Preotii si credinciosii crestini se pot imprumuta de la Biserica Ortodoxa Romana ! Era timpul ca "banca" BOR sa intre pe piata !

Distribuie!by Credeti cumva ca este un pamflet scris de catre cei de la Times New Roman ? Nicidecum, stirea este cat se poate de reala. De altfel, de ce n-ar fi reala, avand in vedere ca Biserica Ortodoxa Romana, detine o avere de aproximativ 3 miliarde de euro oficial. Neoficial, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Credeti cumva ca este un pamflet scris de catre cei de la Times New Roman ? Nicidecum, stirea este cat se poate de reala. De altfel, de ce n-ar fi reala, avand in vedere ca Biserica Ortodoxa Romana, detine o avere de aproximativ 3 miliarde de euro oficial. Neoficial, putem sa mai punem inca pe atat.

BOR imprumuta bani

De pe site-ul Antena 3 aflam ca aceasta va avea forma unei Case de Ajutor Reciproc, de unde credinciosii se pot imprumuta cu o dobanda de doar 6%:


“Preoţii şi credincioşii se pot împrumuta de la Biserică. Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a înfiinţat o Casă de Ajutor Reciproc, de unde cei care doresc pot lua bani cu o dobândă de 6%. Sunt însă anumite condiţii pentru a intra în posesia banilor.

Astfel, cei care vor să se împrumute de la Biserică trebuie să aibă un venit constant şi să fie creştini ortodocşi.

Primele împrumuturi vor fi de maximum 5.000 de lei şi vor fi acordate începând de săptămâna viitoare. Potrivit președintelui Casei de Ajutor Reciproc a Clericilor şi Mirenilor, până acum s-au înscris 14 persoane, între care şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, IPS Teofan. Filiale ale acestei institutii vor funcţiona în fiecare protopopiat din cadrul Arhiepiscopiei Iaşilor, scrie obiectiv.info.”[1]

Problemele pe care le sesizez, ca si persoana adepta a filozofiilor ateisto-agnostice sint urmatoarele:

1. BOR, daca tot se considera morala nu ar trebui sa se ocupe de “chestiuni” asemanatoare sistemului bancar, pentru ca “banu-i ochiul dracului”.


2. Din banii aia pe care BOR ii are, o parte din ei, provin din taxele si impozitele platite de atei/agnostici. Ori, aici ei au o problema in sensul ca produc atingere legii 489/2006 care garanteaza libertatea religioasa sau non-religioasa, motiv pentru care in BOR se afla si bani de la atei/agnostici, ceea ce nu ar trebui sa se intample.

SURSE

1. http://www.antena3.ro/romania/biserica-ortodoxa-romana-s-a-transformat-in-banca-ce-conditii-sunt-pentru-a-lua-un-credit-de-la-267232.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

DOBROGEANUL Aeticus Donares, primul om care a făcut Ocolul Pământului, în secolul V…
Dialog uimitor intre Constantin Brancusi si John Davison Rockefeller, membru al Iluminatilor ! Rockefeller: "Cum pot sa te ajut?" Brancusi: "Ia si matura atelierul!"
Filmele Horror - o adevarata problema pentru sanatatea mintala a oamenilor! Iluminatii promoveaza filmele horror pentru a alimenta rautatea si sadismul din fiinta umana, pentru a-i putea controla usor pe acesti oameni!
Rusia este împotriva Noii Ordini Mondiale
Revista franceză "Charlie Hebdo" face glume pe seama victimelor avalanșei din Italia
Membrii unui vechi trib din Amazonia sunt hotărâți să poarte un război total contra puternicelor companii miniere ce le-ar putea distruge pădurile, pentru a exploata aurul
Gândirea Sorosiștilor: "Nu intru des în dezbateri cu sorosiștii, insă când o fac știu că ei folosesc doar patru cuvinte: Sexist, homofob, bigot și ignorant"
"ISIS și atentatele din 11 septembrie sunt creații ale americanilor menite să justifice războiul contra terorii din Orientul Mijlociu"
Tragedia elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiol - oameni lasati sa moara cu buna stiinta de autoritatile statului de drept ! Tragedia seamana cu cea din Muntii Apuseni !
Pietrele la rinichi: remedii naturale, cauze si prevenirea aparitiei lor !
Catedralele Gotice ale Iluminatilor - pline de simboluri masonice ale Cavalerilor Templieri ! Ele sunt doar niste lacasuri unde Iluminatii desfasoara ritualuri sataniste !
Gruparea #rezist s-a lămurit și cu Iohannis: acest om nu ne mai reprezintă, îl interesează doar vacanțele!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro