Președintele Bulgariei susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Președintele Bulgariei Rumen Radev susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei și a declarat că este dispus să-l invite pe președintele Rusiei Vladimir Putin să viziteze Bulgaria.

Conform lui Radev, sancțiunile împotriva Rusiei nu aduc niciun câștig, iar el este pregătit să susțină anularea acestora.


„Susținem orice fel de acțiuni privind anularea sancțiunilor, dar trebuie înțeles faptul că un președinte nu poate de unul singur să inițieze asemenea acțiuni”, a declarat Radev.

Mai mult decât atât, președintele Bulgariei a declarat că în curând va avea o convorbire telefonică cu Vladimir Putin și îl va invita pe acesta să viziteze Bulgaria cu ocazia a 140 de ani de la eliberarea țării de sub Imperiul Otoman.


„În scurt timp voi avea o discuție cu președintele Rusiei Vladimir Putin pe care îl voi invita la sărbătoarea de 140 de ani de la eliberarea Bulgariei (de sub Imperiul Otoman – N.R.). Sunt multe probleme care trebuie discutate înafară de respectul pentru istorie”, a adăugat Radev.”[1]

Sancțiunile Globaliștilor împotriva Rusiei sunt, de fapt, autosancțiuni. Rusia nu este Irak, Afganistan, Libia, Siria, Vietnam sau fosta Iugoslavie, ci Rusia este Rusia, adică o mare putere. Putin este inteligent și nu se pune la mintea Globaliștilor SUA-UE.

Toate aceste sancțiuni au fost puse în aplicare de către Globaliștii SUA-UE, după ce Rusia a intervenit în lovitura de stat din Ucraina, în 2013, și l-a salvat pe fostul președinte al Ucrainei, Viitor Ianukovici.

De asemenea, Rusia i-a deranjat pe Globaliști după ce în 2015, s-a alăturat luptei împotriva teroriștilor ISIS și Al Qaeda, care au fost și sunt finanțați de către SUA. Rusia îl susține pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad.

SURSE

  1. https://rusulnews.wordpress.com/2017/06/10/presedintele-bulgariei-sustine-anularea-sanctiunilor-impotriva-rusiei/
  2. Foto: rusulnews.wordpress.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...