Președintele Filipine acuză SUA și Marea Britanie că au adus terorismul în Orientul Mijlociu

by Presedintele Filipine, Rodrigo Duterte, a lansat o serie de acuzatii, pe buna dreptate, la adresa Statelor Unite ale Americii, afirmand ca “au importat terorismul in Orientul Mijlociu”, aratand drept exemple incontestabile: Irak, Afganistan, Libia si Siria[1][2]. Presedintele Filipine, Rodrigo Duterte, a facut aceste afirmatii in cadrul unui eveniment organizat […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presedintele Filipine, Rodrigo Duterte, a lansat o serie de acuzatii, pe buna dreptate, la adresa Statelor Unite ale Americii, afirmand ca “au importat terorismul in Orientul Mijlociu”, aratand drept exemple incontestabile: Irak, Afganistan, Libia si Siria[1][2].

Presedintele Filipine, Rodrigo Duterte, a facut aceste afirmatii in cadrul unui eveniment organizat cu ocazia unei zile islamice, el contestand faptul ca, Orientul Mijlociu a exportat terorismul in SUA. “Nu Orientul Mijlociu a exportat terorismul in America, ci America a importat terorismul in Orientul Mijlociu”, a afirmat Rodrigo Duterte.


Rodrigo Duterte a criticat vehement SUA si Marea Britanie, dupa ce acestea au declansat, pe baza unor probe fabricate, razboiul din Irak, din 2003. “Ei au fortat drumul in Irak”, le-a spus el multimii musulmane.

presedintele filipine

“Dupa aproape 10 ani de investigatii s-a dovedit ca nu a existat nici o baza legala pentru a declara razboi impotriva Irakului. Vedeti voi, este un razboi inutil. Uite-te la Irak acum, uite-te la ce s-a intamplat cu Siria.”


SURSE

  1. https://www.rt.com/news/350370-us-terrorism-philippine-president/
  2. http://www.foxnews.com/world/2016/07/08/philippine-president-blames-us-uk-for-middle-east-violence.html
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

100 de ani de la "gripa spaniolă"! "Gripa spaniolă" a fost cauzată de vaccinuri! "Gripa spaniolă" – o istorie interzisă!
SUA – țara unui singur partid, al afacerilor de tot felul și al marilor corporații
"Discriminarea", "Intoleranța" și "Toleranța Represivă" - concepte marxiste ale "Școlii de la Frankfurt"
Polonezii au reușit să învingă Statul Paralel aducând naționaliștii la conducerea țării
Transformarea Uniunii Europene într-un stat supranaţional, un pas important în instaurarea Noii Ordini Mondiale
Anchetă în Poliția germană după ce dosarul atentatorului de la Berlin a fost falsificat
Ambasadorul Rusiei în Turcia a fost împușcat mortal în timp ce susținea un discurs. Asasinul a strigat ”Allahu Akbaru!”
10 motive pentru care nu puteti avea incredere in mass-media oficiala a Iluminatilor !
Jurnalistul german Udo Ulfkotte dezvaluie cum presa SUA-UE manipuleaza si dezinformeaza oamenii ! "Am fost jurnalist timp de 25 de ani si am fost educat sa mint, sa trădez si sa nu spun adevarul publicului !"
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
Cercetător rus: NASA ține la secret imagini cu un oraș extraterestru pe Lună
Înainte de a se prăbuși, globaliștii vor să dea lovitura fatală Europei! Timmermans pledează pentru imigrație masivă, Macron și Merkel folosesc strategia "calului troian"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro