Presa de la Washington: “Rusii ar putea sa invadeze Europa in septembrie. Cum ar trebui sa reactioneze SUA?” Presa globaliștilor din SUA difuzează știri false cu privire la Rusia!

by “Presa de la Washington: Rusii ar putea sa invadeze Europa in septembrie. Cum ar trebui sa reactioneze SUA? Unul dintre cele mai importante evenimente ale lunii in Europa este reprezentat de exercitiile militare pe care Rusia le va efectua in Belarus, in perioada 14-20 septembrie. Tarile din regiune, dar […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Presa de la Washington: Rusii ar putea sa invadeze Europa in septembrie. Cum ar trebui sa reactioneze SUA?

Unul dintre cele mai importante evenimente ale lunii in Europa este reprezentat de exercitiile militare pe care Rusia le va efectua in Belarus, in perioada 14-20 septembrie. Tarile din regiune, dar si cele occidentale, sunt ingrijorate din cauza acestor manevre militare de amploare conduse de Moscova.

Publicatia americana Washington Examiner scrie ca “Rusia ar putea fi pe cale sa invadeze Europa” si prezinta modul in care Statele Unite ar trebui sa raspunda.


Sursa citata noteaza ca, in cadrul exercitiilor militare Zapad-2017, se va testa capacitatea armatei ruse de a conduce o ofensiva militara. Acesta este exact felul de operatiune pe care Rusia l-ar folosi pentru a invada Europa, scrie jurnalistul american Tom Rogan, specializat in politica externa.

Polonia si statele baltice au cele mai mari emotii


Noutatea nu este reprezentata de faptul ca rusii fac exercitii militare, ci de locul in care acestea se vor desfasura si de amploarea fortelor implicate. Rusii au inaintat cifre cuprinse intre 10.000 – sau chiar si mai putin – de militari si 13.000, insa numarul real ar putea ajunge chiar la 100.000 de oameni.

In plus, vor fi si unitati de vehicule blindate si de artilerie, precum si avioane de lupta. Si, cel mai interesant, fortele armate vor efectua exercitiile in Belarus. Aceasta alegere este menita sa trimita un mesaj deosebit catre NATO, subliniaza sursa citata.

De asemenea, rezervisti rusi au fost chemati si in enclava rusa Kaliningrad, astfel ca Polonia, unul dintre cele trei state membre NATO vecine cu Rusia si Belarus, ar putea fi lovita repede de fortele ruse care participa la Zapad-2017, mai sustine Rogan.

Kaliningradul ar putea fi o zona cruciala pentru a patrunde in Polonia si pentru aprovizionare, in cazul unei invazii militare, iar fortele poloneze de pe frontul estic ar urma sa fie incercuite, adauga sursa citata. Insa Polonia nu este singurul stat NATO amenintat in urma exercitiilor Zapad, ci si cele trei state baltice Estonia, Letonia si Lituania sunt foarte vulnerabile.

Intentia lui Putin ar fi, mai scrie Washington Examiner, sa obtina o victorie care sa imparta NATO intre cei care vor un raspuns militar si cei, precum Germania, care probabil ar considera o contraofensiva ca fiind prea riscanta.

In plus, sustine Rogan, desi NATO ar intercepta comunicatiile rusesti cu putin timp inainte de atac, daca acele ordine ar fi trimise de la Moscova din scurt, nu ar ramane prea multe de facut pentru NATO.

Mai mult, fortele de reactie rapida din Europa ale NATO sunt evident incapabile sa invinga o invazie ruseasca, ca urmare a investitiilor slabe in aparare la nivelul continentului. De asemenea, Putin adora faptul ca multi dintre cetatenii Uniunii Europene se opun unui raspuns militar al NATO in baza Articolul 5 privind apararea comuna.

Statele Unite trebuie sa conduca apararea Europei

Si toate acestea cer o initiativa decisiva a SUA. In primul rand, fortele americane trebuie sa conduca actiunile defensive ale NATO. Apoi, Marea Britanie si Franta ar trebui sa-si detaseze fortele de raspuns rapid in Polonia, in timp ce Germania si Olanda ar trebui sa-si puna in asteptare fortele armate.

In continuare, sursa citata trece in revista mai multe mutari militare pe care SUA ar trebui sa le faca, in principiu in Italia si in Marea Mediterana. Si, in cele din urma, fiecare stat NATO capabil ar trebui sa trimita avioane militare in statele baltice sau Polonia.

Impreuna cu aceste detasari, care ar trebui facute public, Trump ar trebui sa ceara din nou statelor membre NATO sa-si intensifice planurile de a aloca 2% din PIB apararii. Liderul de la Casa Alba ar trebui sa le transmita ca, daca nu o fac, SUA vor fi nevoite sa-si mute formatiuni militare importante aflate in Europa – din tari precum Germania sau Italia in tari precum Marea Britanie sau Polonia, care au alocat un procent de 2 la suta din PIB apararii.

Impactul colectiv al acestor raspunsuri militare si politice ar trebui sa fie dublu: ar trebui sa-i arate lui Putin ca NATO este pregatita sa lupte si, prin cei 2% cheltuiti, ca NATO se intareste.

Insa este deosebit de important ca Trump sa evite orice echivoc privind respectarea Articolului 5 al Tratatului NATO – atacul impotriva unui aliat este un atac impotriva tuturor.

Desi o astfel de invazie a rusilor in Europa este totusi putin probabila, aceasta amenintare nu ar trebui sa fie exclusa, incheie sursa citata. Putin este dispus sa-si asume riscuri mari pentru a spori puterea si prestigiul Rusiei, astfel ca trebuie sa ne pregatim pentru ce e mai rau, mai scrie Washington Examiner.”[1]

Presa globalistilor din SUA difuzeaza stiri false cu privire la Rusia, cu scopul de a incerca sa manipuleze opinia publica. Acesti falsi jurnalisti vor sa induca ideea ca “Rusia este rea, Rusia este agresiva” pentru a-i manipula pe oameni. Nu degeaba Donald Trump a numit presa globalistilor drept “Fake News”, o presa mincinoasa, care a promovat si promoveaza ura si razboiul.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/international/rusia/presa-de-la-washington-rusii-ar-putea-sa-invadeze-europa-in-septembrie-cum-ar-trebui-sa-reactioneze-sua-1479515
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Norvegia neomarxistă - Pentru prima dată în istoria țării numărul ateilor l-a depăşit pe cel al credincioşilor
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
China introduce un sistem de clasificare prin care statul va monitoriza acțiunile cetățenilor săi și fiecare va fi încadrat într-o categorie. SUA și UE fac la fel
Agenții Mossad pretindeau că sunt spioni CIA pentru a recruta militanți extremiști Jundallah
Donald Trump amenințat cu moartea de un fost analist NSA
Operațiuni Negre - Proiecte guvernamentale secrete
In Spania s-a privatizat Soarele pentru a se interzice oamenilor, panourile solare ! Spaniolii au ajuns sa li se interzica folosirea panourilor solare ! Cei care vor folosi panouri solare vor fi amendati cu 30 milioane de euro !
Puterea comunităţii - Cum a supravieţuit Cuba crizei petroliere
Originile răului sau ce înseamnă comunismul (fragment I/II). Lupta lui Lenin cu Dumnezeu
SUA reprezinta o amenintare la adresa Sigurantei Nationale a Rusiei
Noua Ordine Mondială: Agenda întunecată satanică, insidioasă din spatele globalismului și a ideologiei graniţelor deschise
Ungaria joacă tare și anunță că nu va renunta la suveranitatea sa națională în favoarea Uniunii Europene: Migrația ilegală reprezintă o amenințare enormă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro