Președintele Filipine acuză SUA și Marea Britanie că au adus terorismul în Orientul Mijlociu

Distribuie!by Presedintele Filipine, Rodrigo Duterte, a lansat o serie de acuzatii, pe buna dreptate, la adresa Statelor Unite ale Americii, afirmand ca “au importat terorismul in Orientul Mijlociu”, aratand drept exemple incontestabile: Irak, Afganistan, Libia si Siria[1][2]. Presedintele Filipine, Rodrigo Duterte, a facut aceste afirmatii in cadrul unui eveniment organizat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presedintele Filipine, Rodrigo Duterte, a lansat o serie de acuzatii, pe buna dreptate, la adresa Statelor Unite ale Americii, afirmand ca “au importat terorismul in Orientul Mijlociu”, aratand drept exemple incontestabile: Irak, Afganistan, Libia si Siria[1][2].

Presedintele Filipine, Rodrigo Duterte, a facut aceste afirmatii in cadrul unui eveniment organizat cu ocazia unei zile islamice, el contestand faptul ca, Orientul Mijlociu a exportat terorismul in SUA. “Nu Orientul Mijlociu a exportat terorismul in America, ci America a importat terorismul in Orientul Mijlociu”, a afirmat Rodrigo Duterte.


Rodrigo Duterte a criticat vehement SUA si Marea Britanie, dupa ce acestea au declansat, pe baza unor probe fabricate, razboiul din Irak, din 2003. “Ei au fortat drumul in Irak”, le-a spus el multimii musulmane.

presedintele filipine

“Dupa aproape 10 ani de investigatii s-a dovedit ca nu a existat nici o baza legala pentru a declara razboi impotriva Irakului. Vedeti voi, este un razboi inutil. Uite-te la Irak acum, uite-te la ce s-a intamplat cu Siria.”


SURSE

  1. https://www.rt.com/news/350370-us-terrorism-philippine-president/
  2. http://www.foxnews.com/world/2016/07/08/philippine-president-blames-us-uk-for-middle-east-violence.html
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Premierul Franței, Manuel Valls: "UE este pe punctul de a se destrăma și poate eșua"
SURA – statia ruseasca de control a climei prin influentarea ionosferei si magnetosferei ! Au si rusii “HAARP-ul” lor !
Șeful ISIS din Pakistan: "Am fost finanțat din SUA să duc oameni pentru Daesh în Siria"
Evitati sa faceti imprumuturi la banci ! Bancile atrag oamenii folosind minciuni tactice, iar oamenii ajung sa-si piarda agoniseala de-o viata cand nu mai pot plati !
Baza militară secretă Dulce din New Mexico (SUA) este considerată a fi cea mai adâncă bază subterană din lume (aproximativ 4 kilometri sub suprafaţa pământului) şi este, de asemenea, una dintre cele mai complexe
Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: "Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată"
"Stop Operation Soros" - Mișcare împotriva lui George Soros în Macedonia
Comisia Europeană avertizează Polonia, Ungaria şi Cehia: Plătiţi dacă nu primiţi migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!
UE vrea să impună tuturor statelor membre o carte de identitate comună. Cu cip și cu steagul uniunii
Ciocniri între migranţi şi poliţia antirevoltă la Roma, într-o operaţiune de evacuare a unei pieţe
Trupe americane atacate de OZN-uri in doua districte din Afganistan ! Sa fie acestea ale Reich-ului german ?
Vladimir Ilici Lenin - revoluționar comunist și francmason
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro