Președintele Parlamentului European, globalistul Martin Schulz, susține că naționaliștii antisistem sunt “rasiști” și împotriva “democratiei”

Distribuie!by Președintele Parlamentului European, globalistul Martin Schulz, susține că naționaliștii antisistem sunt “rasiști” și împotriva “democratiei”. O astfel de afirmatie reprezinta un cliseu/o lonzica specifica globalistilor, marxistilor, internationalistilor, multiculturalistilor, adica a radicalilor de stanga ai Scolii de la Frankfurt, care vor sa distruga toate natiunile, culturile, religiile si tot ceea […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Parlamentului European, globalistul Martin Schulz, susține că naționaliștii antisistem sunt “rasiști” și împotriva “democratiei”. O astfel de afirmatie reprezinta un cliseu/o lonzica specifica globalistilor, marxistilor, internationalistilor, multiculturalistilor, adica a radicalilor de stanga ai Scolii de la Frankfurt, care vor sa distruga toate natiunile, culturile, religiile si tot ceea ce inseamna valori nationale cu scopul de a crea o Noua Ordine Mondiala.

Dupa ce britanicii au votat ca Marea Britanie sa iasa din UE, acest globalist, Martin Schulz, a afirmat ca “britanicii au incalcat regula, nu e in filosofia UE ca oamenii sa-si decida soarta”. In opinia sa, doar ei, globalistii, sunt cei care au “dreptul divin” de a alege soarta oamenilor. Iata ca nu este asa, iar oamenii si-au dat seama ca Uniunea Europeana este mult periculoasa decat URSS, iar Comisarii EU sunt mai puternici decat cei sovietici.


Istoria se repeta, caci la conducerea lumii sunt urmasii/descendentii toate dezastrele din trecut. Acest personaj ridicol vorbeste despre “democratie”, in conditiile in care in Europa a fost instituita cenzura gandirii ce poarta denumirea de “Corectitudine Politica”. Astazi, in Europa, nationalistii sunt persecutati de catre Sistemul Globalist pentru ca refuza sa accepte o Noua Ordine Mondiala.

Astazi, daca esti pro-familie, pro-religie, pro-natiune, pro-istorie (pro-valori nationale) este etichetat drept “rasist”, “antisemit”, “fascist”, “nazist”, “xenofob”, “homofob”, “sexist”, “intolerant” si lista cuvintelor inventate este lunga. De fapt, toate aceste cuvinte provin din ideologia marxista, iar acesti indivizi sunt activisti marxisti, activisti ai stangii radicale si ai Scolii de la Frankfurt.


Iata ce a afirmat Martin Schulz:

“Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, i-a criticat joi pe cei care pretind a fi ‘antisistem’, afirmând că aceste declarații au legătură cu retorica rasistă și antidemocratică, relatează DPA.

În cadrul unei conferințe de presă în Malta, Martin Schulz a fost întrebat cu privire la extinderea așa-numitei ‘mișcări antisistem’ în Europa și la nivel global.

El a declarat că nu este deranjat dacă este descris ca făcând parte dintr-un sistem care a pus bazele statului de drept.

‘Ce este acest sistem? Înseamnă ceva care a fost constituit. În UE, am constituit democrația, statul de drept, demnitatea și protecția drepturilor omului, precum și lupta împotriva discursului instigator la ură, a rasismului și a antisemitismului. Dacă asta mă face parte a sistemului, atunci eu sunt mândru să fac parte din el’, a mai spus el.

‘Dacă ascult discursurile celor care pretind că luptă împotriva sistemului, îmi dau seama că în ele există o retorică rasistă, sunt discursuri antidemocratice care pun la îndoială drepturile minorităților. Este politica țapului ispășitor pentru tot ce se întâmplă’, le-a spus el reporterilor.

Victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale din Statele Unite a zdruncinat peisajul politic din Europa, partidele tradiționale temându-se că acest lucru va vitaliza partidele populiste și de dreapta, notează DPA.”[1]

SURSE

  1. http://www.agerpres.ro/externe/2016/12/08/martin-schulz-declaratiile-antisistem-au-legatura-cu-retorica-rasista-si-antidemocratica-18-12-11
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Noua Ordine Mondială înseamnă un comunism global, un guvern mondial, dictatura corporațiilor, dictatura minorităților, dictatura băncilor, căsătorii LGBT, multiculturalism, teoria gender, Big Brother, cenzura internetului, sfârșitul libertății de exprimare, distrugerea valorilor naționale, distrugerea națiunilor
Camere ascunse spionează comportamentul pasagerilor din avion
FBI susține că "teoriile conspirației" alimentează extremismul și propune limitarea dreptului la exprimare în mediul online pentru cei care susțin opinii și explicații diferite de cele guvernamentale sau ale presei dominante care susține poziția guvernului sau a serviciilor secrete
Fost judecător al Curții Supreme de Justiție din Marea Britanie, despre isteria coronavirusului Covid-19: „Așa arată un stat polițienesc”
Avioane militare israeliene au atacat poziţii militare din Siria
WikiLeaks dezvăluie cum CIA infectează sistemele Windows
H.R. Patapievici: "Corectitudinea politică, o teroare morală. Suntem ca într-un coșmar de revenire a stalinismului"
Băncile centrale ajung deja să naţionalizeze în tăcere economiile
Petiție: Americanii cer arestarea lui George Soros pentru protestele Anti-Donald Trump
Secretele masonilor: strângeri de mână secrete, ritualuri ce implică un ştreang şi controlul asupra lumii
DW: Combaterea propagandei rusești pretext pentru limitarea libertății cuvântului în UE
Wilhelm Marr, jurnalistul evreu, care a inventat termenul "Antisemitism", a fost finanțat de familia Rothschild
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro