Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, un simpatizant al lui Karl Marx: Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile moștenitorilor săi! Jean-Claude Juncker a participat la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Președintele Comisiei Europene despre autorul Manifestului Partidului Comunist: Marx NU ESTE RESPONSABIL pentru toate ATROCITĂȚILE moștenitorilor săi

În ciuda scandalurilor și protestelor din ultima vreme, Jean-Claude Juncker a participat vineri, 4 mai, la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste.

Filozoful s-a născut în 1918 în această localitate.

Evenimentul este parte a mai multor manifestări organizate în întreaga Europă cu ocazia bicentenarului Marx. După Germania, Marea Britanie este a doua țară europeană care alocă cele mai multe fonduri pentru manifestări menite să readucă în actualitate tezele părinților Manifestului Partidului Comunist și ai lucrării ”Capitalul”.

Totuși, China este cea care investește mult în acest eveniment, ideologii partidului-stat din Republica Populară susținând că întoarcerea la învățăturile lui Marx este soluția pentru ca poporul chinez să își recâștige sufletul revoluționar.

De altfel, evenimentul central din Trier este dezvelirea unei statui uriașe a lui Marx, construită de un artist chinez și plătită integral de statul chinez.

Festivitățile de vineri au fost deschise – culmea, pentru că discutăm de unul dintre primii atei! – la o catedrală imperială, păstrată și astăzi ca bazilică.

Potrivit Assoacited Press: ” Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, spune că filosoful german Karl Marx nu ar trebui să fie judecat pentru crimele pe care urmașii săi le-au comis la zeci de ani de la moartea sa. Juncker a vorbit vineri la un eveniment de comemorare a celei de-a 200-a aniversări a nașterii lui Marx în orașul Trier din vestul Germaniei. Referindu-se la crimele comise de revoluționarii socialiști în Rusia, China și în alte părți, Juncker a spus că „Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile pentru care presupușii moștenitori trebuie să îi răspundă”.”

Propaganda chineză a făcut și un video care descrie perfect atmosfera festivă din micul oraș german.”[1]

Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, este un simpatizant al lui Karl Marx. De asemenea, globalistii UE sunt sustinatori ai lui Karl Marx. Astazi, in Uniunea Europeana, globalistii militeaza pentru cenzurarea retelelor de socializare.

In tarile conduse de neomarxisti/progresisti/liberali/globalisti (Franta, Germania, Suedia) esti amendat sau risti sa ajungi la inchisoare daca afirmi public ca nu esti de acord cu venirea imigrantilor. In aceleasi tari, neomarxistii/progresistii/liberalii/globalistii sustin casatoriile LGBT. In Paris, la initiativa extremei stangi, cuvintele „mama” si „tata” au fost inlocuite cu „parinte 1” si „parinte 2”.

Presa globalista a reusit sa-i manipuleze pe oameni, spunandu-le ca Uniunea Europeana este democrata, dar, iata, Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica. Oamenii incep sa vada dictatura globalistilor si sustin nationalismul. Nationalismul este in ascensiune in Europa.

SURSE


  1. http://evz.ro/presedintele-comisiei-europene-marx.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...