Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Ferenc Asztalos, face propagandă pentru “Ținutul Secuiesc”

Distribuie!by “Şeful unei instituţii PUBLICE face propagandă pentru aşa-numitul „Ţinut Secuiesc”. Este vorba despre președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), acuzat de către jurnalistul Dan Tănasă pe blogul personal că face propagandă în favoarea separatismului pe criterii etnice a așa-zisului „Ţinut secuiesc”. Într-o postate pe pagina sa de Facebook, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Şeful unei instituţii PUBLICE face propagandă pentru aşa-numitul „Ţinut Secuiesc”.

Este vorba despre președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), acuzat de către jurnalistul Dan Tănasă pe blogul personal că face propagandă în favoarea separatismului pe criterii etnice a așa-zisului „Ţinut secuiesc”.


Într-o postate pe pagina sa de Facebook, Asztalos s-a fotografiat cu un pahar de bere Csiki Sor (o bere inventată recent, considerată de către Tănasă drept parte a propagandei separatiste maghiare) și a postat îndemnul „Hajra Szekelyfold!” (Hai Ţinutul Secuiesc!).

„Evident, fiecare este liber să facă ce vrea în timpul său liber. Numai că Asztalos nu este un funcționar oarecare al statului. Dacă Asztalos era patronul unei firme private să zicem că era problema lui ce mesaje sprijină public. Dacă era directorul Metrorex din București sau al CET București ziceam din nou că putem trece cu vederea opinia separatistă a personajului. Doar că Asztalos este înalt funcționar public al statului și președintele unei instituții publice care este obligată legal să cerceteze și cazuri de discriminare pe criterii etnice a românilor din așa-zisul ținut secuiesc. Cine-l poate bănui de Asztalos de imparțialitate în cazul analizării dosarelor în care sunt reclamate fapte de discriminare pe criterii etnice a românilor din Covasna și Harghita dacă el este un susținător înfocat al propagandei separatiste maghiare?” comentează Tănasă. (Citiţi mai multe AICI.)


Redăm mai jos răspunsul postat tot pe Facebook de către Asztalos Csaba, o zi mai târziu:

„În sănătatea domnului Dan Tănase! Îi spun doar că Ținutul Secuiesc este o regiune parte integrantă a României (și așa și va rămâne) ca Banatul, Bucovina, Oltenia, Țara Moților, Țara Bârsei, Țara Făgărașului și altele. 

Toate aceste regiuni geografice reprezintă o diversitate culturală, economică și etnică formată pe parcursul istoriei și reprezintă o resursă importantă a României. Promovarea acestor regiuni în diversitatea lor nu este împotriva statului național unitar români, ci în consolidarea acestuia!

Așa că vă rog să nu mai speriați oamenii de bună credință cu tot feluri de bazaconii cum că Ținutul Secuiesc înseamnă secesiune și independență a regiunii! Nu,,,Ținutul Secuiesc este parte integrantă a statului unitar român, cu toată diversitatea și bogăția acestei regiuni geografice și istorice!

În final, știind că vă preocupă soarta Ținutul Secuiesc, hai să spunem împreună: „Hajrá Székelyföld!” #hajrászékelyföld!#“[1]

“Tinutul Secuiesc” nu exista si nu va exista niciodata! Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Csaba Asztalos, face propaganda pentru “Tinutul Secuiesc”. Acesta trebuia demis!

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) este o organizatie guvernamentala, adica platita din bani publici si din banii proveniti din taxele si impozitele platite de catre nationalisti.

SURSE

  1. http://psnews.ro/seful-unei-institutii-publice-face-propaganda-pentru-tinutul-secuiesc-foto-141678/
  2. Foto: Facebook/Asztalos Csaba

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

"Vrem spitale, nu catedrale" - o propagandă neomarxistă creată de către ONG-urile lui George Soros
Radu Cinamar – cel mai așteptat scriitor român – revine cu un nou volum, a cincea carte din serie!
Soros a donat 18 miliarde USD Fundațiilor sale pentru planul de aducere a migranților musulmani în Europa
ONG-urile lui George Soros din Romania: promoveaza homosexualitatea, avortul, egalitatea de gen si condamna Nationalismul !
Noua Securitate a SRI-DNA și a ONG-urilor lui George Soros
Curtea Constituțională: "SRI poate intercepta numai infracțiuni ce țin de Siguranța Națională"
Un timișorean, ignorat și amenințat de polițiști după ce a anunțat că 30 de migranți sunt în trenul București – Timișoara
Politolog rus: "Existența poporului român este amenințată grav"
Mii de imigranți urmează să fie aduși la Huedin și în județul Cluj! Nu vrem imigranți în România!
România țepuită cu 1,4 miliarde de dolari de americanii de la Chevron! Compania a plecat fără să plătească dările către statul român!
Ungurii l-au invitat pe un lider separatist catalan la Cluj ca să le vorbească despre "cât de benefică este destrămarea țărilor". Liderul separatist catalan către unguri: "Transilvana are nevoie de autoguvernare"
DNA și "lupta anticorupție" din România - cea mai mare minciună postdecembristă servită românilor! DNA este îngropată în achitări! DNA a fost un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România, care au reușit să mintă o parte dintre români cu privire la așa-zisa “lupta anticorupție”!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro