Președintele Consiliului European, Donald Tusk, cere oamenilor să nu îi voteze pe naționaliști

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Donald Tusk, președintele Consiliului European, se teme de amestecul „străin ostil” în alegerile pentru Parlamentul European, scrie qmagazine.ro

Într-o conferință de presă, Tusk a declarat că „există forțe externe anti-europene care caută – în mod deschis sau în secret – să influențeze alegerile democratice ale europenilor”.
Exemplul pe care președintele CE l-a adus în sprijinul afirmațiilor sale este rezultatul referendumului britanic din 2016 în favoarea Brexitului.
Pentru că este pe deplin convins că e posibil ca scenariul de la referendumul privind Brexit să se repete și la alegerile din luna mai, Donald Tusk a lansat un apel:
„Nu permiteți partidelor politice care sunt întemeiate de forțe externe ostile Europei să decidă asupra priorităților cheie ale UE și asupra conducerii instituțiilor europene„, a subliniat președintele CE.
De asemenea, el  a menționat că sprijină pe deplin modul de gândire despre Europa prezentat președintele Macron prin scrisoarea adresată europenilor.”[1]

Nationalistii sunt in ascensiune in Europa, iar globalistii sunt in cadere libera. Globalistii sustin casatoriile LGBT, aducerea de imigranti, vaccinarea obligatorie, cenzura libertatii de exprimare si a internetului, bancile si multinationalele. Globalistii sustin distrugerea natiunilor si valorilor nationale cu scopul de a crea o Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Donald-Tusk-apel-la-votanti-sa-respinga-partidele-antieuropene-Nu-permiteti-fortelor-ostile-Europei-sa-decida-in-UE-154892
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...