Președintele Filipine acuză SUA și Marea Britanie că au adus terorismul în Orientul Mijlociu

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presedintele Filipine, Rodrigo Duterte, a lansat o serie de acuzatii, pe buna dreptate, la adresa Statelor Unite ale Americii, afirmand ca „au importat terorismul in Orientul Mijlociu”, aratand drept exemple incontestabile: Irak, Afganistan, Libia si Siria[1][2].

Presedintele Filipine, Rodrigo Duterte, a facut aceste afirmatii in cadrul unui eveniment organizat cu ocazia unei zile islamice, el contestand faptul ca, Orientul Mijlociu a exportat terorismul in SUA. „Nu Orientul Mijlociu a exportat terorismul in America, ci America a importat terorismul in Orientul Mijlociu”, a afirmat Rodrigo Duterte.


Rodrigo Duterte a criticat vehement SUA si Marea Britanie, dupa ce acestea au declansat, pe baza unor probe fabricate, razboiul din Irak, din 2003. „Ei au fortat drumul in Irak”, le-a spus el multimii musulmane.

presedintele filipine

„Dupa aproape 10 ani de investigatii s-a dovedit ca nu a existat nici o baza legala pentru a declara razboi impotriva Irakului. Vedeti voi, este un razboi inutil. Uite-te la Irak acum, uite-te la ce s-a intamplat cu Siria.”


SURSE

  1. https://www.rt.com/news/350370-us-terrorism-philippine-president/
  2. http://www.foxnews.com/world/2016/07/08/philippine-president-blames-us-uk-for-middle-east-violence.html
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Planul israelian de a fructifica războiul civil sirian
Dr. Robert Malone, creatorul tehnologiei vaccinurilor cu ARNm, a afirmat că nanoparticulele lipidice din vaccinul Covid - care îi transmit organismului comanda să producă proteina spike - părăsesc locul de injectare și se acumulează în organe și țesuturi
Arhiva secretă a Francmasoneriei britanice: Cum a fost muşamalizată ancheta scufundării Titanicului
Experimente pe oameni cu nanotehnologii - pericolele și efectele secundare ale nanotehnologiei
SUA desfăşoară prima armă oficială cu laser în Golful Persic
Cine sunt neomarxiștii/progresiștii și ce vor ei?
SUA cere tuturor statelor să întrerupă relațiile cu Coreea de Nord
Conspiratia microcipurilor RFID - implanturi cu microcipuri RFID pentru toti oamenii in Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial a/al Iluminatilor
Descoperite în Siria: Arme NATO şi alte dotări ale insurgenţilor
Tentativa de lovitură de stat din Venezuela - planificată direct la Washington
Bilderberg 2018 - Întâlnirea va avea loc în Torino, Italia, între 7-10 iunie! Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Un fost angajat Google dezvăluie cum sunt manipulați utilizatorii rețelelor sociale: Scopul suprem este să câștige pentru cât mai mult timp atenția utilizatorilor și să le provoace acestora cele mai revoltătoare reacții
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...