Președintele Filipine acuză SUA și Marea Britanie că au adus terorismul în Orientul Mijlociu

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presedintele Filipine, Rodrigo Duterte, a lansat o serie de acuzatii, pe buna dreptate, la adresa Statelor Unite ale Americii, afirmand ca „au importat terorismul in Orientul Mijlociu”, aratand drept exemple incontestabile: Irak, Afganistan, Libia si Siria[1][2].

Presedintele Filipine, Rodrigo Duterte, a facut aceste afirmatii in cadrul unui eveniment organizat cu ocazia unei zile islamice, el contestand faptul ca, Orientul Mijlociu a exportat terorismul in SUA. „Nu Orientul Mijlociu a exportat terorismul in America, ci America a importat terorismul in Orientul Mijlociu”, a afirmat Rodrigo Duterte.


Rodrigo Duterte a criticat vehement SUA si Marea Britanie, dupa ce acestea au declansat, pe baza unor probe fabricate, razboiul din Irak, din 2003. „Ei au fortat drumul in Irak”, le-a spus el multimii musulmane.

presedintele filipine

„Dupa aproape 10 ani de investigatii s-a dovedit ca nu a existat nici o baza legala pentru a declara razboi impotriva Irakului. Vedeti voi, este un razboi inutil. Uite-te la Irak acum, uite-te la ce s-a intamplat cu Siria.”


SURSE

  1. https://www.rt.com/news/350370-us-terrorism-philippine-president/
  2. http://www.foxnews.com/world/2016/07/08/philippine-president-blames-us-uk-for-middle-east-violence.html
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...