Președintele Cehiei cere referendum privind ieșirea din UE și NATO

Distribuie!by “Preşedintele ceh Milos Zeman s-a pronunţat pentru organizarea de către Cehia a unui referendum privitor la apartenenţa ţării la Uniunea Europeană şi NATO, după ce britanicii au decis pe 23 iunie ca ţara lor să părăsească UE, relatează vineri Reuters, citat de agerpres.ro. Zeman, care a mărturisit că ar […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Preşedintele ceh Milos Zeman s-a pronunţat pentru organizarea de către Cehia a unui referendum privitor la apartenenţa ţării la Uniunea Europeană şi NATO, după ce britanicii au decis pe 23 iunie ca ţara lor să părăsească UE, relatează vineri Reuters, citat de agerpres.ro.

Zeman, care a mărturisit că ar susţine rămânerea Republicii Cehe în ambele organizaţii, nu are printre atribuţii convocarea unui referendum, care presupune aprobarea parlamentului.

Totuşi, el este un lider politic influent într-o ţară unde mulţi alegători sunt sceptici în legătură cu Uniunea Europeană.

”Nu sunt de acord cu cei care susţin părăsirea Uniunii Europene, dar voi face totul pentru ca ei să aibă un referendum şi să se poată exprima. Acelaşi lucru este valabil şi pentru o ieşire din NATO”, a spus şeful statului ceh într-o întâlnire cu cetăţenii în oraşul Velke Mezirici, situat în estul Cehiei.”[1]

Dupa reusita istorica a nationalistilor britanici condusi de Nigel Frage de a iesi din UE, peste tot in Europa nationalistii solicita referendumuri cu scopul de a da dreptul cetatenilor de a alege, fie Noua Ordine Mondiala, fie iesirea din structurile globaliste si revenirea la conceptul de natiuni – atat de deranjante pentru marii luptatori globalisti, fiind aceeasi cu internationalistii comunisti din trecut, intrucat ei si-au pastrat spiritul revolutionaro-anarhisto-internationalist.

In acest moment, Noua Ordine Mondiala este zguduita din temeli de catre nationalisti, iar globalistii sunt intr-atat de disperati incat nu stiu ce sa faca, deoarece ei, desi s-au gandit la multe pentru infaptuirea acestui plan, nu s-au gandit la opozitia masiva a oamenilor, care devine si mai puternica pe zi ce trece. O eventuala iesire din NATO (Armata Noii Ordini Mondiale) ar fi la fel de istorica, precum Brexit-ul.


SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/brexit-efectul-de-domino-pre-edintele-cehiei-cere-referendum-privind-ie-irea-din-ue_1141276.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebook controlează informațiile postate
George Soros și extremă stânga din SUA sunt disperați din cauza victoriei lui Donald Trump! Aceștia cer renumărarea voturilor!
Vladimir Putin îl susține pe Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, și a condamnat imixtiunile din exterior care au provocat criza politică. SUA au orchestrat lovitura de stat din Venezuela, pentru a le aduce "democrația liberală"
Operațiune "Steag Fals" - atacul de la Berlin - atacatorul și-a "uitat" documentul de identitate în camionul folosit
Presedintele Uruguay: cel mai apreciat om de pe Planeta ! Este un om sarac, care isi doneaza 90% din salariu si asteapta la rand in spital !
Politicienii, mass-media și “medicii eroi” spun “testați, testați, testați”, pentru că au nevoie de rezultate fals pozitive pe baza cărora sunt impuse restricții oamenilor. Restricțiile Covid distrug sănătatea oamenilor, drepturile si libertatile, dar si economia
Armele Iluminaților - arme psihotronice, arme cu microunde, arme termice cu muniție termobarică, bombe cu plasmă
Dezvăluiri despre radiaţiile emise de antenele 5G
Ministrul sârb de Externe îi dă o lecție unui oficial american: "Anumite persoane, inclusiv reprezentanți ai Departamentului de Stat, au vizionat prea mult Războiul Lumilor și povestiri SF"
Covid-19: Măștile nu sunt eficiente. Discursul oficial ignoră cazuri ca ale Suediei sau statului american Georgia, care nu au impus obligativitatea măștii și elimină noile dovezi științifice, dacă acesta nu susțin scopul politic dorit
Guvernul SUA recunoaşte că aparatele inteligente dintr-o locuinţă modernă sunt folosite pentru a-i spiona pe locatari
Putin, mesaj clar catre SUA: Rusia nu accepta o Noua Ordine Mondiala cu un lider care crede ca i se permite orice ! Rusia se declara impotriva Noii Ordini Mondiale a Iluminatilor !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro