Presedintele Ecuadorului sustine ca "Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala"! Presa americana imediat a inceput sa-l critice! O dovada clara ca nu toti oamenii sint corupti!

by Daca cumva credeati ca toata aceasta Planeta este formata numai din persoane corupte care au ocupat functii cheie, sa stiti ca va inselati, exista si exceptii, mici, dar exista. In mod sigur daca nu ar fi existat aceste exceptii am fi ajuns la Noua Ordine Mondiala. De pilda, Hugo […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca cumva credeati ca toata aceasta Planeta este formata numai din persoane corupte care au ocupat functii cheie, sa stiti ca va inselati, exista si exceptii, mici, dar exista. In mod sigur daca nu ar fi existat aceste exceptii am fi ajuns la Noua Ordine Mondiala. De pilda, Hugo Chavez a fost un personaj politic foarte puternic, insa acest om, care si acum este considerat un erou, a reusit sa infranga o lovitura de stat pusa la cale de asasinii economici asa cum precizeaza si John Perkins in cartea sa “Confesiunile unui fost asasin economic”[1].

Despre cum il acuza Hugo Chavez pe George W. Bush zicandu-i:


E un diavol care se crede proprietarul lumii! Un măgar ignorant”

Mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/hugo-chavez-un-presedinte-cu-adevarat-necoruptibil-il-acuza-pe-george-bush-jr.

Rafael Correa: "Noua ordine mondială este INJUSTĂ şi IMORALĂ" 479

In continuare vedem ca in aceasta zona a Americii de Sud, illuminati incep sa-si concentreze forta, deoarece anumite tari din acea zona a continentului se pare ca nu vor ele sa adopte “democratia evreiasco-americana”. Rafael Correa, este un personaj cu coloana verticala care nu se sfieste sa-i loveasca pe liderii iluminati acolo unde ii doare pe acestia mai tare.


Citez de pe site-ul de stiri antena3.ro:

“Preşedintele Ecuadorului, Rafael Correa, a făcut recent remarci asupra criticilor agresive venite din partea Statelor Unite, în ceea ce priveşte posibilul azil acordat de Quito lui Edward Snowden.

“Au reuşit să atragă atenţia asupra lui Snowden şi a ţărilor mai slabe şi mai mici, care-l sprijină pe acesta, încercând să ne facă pe toţi să uităm de lucrurile teribile care se petrec împotriva oamenilor simpli din toată lumea, lucruri denunţate de Snowden”, a spus Correa miercuri seară.

“Nu numai că noua ordine mondială este injustă, ea este total imorală”, a adăugat preşedintele ecuadorian, ca răspuns la un editorial publicat marţi, în Washington Post.

Ziarul american l-a acuzat pe Correa că aderă la o politică duplicitară, prin faptul că Ecuadorul ia în considerare să-l ferească pe fostul colaborator NSA de rigorile justiţiei. Liderul de la Quito este descris ca fiind un preşedinte “despotic al unei ţări mici şi extrem de sărace, cu ambiţii de a păstra retorica lui Hugo Chavez în menţinerea unei emisfere demagogice anti-americane”.

Publicaţia americană a pus la zid şi noua legislaţie ecuadoriană, care pune limitează substanţial libertatea presei şi a readus aminte că autorităţile de la Quito profită de schimbul comercial cu SUA, în regim duty-free, dar în acelaşi timp, critică politica administraţiei Obama.

La începutul acestei săptămâni, Secretarul de Stat american, John Kerry, a admonestat China şi Rusia pentru incapacitatea acestor două state de a-l reţine pe Snowden şi ulterior să-l extrădeze în SUA.”[2]

 

SURSE

1. John Perkins in cartea sa “Confesiunile unui fost asasin economic”

2. http://www.antena3.ro/externe/rafael-correa-noua-ordine-mondiala-este-injusta-si-imorala-219280.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Sayanim-ii - agenții speciali ai MOSSAD-ului, care lucrează sub acoperire peste tot în lume
Întâlnirea Iluminaților: Forumul Economic Mondial de la Davos (2018) - planul pentru Noua Ordine Mondială
Ce este Luna ? Satelit natural, artificial sau o imensa nava extraterestra ?
Activist gay: "Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe"
Otrăvurile din alimente – standardele duble în alimentaţie
CIA acuză WikiLeaks că ii ajută pe inamicii SUA, dezvăluind cum transformă un telefon în instrument de spionaj
Publicatia "Charlie Hebdo" face glume despre avionul rusesc prabusit in Egipt - "un act de insulta adusa la adresa celor 224 de victime ale accidentului!"
Discursul nationalist al lui Gaddafi impotriva Noii Ordini Mondiale ! Inainte de invazia NATO, libienii se bucurau de cel mai inalt standard de viata !
Ted Gunderson, fost șef al FBI în Los Angeles, susținea că FBI și CIA orchestrează atentate teroriste pentru a restrânge oamenilor libertățile civile
Baza 211 a naziștilor din Antarctica
10 motive pentru care nu puteti avea incredere in mass-media oficiala a Iluminatilor !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro