Președintele Cehiei cere referendum privind ieșirea din UE și NATO

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Preşedintele ceh Milos Zeman s-a pronunţat pentru organizarea de către Cehia a unui referendum privitor la apartenenţa ţării la Uniunea Europeană şi NATO, după ce britanicii au decis pe 23 iunie ca ţara lor să părăsească UE, relatează vineri Reuters, citat de agerpres.ro.

Zeman, care a mărturisit că ar susţine rămânerea Republicii Cehe în ambele organizaţii, nu are printre atribuţii convocarea unui referendum, care presupune aprobarea parlamentului.

Totuşi, el este un lider politic influent într-o ţară unde mulţi alegători sunt sceptici în legătură cu Uniunea Europeană.

”Nu sunt de acord cu cei care susţin părăsirea Uniunii Europene, dar voi face totul pentru ca ei să aibă un referendum şi să se poată exprima. Acelaşi lucru este valabil şi pentru o ieşire din NATO”, a spus şeful statului ceh într-o întâlnire cu cetăţenii în oraşul Velke Mezirici, situat în estul Cehiei.”[1]

Dupa reusita istorica a nationalistilor britanici condusi de Nigel Frage de a iesi din UE, peste tot in Europa nationalistii solicita referendumuri cu scopul de a da dreptul cetatenilor de a alege, fie Noua Ordine Mondiala, fie iesirea din structurile globaliste si revenirea la conceptul de natiuni – atat de deranjante pentru marii luptatori globalisti, fiind aceeasi cu internationalistii comunisti din trecut, intrucat ei si-au pastrat spiritul revolutionaro-anarhisto-internationalist.

In acest moment, Noua Ordine Mondiala este zguduita din temeli de catre nationalisti, iar globalistii sunt intr-atat de disperati incat nu stiu ce sa faca, deoarece ei, desi s-au gandit la multe pentru infaptuirea acestui plan, nu s-au gandit la opozitia masiva a oamenilor, care devine si mai puternica pe zi ce trece. O eventuala iesire din NATO (Armata Noii Ordini Mondiale) ar fi la fel de istorica, precum Brexit-ul.


SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/brexit-efectul-de-domino-pre-edintele-cehiei-cere-referendum-privind-ie-irea-din-ue_1141276.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...