Președintele Parlamentului Ungariei demască Noua Ordine Mondială: “În Europa s-a declanșat un atac la adresa statelor naționale”

by “Președintele Parlamentului Ungariei: În Europa s-a declanșat un atac la adresa statelor naționale Președintele Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, a declarat, luni seară, la Cluj, în cadrul Zilelor Culturale Maghiare, că anumite grupuri de forță consideră că trebuie să domine Europa și că s-a declanșat un atac la adresa căsătoriilor […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Președintele Parlamentului Ungariei: În Europa s-a declanșat un atac la adresa statelor naționale

Președintele Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, a declarat, luni seară, la Cluj, în cadrul Zilelor Culturale Maghiare, că anumite grupuri de forță consideră că trebuie să domine Europa și că s-a declanșat un atac la adresa căsătoriilor bazate pe comuniunea de viață dintre bărbat și femeie, la adresa bisericilor creștine și a statelor naționale.


‘Astăzi, în Europa s-a declanșat un atac la adresa căsătoriilor bazate pe comunitatea de viață a bărbatului și femeii, la adresa bisericilor creștine și a statelor naționale. Sunt asediați germani, francezi, spanioli, suedezi, dar și maghiarii și românii. Nu este o pură întâmplare, anumite grupuri de forță consideră că trebuie să domine Europa, că au suficientă putere și forță pentru a subjuga Europa. Ideologii acestei grupări sunt europeni și consideră că identitatea europeană trebuie să fie fluidă, adică trebuie să ne lepădăm de identitatea noastră europeană. Ei nu consideră că drepturile și îndatoririle trebuie să se afle în echilibru, ci consideră că eliminarea gândirii și a cuvântului liber, sub pretextul corectitudinii politice, este un lucru bun. Ei doresc să construiască Statele Unite ale Europei, un lucru străin de civilizația europeană. Ne amenință că, dacă idealurile lor nu vor deveni realitate, atunci națiunile și statele Europei se vor război între ele și vor da foc Europei, cum s-a întâmplat în decursul celor două războaie mondiale’, a afirmat Kover Laszlo.

El a mai spus că ideologii respectivi au și adepți maghiari.


‘Noi, maghiarii, dorim ca toți vecinii noștri să fie capabili de colaborare internațională cu noi, în sânul statelor naționale pe care le constituie, dorim ca toate statele să garanteze identitatea națională nu numai pentru majoritatea din țara respectivă, ci și pentru minoritățile naționale. În Europa Centrală și de Est statele naționale nu trebuie să fie clădite pe ideea superiorității naționale, nu trebuie să rămână tributare secolului al XX-lea, ci să recunoaștem oportunitățile secolului al XXI-lea, să ne stimăm vecinii. Dacă nu vom reuși, toate țările din această parte a Europei își vor pierde identitatea’, a mai spus Kover.

Președintele Parlamentului Ungariei a mai spus că ‘nu trebuie să eliminăm statele naționale, nu trebuie să construim societăți deschise lipsite de identitate’ și că ‘trebuie să ne recunoaștem propriile interese și să construim state naționale europene’.

‘Forțele politice care spun că lipsa identității este un lucru bun vor da o lovitură de grație minorităților naționale, trebuie să întărim identitatea și să colaborăm cu vecinii noștri. Vin vremuri noi și mari, această realitate poate suna ca o amenințare, dar am constatat că cei care devin câștigătorii vremurilor nu sunt cei care au arme sau spun minciuni, ci vor învinge cei care au o identitate și un crez mai puternic’, a subliniat Kover Laszlo.

Peste 250.000 de persoane sunt așteptate să participe la cele circa 500 de evenimente care au loc în cadrul ediției a opta a Zilelor Culturale Maghiare, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 13 — 20 august.

Printre alții, la manifestare participă și președintele UDMR, Kelemen Hunor.

AGERPRES/ (AS-autor: Marius Septimiu Avram, editor: Diana Dumitru, editor online: Daniela Juncu)”[1]

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/politica/2017/08/14/presedintele-parlamentului-ungariei-in-europa-s-a-declansat-un-atac-la-adresa-statelor-nationale-21-40-14
  2. Foto: Attila Kovacs/EPA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Atmosfera nu s-a încălzit semnificativ, după 1995. Ar fi putut fi mult mai caldă între anii 800 și 1300 d.Hr.
Oficialii rusi, ceceni, sirieni si iranieni sustin ca ISIS au fost creati de CIA, MI6 si MOSSAD ! Acestia spun adevarul asa cum este !
Programul HAARP, controlul climei și războiul geoclimatic
Trei demitizări ale economiei capitaliste
Fost ofiter al NATO sustine ca NATO a devenit o organizatie criminala ce cucereste natiuni "neascultatoare" ! Istoria demonstreaza cu dovezi temeinice aceste afirmatii !
NASA este acuzată că falsifică date cu privire la "Incălzirea Globală"
Thierry de Montbrial, lider al Bilderberg, la București: „Rusia este o putere militară, dar nu mai este o super-putere. Dacă situația actuală privind refugiații va continua, întreaga Europă de Vest va fi condusă de guverne populiste”. Iluminatii urăsc Rusia și naționalismul deoarece se opun Noii Ordini Mondiale
Viktor Orban: "În Europa Centrală, există o putere din umbră, care este legată de George Soros"
"Coincidență": Teroriștii ISIS au început ofensiva împotriva armatei siriene, după ce SUA au bombardat armata siriană "din greșeală"
Ştiaţi că în Franţa funcţionează acordul prezumat? Dacă nu specifici în nişte formulare că nu vrei aceasta, eşti din oficiu donator de organe
Bancherii s-au întâlnit în secret la Londra pentru a plănui să elimine cash-ul
Referendum validat - aproximativ 93% dintre dintre cetatenii Ucrainei au vrut sa ramana langa Rusia! O lovitura teribila data celor din SUA si UE unica in istorie! Nimeni nu a mai reusit sa invinga o astfel de lovitura de stat! Peste 60% dintre americani au declarat ca sint impotriva implicarii SUA in Crimeea!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro