Președintele grupului ALDE în Parlamentul European, Guy Verhofstadt, dorește ca România să lupte împotriva naționalismului

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, globalistul Guy Verhofstadt doreste ca Romania sa lupte impotriva nationalismului, acesta sustinand ca nationalistii au “minti inguste”:

“Romania trebuie sa ramana in prima linie a luptei pentru apararea democratiei liberale, sa lupte impotriva rasismului, a protectionismului si sa continue batalia, pe care toti europenii adevarati trebuie sa o duca impotriva mintilor inguste ale nationalistilor si populistilor.”[1]


In ultimii ani, nationalismul a evoluat rapid, provocand panica printre globalisti. Ascensiunea nationalismului este de asteptat avand in vedere faptul ca globalistii au facut pasi importanti in vederea distrugerii valorilor nationale (cultura, religie, traditie, istorie) cu scopul de a crea un Om Nou, un om fara istorie, fara valori, fara identitate.

Globalistii sustin aducerea de imigranti in Europa, casatorii LGBT, militeaza pentru cenzura internetului. Scopul globalistilor a ramas acelasi: o Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial, adica un comunism global. Globalistii sunt noii comunisti.


Diferenta dintre vechii comunisti (marxist-leninisti) si neomarxisti/progresisti/liberali/globalisti este ca vechii comunisti sustineau lupta proletarilor impotriva capitalistilor, iar neomarxistii sustin lupta minoritatilor impotriva majoritatii. Minoritatile sunt folosite de noii comunisti pentru a distruge valorile nationale.

Nu uitati ca Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, a participat, in 2018, la dezvelirea statuii lui Karl Marx, unul dintre ideologii globalizarii, sustinandu-l astfel pe Karl Marx. Avand in vedere aceasta situatie, Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica.

Noii comunisti nu se mai opun capitalismului, ei fiind bogatasi. La fel ca si vechii comunisti, noii comunisti nu vor reusi sa distruga valorile nationale. Este o chestiune de timp pana cand toata Europa va fi condusa de nationalisti.

In Romania, nationalismul se afla in ascensiune, avand in vedere atacurile globalistilor la adresa Romaniei. Este o chestiune de timp pana cand si aici vor ajunge nationalisti la conducere.


SURSE

  1. Facebook/Guy Verhofstadt
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Iluminații vor cenzurarea internetului și a rețelelor de socializare la nivel global - se tem de adevărurile expuse despre ei și planurile lor pentru omenire
Eșecul integrării: în următorii 10-20 de ani, Franța va fi noul Liban
După apă va urma aerul îmbuteliat ?
La data de 7 decembrie 1988, Președintele Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, a rostit un discurs în fața Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU): „Continuarea progresului global este posibilă numai printr-o ajungere la un consens universal în acţiunile întreprinse în vederea constituirii Noii Ordini Mondiale”
Malta, prima ţară europeană care interzice tratamentul împotriva homosexualităţii! Amendă sau pușcărie pentru cei care prescriu astfel de tratamente!
Minciuna Încălzirii Globale: Încălzirea Globală este o minciună globală de pe urma căreia globaliștii câștigă sume uriașe de bani. De asemenea, globaliștii susțin reducerea populației Pământului
10 motive pentru care nu puteti avea incredere in mass-media oficiala a Iluminatilor !
Globaliștii SUA-UE-Soros au creat, susținut și instaurat Noua Securitate în România
SRI deţine şi „Centrul Naţional Cyberint” pentru controlul total al Internetului
Protest față de vaccinarea obligatorie la București și în alte orașe ale țării. Virgiliu Gheorghe, doctor în bioetică: Acceptarea acestei legi înseamnă deschiderea unei Cutii a Pandorei. Dacă legea va trece, se prefigurează un nou totalitarism
Închisorile secrete ale CIA, tortura și terorismul
Amnesty International: Guvernele din Europa sunt acuzate că au folosit atentatele de la Paris drept pretext pentru invadarea vieții private și interzicerea libertății de exprimare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Dacii erau tot geți

Legea Amiralității: modul în care sunt controlați oamenii

Poze cu sufletul care părăsește corpul prezentate de un savant rus

Secretele omenirii ascunse în Muntele Retezat

Politicienii și extratereștrii

Închide