Președintele Bulgariei susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei

by “Președintele Bulgariei Rumen Radev susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei și a declarat că este dispus să-l invite pe președintele Rusiei Vladimir Putin să viziteze Bulgaria. Conform lui Radev, sancțiunile împotriva Rusiei nu aduc niciun câștig, iar el este pregătit să susțină anularea acestora. „Susținem orice fel de acțiuni privind […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Președintele Bulgariei Rumen Radev susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei și a declarat că este dispus să-l invite pe președintele Rusiei Vladimir Putin să viziteze Bulgaria.

Conform lui Radev, sancțiunile împotriva Rusiei nu aduc niciun câștig, iar el este pregătit să susțină anularea acestora.


„Susținem orice fel de acțiuni privind anularea sancțiunilor, dar trebuie înțeles faptul că un președinte nu poate de unul singur să inițieze asemenea acțiuni”, a declarat Radev.

Mai mult decât atât, președintele Bulgariei a declarat că în curând va avea o convorbire telefonică cu Vladimir Putin și îl va invita pe acesta să viziteze Bulgaria cu ocazia a 140 de ani de la eliberarea țării de sub Imperiul Otoman.


„În scurt timp voi avea o discuție cu președintele Rusiei Vladimir Putin pe care îl voi invita la sărbătoarea de 140 de ani de la eliberarea Bulgariei (de sub Imperiul Otoman – N.R.). Sunt multe probleme care trebuie discutate înafară de respectul pentru istorie”, a adăugat Radev.”[1]

Sancțiunile Globaliștilor împotriva Rusiei sunt, de fapt, autosancțiuni. Rusia nu este Irak, Afganistan, Libia, Siria, Vietnam sau fosta Iugoslavie, ci Rusia este Rusia, adică o mare putere. Putin este inteligent și nu se pune la mintea Globaliștilor SUA-UE.

Toate aceste sancțiuni au fost puse în aplicare de către Globaliștii SUA-UE, după ce Rusia a intervenit în lovitura de stat din Ucraina, în 2013, și l-a salvat pe fostul președinte al Ucrainei, Viitor Ianukovici.

De asemenea, Rusia i-a deranjat pe Globaliști după ce în 2015, s-a alăturat luptei împotriva teroriștilor ISIS și Al Qaeda, care au fost și sunt finanțați de către SUA. Rusia îl susține pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad.

SURSE

  1. https://rusulnews.wordpress.com/2017/06/10/presedintele-bulgariei-sustine-anularea-sanctiunilor-impotriva-rusiei/
  2. Foto: rusulnews.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
Nașterea Marxismului Cultural. Cum a reușit „Școala de la Frankfurt” să transforme America
Putin: Zonele de conflict au devenit pentru unii o „afacere profitabilă"
Aristocrația Neagră: cele 13 familii regale controlează planeta
Vladimir Putin a respins propunerea Ministerului de Externe de a expulza 35 de diplomați americani ca răspuns la acţiunea similară a Statelor Unite. El a mai spus că "actul lui Barack Obama a fost conceput pentru a provoca o reacție, dar Rusia nu ia momeala"
Ungaria versus Ucraina și NATO
Globaliștii UE sunt deranjați de faptul că naționalistul Viktor Orban a câștigat alegerile în Ungaria
Wi-Fi - moartea cea invizibilă care distruge noile generaţii
Camerele de supraveghere a traficului rutier, interzise de o Instanta din Chisinau ! Ministerul Afacerilor Interne din Moldova incalca dreptul la viata privata a cetatenilor !
Teroriștii planifică atacuri chimice în Siria pentru justificarea atacurilor SUA
Sub pretextul "prevenirii răspânidirii știrilor false", Facebook instaurează cenzura!
Polonezii au reușit să învingă Statul Paralel aducând naționaliștii la conducerea țării
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro