Președintele ignoră 3 milioane de români. Iohannis, ironie despre referendumul pentru familie: Luna mai e o lună frumoasă, nu știu dacă și pentru referendum

Distribuie!by “Președintele IGNORĂ 3 milioane de români. Iohannis, ironie despre referendumul pentru familie: Luna mai e o lună frumoasă, nu știu dacă și pentru referendum Președintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la decizia de a organiza un referendum pe tema familiei în luna mai, că această lună este una frumoasă, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Președintele IGNORĂ 3 milioane de români. Iohannis, ironie despre referendumul pentru familie: Luna mai e o lună frumoasă, nu știu dacă și pentru referendum

Președintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la decizia de a organiza un referendum pe tema familiei în luna mai, că această lună este una frumoasă, dar nu știe dacă și pentru referendum.
„Luna mai e o lună frumoasă, nu știu dacă și pentru referendum. Nu cred că e niciun motiv de grabă”, a declarat președintele Klaus Iohannis, miercuri seară, după ce a vizitat Salonul Auto București.
Declarația vine după ce vicepreședintele PSD Paul Stănescu a declarat că referendumul privind modificarea Constituției astfel încât familia să fie definită ca uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie ar urma să aibă loc în mai.
De asemenea, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că inițiativa de revizuirea a Constituției pe tema definirii familiei, care a fost adoptată de Camera Deputaților în urmă cu aproape un an, va trece și de Senat în regim de urgență, iar după promulgare va fi organizat referendumul. Dragnea a susținut că, în același timp, va fi inițiată o dezbatere privind oportunitatea reglementării parteneriarului civil în România.
Camera Deputaților a adoptat, în 9 mai 2017, cu 232 voturi „pentru”, 22 de voturi „împotrivă” și 13 abțineri, inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției pe tema definiției familiei, astfel că, potrivit propunerii de modificare, alineatul 1 al articolului 48 din Constituție urmează să aibă următoarea formă: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.
Inițiativa a fost trimisă Senatului pentru dezbatere și vot.
Coaliția pentru Familie a strâns un număr de 3 milioane de semnături, pe care le-a depus la Senat alături de o propunere de revizuire a Constituției privind definiția familiei prin care se cere modificarea articolul 48, alineatul 1, care se referă la definiția familiei. În actuala formă, acesta prevede că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți”, însă semnatarii inițiativei vor ca definiția să fie schimbată pentru a bloca orice posibilitate a legiferării căsătoriei între persoane de același sex. Astfel, inițiativa prevede că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”.”[1]

Video


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri-social/Presedintele-IGNORA-3-milioane-de-romani.-Iohannis-ironie-despre-referendumul-pentru-familie-Luna-mai-e-o-luna-frumoasa-nu-stiu-daca-si-pentru-referendum-150050
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Migranții musulmani ajunși în România alimentați cu mii de euro
Românii nu mai cred în UE: visul european cade în sondaje. Românii încep să-și dea seama că globalizarea înseamnă distrugerea valorilor naționale și dictatură!
CIA despre „caracterul românilor” în 1949: „Au un talent rar de a-și înfrunta opresorii atunci când independența și eliberarea de sub tiranie pot fi obținute!”
Face Liviu Dragnea concesii pentru UDMR? Șeful PSD ar accepta modificări la Legea AUTONOMIEI în schimbul votului pentru moțiunea de cenzură
O companie din Statele Unite va cultiva cannabis medicinal în România
Dezvăluirile unui fost colonel SRI despre Sistemul Represiv din România și acoperiții din presă: "Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete"
Primarul municipiului Tărgoviște vrea să ceară daune companiei KFC, după ce lanțul de restaurante a difuzat o reclamă cu un bărbat dezbrăcat în Turnul Chindiei
Mesaj din China: "Într-un stat responsabil, trimisul SUA ar fi expulzat!"
Globaliștii USR-#Rezist au inițiat un proiect de lege împotriva medicamentelor homeopate prin care vor ca astfel medicamentele homeopatice să fie inscripţionate cu mesajul: "Acest produs nu are efecte asupra sănătății"
Deputați UDMR: Un stat puternic nu își demonstrează puterea acționând împotriva minorităţilor! UDMR-iștilor, în democrație, majoritatea oamenilor decid!
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a susținut Statul Paralel și a atacat presa care a făcut dezvăluiri despre Statul Paralel
În 2008, în locul dezinfectantului pentru gripa aviară, autoritățile au folosit "apă chioară"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.