie sa creasca, sa-si accepte responsabilitatile.

preot2-692x360

Fiecare biserica sustine ca detine adevarul… Dumnezeu nu e crestin! Dumnezeu nu e evreu sau musulman sau budist.. Toate acestea sunt sisteme create de om pentru a putea intelege misterul Divinitatii. Nu cred ca traditiile il definesc pe Dumnezeu, cred ca te ajuta sa gasesti calea spre El”.”[1]

Exact, preotul catolic are dreptate! Nu exista Rai si Iad!

„În anul 553, credinţa in reîncarnare a fost scoasă in afara legii de cel de-al doilea Sinod al Conciliului din Constantinopol, sub influenţa impăratului Iustinian. Fără să mai aştepte acordul papei, Conciliul a decis că:

„Dacă cineva işi mărturiseşte credinţa in fabuloasa poveste a pre-existenţei sufletelor, declarand că urmează monstruoasa doctrină care rezultă din ea, acesta trebuie excomunicat.”

Monstruoasa doctrină nu spunea altceva decat că sufletul uman trăieşte de-a pururi, călătorind pe drumul etern al evoluţiei prin experienţă, şi că toţi suntem responsabili pentru acţiunile noastre din această viaţă fizică sau din orice viaţă viitoare. Acceptarea teoriei reancarnării ar fi diminuat puterea acestei mafii a paradisului şi a iadului de a-i speria pe oameni dacă nu fac ce spun ei.

Intre timp, cunoaşterea ezoterică aflată in circuitul public continua să fie retrasă de pretutindeni. După Constantin cel Mare au urmat alţi impăraţi, care au influenţat la randul lor crezul noii religii care se extindea rapid. printre aceştia s-a numărat şi Teodosie, care a făcut din creştinism religia oficială a imperiului, in anul 380. Puterea oamenilor in robe negre a crescut enorm, in timp ce preoţimea babiloniană s-a mutat cu arme şi bagaje la Roma.

Toţi cei care se abăteau chiar şi cu un milimetru de la doctrina oficială erau executaţi cu cruzime, iar documentele lor erau distruse, exact cum s-a intamplat cu doctrina lui Nimrod in Babilon. Nu avem de-a face cu nişte simpli psihopaţi insetaţi de putere, ci cu un plan calculat la rece de a domni prin teroare, privandu-i pe oameni de cunoaştere, şi implicit de adevărata viaţă.”[2]

SURSE

  1. Libertatea.ro
  2. David Icke – „Secretul Suprem”, Editura Daksha.
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Biofizician Rusia: "Oamenii se transformă începând din 21.12.2012, dar încă nu își dau seama"
Reîncarnarea, "un adevăr ținut sub cheie" chiar de biserică
Gândurile pe care le avem vor fi însoţite întotdeauna de emoţii, care, la rândul lor, vor influenţa corpul fizic
Legea karmei și liberul arbitru: Toate gândurile, intenţiile şi acţiunile noastre trecute au generat anumite “seminţe” karmice la nivelul corpului nostru cauzal şi acest proces se continuă neîntrerupt chiar şi în clipa prezentă. Aceste “seminţe” atrag în viaţa noastră în locul potrivit şi la momentul potrivit reacţiunile corespunzătoare sau, altfel spus, consecinţele corespunzătoare pe care trebuie să le suportăm
Cum interacţionează mintea conştientă cu inconştientul
Studiu: Meditația modifică structura creierului și reduce la jumatate stresul
O parte a creierului funcţionează în sfera vieţii materiale, iar cealaltă este activă în zona existenţei invizibile, care, de fapt, coordonează existenţa vizibilă
Curățarea și refacerea sufletului
De ce visăm oameni decedaţi şi ce semnificaţie au aceste vise
Trezirea spirituală a românilor poate să mai întârzie un timp, dar este indubitabil că ea se va produce până la urmă, chiar dacă această zbatere furibundă a francmasonilor urmăreşte să o anuleze
Când se sfârşeşte viaţa materială a omului, cu cât spiritul este mai evoluat în acel moment, cu atât se înalţă într-un plan mai înalt al spiritelor, cât mai apropiat de divinitate
Universul şi iubirea – Fizica cuantică a descoperit legătura dintre cele două?

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...