Presedintele Ecuadorului sustine ca "Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala"! Presa americana imediat a inceput sa-l critice! O dovada clara ca nu toti oamenii sint corupti!

by Daca cumva credeati ca toata aceasta Planeta este formata numai din persoane corupte care au ocupat functii cheie, sa stiti ca va inselati, exista si exceptii, mici, dar exista. In mod sigur daca nu ar fi existat aceste exceptii am fi ajuns la Noua Ordine Mondiala. De pilda, Hugo […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca cumva credeati ca toata aceasta Planeta este formata numai din persoane corupte care au ocupat functii cheie, sa stiti ca va inselati, exista si exceptii, mici, dar exista. In mod sigur daca nu ar fi existat aceste exceptii am fi ajuns la Noua Ordine Mondiala. De pilda, Hugo Chavez a fost un personaj politic foarte puternic, insa acest om, care si acum este considerat un erou, a reusit sa infranga o lovitura de stat pusa la cale de asasinii economici asa cum precizeaza si John Perkins in cartea sa “Confesiunile unui fost asasin economic”[1].

Despre cum il acuza Hugo Chavez pe George W. Bush zicandu-i:


E un diavol care se crede proprietarul lumii! Un măgar ignorant”

Mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/hugo-chavez-un-presedinte-cu-adevarat-necoruptibil-il-acuza-pe-george-bush-jr.

Rafael Correa: "Noua ordine mondială este INJUSTĂ şi IMORALĂ" 479

In continuare vedem ca in aceasta zona a Americii de Sud, illuminati incep sa-si concentreze forta, deoarece anumite tari din acea zona a continentului se pare ca nu vor ele sa adopte “democratia evreiasco-americana”. Rafael Correa, este un personaj cu coloana verticala care nu se sfieste sa-i loveasca pe liderii iluminati acolo unde ii doare pe acestia mai tare.


Citez de pe site-ul de stiri antena3.ro:

“Preşedintele Ecuadorului, Rafael Correa, a făcut recent remarci asupra criticilor agresive venite din partea Statelor Unite, în ceea ce priveşte posibilul azil acordat de Quito lui Edward Snowden.

“Au reuşit să atragă atenţia asupra lui Snowden şi a ţărilor mai slabe şi mai mici, care-l sprijină pe acesta, încercând să ne facă pe toţi să uităm de lucrurile teribile care se petrec împotriva oamenilor simpli din toată lumea, lucruri denunţate de Snowden”, a spus Correa miercuri seară.

“Nu numai că noua ordine mondială este injustă, ea este total imorală”, a adăugat preşedintele ecuadorian, ca răspuns la un editorial publicat marţi, în Washington Post.

Ziarul american l-a acuzat pe Correa că aderă la o politică duplicitară, prin faptul că Ecuadorul ia în considerare să-l ferească pe fostul colaborator NSA de rigorile justiţiei. Liderul de la Quito este descris ca fiind un preşedinte “despotic al unei ţări mici şi extrem de sărace, cu ambiţii de a păstra retorica lui Hugo Chavez în menţinerea unei emisfere demagogice anti-americane”.

Publicaţia americană a pus la zid şi noua legislaţie ecuadoriană, care pune limitează substanţial libertatea presei şi a readus aminte că autorităţile de la Quito profită de schimbul comercial cu SUA, în regim duty-free, dar în acelaşi timp, critică politica administraţiei Obama.

La începutul acestei săptămâni, Secretarul de Stat american, John Kerry, a admonestat China şi Rusia pentru incapacitatea acestor două state de a-l reţine pe Snowden şi ulterior să-l extrădeze în SUA.”[2]

 

SURSE

1. John Perkins in cartea sa “Confesiunile unui fost asasin economic”

2. http://www.antena3.ro/externe/rafael-correa-noua-ordine-mondiala-este-injusta-si-imorala-219280.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Becurile "ecologice" cu mercur sunt extrem de periculoase pentru sanatatea oamenilor din cauza radiatiilor UV ! Acestea sunt impuse cu viclenie de catre UE !
Aleksandar Vucic spune că Serbia nu vrea să intre în NATO
Propaganda Mișcării Gay. Scopul final este "eliberarea" umanității de sub "tirania" familiei tradiționale
Viktor Orban: "În Europa Centrală, există o putere din umbră, care este legată de George Soros"
Cum ajung toate datele, mesajele, apelurile şi locurile unde ai mers, din smartphone-ul tău cu Android direct la guvernul din China! Scandal de securitate: Peste 700 de milioane de dispozitive au preinstalat un software care fură datele utilizatorilor, fără ca aceştia să ştie!
Calea Lactee, secretele și misterele galaxiei noastre
Un savant, care a lucrat în cadrul NASA, dezvăluie descoperirile pe care le-a făcut despre viața extraterestră
China il acuza pe George Soros ca doreste sa le distruga economia
Loviturile de stat soft. Mai nou, loviturile de stat, oprirea legislației și eliminarea adversarilor politici se fac prin utilizarea în mod ostentativ a mijloacelor "judiciare" întărite cu un linșaj mediatic de proporții şi cu mitinguri uriaşe de stradă
Mesajele subliminale din desenele animate
George W. Bush recunoaște în cartea sa "Momente de decizie" că nu au fost găsite arme de distrugere în masă în Irak. "Trupele noastre din Irak nu găsiseră arme de distrugere în masă așa cum ne-am așteptat"
Grupul Bilderberg – Guvernul mondial secret
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro