Preotii si credinciosii crestini se pot imprumuta de la Biserica Ortodoxa Romana ! Era timpul ca "banca" BOR sa intre pe piata !

by Credeti cumva ca este un pamflet scris de catre cei de la Times New Roman ? Nicidecum, stirea este cat se poate de reala. De altfel, de ce n-ar fi reala, avand in vedere ca Biserica Ortodoxa Romana, detine o avere de aproximativ 3 miliarde de euro oficial. Neoficial, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Credeti cumva ca este un pamflet scris de catre cei de la Times New Roman ? Nicidecum, stirea este cat se poate de reala. De altfel, de ce n-ar fi reala, avand in vedere ca Biserica Ortodoxa Romana, detine o avere de aproximativ 3 miliarde de euro oficial. Neoficial, putem sa mai punem inca pe atat.

BOR imprumuta bani

De pe site-ul Antena 3 aflam ca aceasta va avea forma unei Case de Ajutor Reciproc, de unde credinciosii se pot imprumuta cu o dobanda de doar 6%:


“Preoţii şi credincioşii se pot împrumuta de la Biserică. Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a înfiinţat o Casă de Ajutor Reciproc, de unde cei care doresc pot lua bani cu o dobândă de 6%. Sunt însă anumite condiţii pentru a intra în posesia banilor.

Astfel, cei care vor să se împrumute de la Biserică trebuie să aibă un venit constant şi să fie creştini ortodocşi.

Primele împrumuturi vor fi de maximum 5.000 de lei şi vor fi acordate începând de săptămâna viitoare. Potrivit președintelui Casei de Ajutor Reciproc a Clericilor şi Mirenilor, până acum s-au înscris 14 persoane, între care şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, IPS Teofan. Filiale ale acestei institutii vor funcţiona în fiecare protopopiat din cadrul Arhiepiscopiei Iaşilor, scrie obiectiv.info.”[1]

Problemele pe care le sesizez, ca si persoana adepta a filozofiilor ateisto-agnostice sint urmatoarele:

1. BOR, daca tot se considera morala nu ar trebui sa se ocupe de “chestiuni” asemanatoare sistemului bancar, pentru ca “banu-i ochiul dracului”.


2. Din banii aia pe care BOR ii are, o parte din ei, provin din taxele si impozitele platite de atei/agnostici. Ori, aici ei au o problema in sensul ca produc atingere legii 489/2006 care garanteaza libertatea religioasa sau non-religioasa, motiv pentru care in BOR se afla si bani de la atei/agnostici, ceea ce nu ar trebui sa se intample.

SURSE

1. http://www.antena3.ro/romania/biserica-ortodoxa-romana-s-a-transformat-in-banca-ce-conditii-sunt-pentru-a-lua-un-credit-de-la-267232.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Inventatori romani care au schimbat lumea in care traim datorita inteligentei sclipitoare ! Topul celor 10 inventatori, dar si a altor romani care au bulversat o lume intreaga !
Dacă oamenii ar dispărea mâine, v-aţi întrebat cum ar arăta planeta noastră? Un videoclip fascinant arată cum s-ar transforma pământul încă din primele ore
Gândirea Sorosiștilor: "Nu intru des în dezbateri cu sorosiștii, insă când o fac știu că ei folosesc doar patru cuvinte: Sexist, homofob, bigot și ignorant"
Iată cum energiile negative îți afectează viața
Tepafonul - cel mai ocult dispozitiv de asasinare psihotronica al masonilor !
„Vestele galbene” și naționaliștii reprezintă majoritatea electoratului european. Oamenii nu mai au nicio încredere în politicieni și sistemele politice de la nivel național și european
Primul animal modificat genetic vândut în supermarketurile din Canada fără etichetarea obligatorie
Ungaria pregătește o lege împotriva ONG-urilor lui George Soros: "Guvernul de la Budapesta pregăteşte un proiect de lege care obligă ONG-urile ce acţionează în Ungaria să declare valoarea finanţărilor provenite din străinătate, sub ameninţarea că şi-ar putea pierde autorizaţia de a-şi desfăşura activităţile"
Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
Romania a fost prima tara din lume care a avut sonda petroliera, o rafinarie petroliera si care a exportat benzina pentru prima data !
Viktor Orban vrea să introducă în şcoli „ore de educaţie fizică patriotică“
Libertatea de a fi tu însuţi este un dar de preţ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro