Presedintele Ecuadorului sustine ca "Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala"! Presa americana imediat a inceput sa-l critice! O dovada clara ca nu toti oamenii sint corupti!

Distribuie!by Daca cumva credeati ca toata aceasta Planeta este formata numai din persoane corupte care au ocupat functii cheie, sa stiti ca va inselati, exista si exceptii, mici, dar exista. In mod sigur daca nu ar fi existat aceste exceptii am fi ajuns la Noua Ordine Mondiala. De pilda, Hugo […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca cumva credeati ca toata aceasta Planeta este formata numai din persoane corupte care au ocupat functii cheie, sa stiti ca va inselati, exista si exceptii, mici, dar exista. In mod sigur daca nu ar fi existat aceste exceptii am fi ajuns la Noua Ordine Mondiala. De pilda, Hugo Chavez a fost un personaj politic foarte puternic, insa acest om, care si acum este considerat un erou, a reusit sa infranga o lovitura de stat pusa la cale de asasinii economici asa cum precizeaza si John Perkins in cartea sa “Confesiunile unui fost asasin economic”[1].

Despre cum il acuza Hugo Chavez pe George W. Bush zicandu-i:


E un diavol care se crede proprietarul lumii! Un măgar ignorant”

Mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/hugo-chavez-un-presedinte-cu-adevarat-necoruptibil-il-acuza-pe-george-bush-jr.

Rafael Correa: "Noua ordine mondială este INJUSTĂ şi IMORALĂ" 479

In continuare vedem ca in aceasta zona a Americii de Sud, illuminati incep sa-si concentreze forta, deoarece anumite tari din acea zona a continentului se pare ca nu vor ele sa adopte “democratia evreiasco-americana”. Rafael Correa, este un personaj cu coloana verticala care nu se sfieste sa-i loveasca pe liderii iluminati acolo unde ii doare pe acestia mai tare.


Citez de pe site-ul de stiri antena3.ro:

“Preşedintele Ecuadorului, Rafael Correa, a făcut recent remarci asupra criticilor agresive venite din partea Statelor Unite, în ceea ce priveşte posibilul azil acordat de Quito lui Edward Snowden.

“Au reuşit să atragă atenţia asupra lui Snowden şi a ţărilor mai slabe şi mai mici, care-l sprijină pe acesta, încercând să ne facă pe toţi să uităm de lucrurile teribile care se petrec împotriva oamenilor simpli din toată lumea, lucruri denunţate de Snowden”, a spus Correa miercuri seară.

“Nu numai că noua ordine mondială este injustă, ea este total imorală”, a adăugat preşedintele ecuadorian, ca răspuns la un editorial publicat marţi, în Washington Post.

Ziarul american l-a acuzat pe Correa că aderă la o politică duplicitară, prin faptul că Ecuadorul ia în considerare să-l ferească pe fostul colaborator NSA de rigorile justiţiei. Liderul de la Quito este descris ca fiind un preşedinte “despotic al unei ţări mici şi extrem de sărace, cu ambiţii de a păstra retorica lui Hugo Chavez în menţinerea unei emisfere demagogice anti-americane”.

Publicaţia americană a pus la zid şi noua legislaţie ecuadoriană, care pune limitează substanţial libertatea presei şi a readus aminte că autorităţile de la Quito profită de schimbul comercial cu SUA, în regim duty-free, dar în acelaşi timp, critică politica administraţiei Obama.

La începutul acestei săptămâni, Secretarul de Stat american, John Kerry, a admonestat China şi Rusia pentru incapacitatea acestor două state de a-l reţine pe Snowden şi ulterior să-l extrădeze în SUA.”[2]

 

SURSE

1. John Perkins in cartea sa “Confesiunile unui fost asasin economic”

2. http://www.antena3.ro/externe/rafael-correa-noua-ordine-mondiala-este-injusta-si-imorala-219280.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Islamiști torturați de către CIA în centrele secrete din întreaga lume, inclusiv în România
"Războiul împotriva terorismului" - minciuna perfectă pentru a convinge popoarele să renunțe la libertate în numele "siguranței"
David Rockefeller, mare susținător al Globalizării și Noii Ordini Mondiale, a murit la vârsta de 101 ani!
Președintele SUA, Donald Trump, se declară naționalist
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Despre neoliberalism și originile sale. Neoliberalismul, controlul oligarhiei bancar-corporatiste asupra oamenilor. Neoliberalismul înseamnă privatizări, liberalizări, descentralizare, regionalizare, diminuarea rolului statului în economie, facilităţi fiscale pentru corporaţii şi bănci, reducerea asistenţei şi ajutoarelor sociale, acorduri cu FMI, "investitori străini", scumpirea prețurilor și sărăcirea oamenilor
Un fost amiral britanic pune sub semnul întrebării presupusul atac chimic atribuit lui Bashar al-Assad: „Nu pare să fie adevărat. Care ar fi fost avantajul armatei sale?” BBC vrea să-l facă să spună altceva
Covid-19: Rata mortalității este de 0,1-0,26%
Norvegia neomarxistă - Pentru prima dată în istoria țării numărul ateilor l-a depăşit pe cel al credincioşilor
William S. Lind, Andrei Dîrlău, Irina Bazon - "Corectitudinea politică: "religia" marxistă a Noii Ordini Mondiale"
Lojile masonice din Anglia implicate in crima organizata si coruptia uriasa din cadrul politiei si justitiei! Chiar si presa oficiala confirma aceste lucruri intr-un scandal fara precedent in Marea Britanie! Printul Edward, Mare Maestrul al Marii Loji Unite din Anglia refuza sa comenteze!
Românul nu protestează ca francezul, deși prețul benzinei îl lovește mai tare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro