Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Ferenc Asztalos, face propagandă pentru „Ținutul Secuiesc”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Şeful unei instituţii PUBLICE face propagandă pentru aşa-numitul „Ţinut Secuiesc”.

Este vorba despre președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), acuzat de către jurnalistul Dan Tănasă pe blogul personal că face propagandă în favoarea separatismului pe criterii etnice a așa-zisului „Ţinut secuiesc”.


Într-o postate pe pagina sa de Facebook, Asztalos s-a fotografiat cu un pahar de bere Csiki Sor (o bere inventată recent, considerată de către Tănasă drept parte a propagandei separatiste maghiare) și a postat îndemnul „Hajra Szekelyfold!” (Hai Ţinutul Secuiesc!).

„Evident, fiecare este liber să facă ce vrea în timpul său liber. Numai că Asztalos nu este un funcționar oarecare al statului. Dacă Asztalos era patronul unei firme private să zicem că era problema lui ce mesaje sprijină public. Dacă era directorul Metrorex din București sau al CET București ziceam din nou că putem trece cu vederea opinia separatistă a personajului. Doar că Asztalos este înalt funcționar public al statului și președintele unei instituții publice care este obligată legal să cerceteze și cazuri de discriminare pe criterii etnice a românilor din așa-zisul ținut secuiesc. Cine-l poate bănui de Asztalos de imparțialitate în cazul analizării dosarelor în care sunt reclamate fapte de discriminare pe criterii etnice a românilor din Covasna și Harghita dacă el este un susținător înfocat al propagandei separatiste maghiare?” comentează Tănasă. (Citiţi mai multe AICI.)


Redăm mai jos răspunsul postat tot pe Facebook de către Asztalos Csaba, o zi mai târziu:

„În sănătatea domnului Dan Tănase! Îi spun doar că Ținutul Secuiesc este o regiune parte integrantă a României (și așa și va rămâne) ca Banatul, Bucovina, Oltenia, Țara Moților, Țara Bârsei, Țara Făgărașului și altele. 

Toate aceste regiuni geografice reprezintă o diversitate culturală, economică și etnică formată pe parcursul istoriei și reprezintă o resursă importantă a României. Promovarea acestor regiuni în diversitatea lor nu este împotriva statului național unitar români, ci în consolidarea acestuia!

Așa că vă rog să nu mai speriați oamenii de bună credință cu tot feluri de bazaconii cum că Ținutul Secuiesc înseamnă secesiune și independență a regiunii! Nu,,,Ținutul Secuiesc este parte integrantă a statului unitar român, cu toată diversitatea și bogăția acestei regiuni geografice și istorice!

În final, știind că vă preocupă soarta Ținutul Secuiesc, hai să spunem împreună: „Hajrá Székelyföld!” #hajrászékelyföld!#„[1]

„Tinutul Secuiesc” nu exista si nu va exista niciodata! Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Csaba Asztalos, face propaganda pentru „Tinutul Secuiesc”. Acesta trebuia demis!

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) este o organizatie guvernamentala, adica platita din bani publici si din banii proveniti din taxele si impozitele platite de catre nationalisti.

SURSE

  1. http://psnews.ro/seful-unei-institutii-publice-face-propaganda-pentru-tinutul-secuiesc-foto-141678/
  2. Foto: Facebook/Asztalos Csaba

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Vicepremierul Ungariei cere autonomie teritorială pentru "Ţinutul Secuiesc"! “Ținutul Secuiesc” a fost și va rămâne Pământ Românesc!
În România, SUA și UE dețin controlul asupra economiei, mass-media, culturii, educației, politicului, serviciilor de informații, armatei
Ciprian Pahonţu, noul director general al Romsilva, un apropiat al Holzindustrie Schweighofer, firmă acuzată de defrișări ilegale în România
Comisia Europeană anunț oficial: Fermierii afectați de pesta porcină nu primesc despăgubiri de la UE! Minciuna "pestei porcine africane": Distrugerea capitalului autohton și aducerea la sapă de lemn a țăranului român!
Mircea Geoană în The New York Times: "În România, credința pentru globalizare încă supraviețuiește"
Dictatura stângii, viitorul luminos al omenirii
Cumpararea cartelelor prepay cu buletinul este declarata neconstitutionala de CCR ! Legile Big Brother din Romania au fost "dinamitate" ! Ele au fost sustinute de SRI si DNA !
Anarhiștii #Rezist și Antifa încearcă să dea jos guvernul României pentru a-i aduce pe globaliștii SUA-UE-Soros la conducerea României
În 2010, Ministerul Sănătății i-a mințit pe români că actorul Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină pentru a-i determina să se vaccineze! Actorul Toni Tecuceanu a murit din cauza unei bacterii din spital!
Statul Paralel din România: Cifrele care arată abuzurile sistemului. Zeci de mii de interceptări făcute fără rezultat
ONG-urile lui George Soros din Romania: promoveaza homosexualitatea, avortul, egalitatea de gen si condamna Nationalismul !
Naționalismul - o ideologie necesară în Europa
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...