Președintele grupului ALDE în Parlamentul European, Guy Verhofstadt, dorește ca România să lupte împotriva naționalismului

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, globalistul Guy Verhofstadt doreste ca Romania sa lupte impotriva nationalismului, acesta sustinand ca nationalistii au „minti inguste”:

„Romania trebuie sa ramana in prima linie a luptei pentru apararea democratiei liberale, sa lupte impotriva rasismului, a protectionismului si sa continue batalia, pe care toti europenii adevarati trebuie sa o duca impotriva mintilor inguste ale nationalistilor si populistilor.”[1]


In ultimii ani, nationalismul a evoluat rapid, provocand panica printre globalisti. Ascensiunea nationalismului este de asteptat avand in vedere faptul ca globalistii au facut pasi importanti in vederea distrugerii valorilor nationale (cultura, religie, traditie, istorie) cu scopul de a crea un Om Nou, un om fara istorie, fara valori, fara identitate.

Globalistii sustin aducerea de imigranti in Europa, casatorii LGBT, militeaza pentru cenzura internetului. Scopul globalistilor a ramas acelasi: o Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial, adica un comunism global. Globalistii sunt noii comunisti.


Diferenta dintre vechii comunisti (marxist-leninisti) si neomarxisti/progresisti/liberali/globalisti este ca vechii comunisti sustineau lupta proletarilor impotriva capitalistilor, iar neomarxistii sustin lupta minoritatilor impotriva majoritatii. Minoritatile sunt folosite de noii comunisti pentru a distruge valorile nationale.

Nu uitati ca Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, a participat, in 2018, la dezvelirea statuii lui Karl Marx, unul dintre ideologii globalizarii, sustinandu-l astfel pe Karl Marx. Avand in vedere aceasta situatie, Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica.

Noii comunisti nu se mai opun capitalismului, ei fiind bogatasi. La fel ca si vechii comunisti, noii comunisti nu vor reusi sa distruga valorile nationale. Este o chestiune de timp pana cand toata Europa va fi condusa de nationalisti.

In Romania, nationalismul se afla in ascensiune, avand in vedere atacurile globalistilor la adresa Romaniei. Este o chestiune de timp pana cand si aici vor ajunge nationalisti la conducere.


SURSE

  1. Facebook/Guy Verhofstadt
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...