Președintele Parlamentului Ungariei demască Noua Ordine Mondială: “În Europa s-a declanșat un atac la adresa statelor naționale”

by “Președintele Parlamentului Ungariei: În Europa s-a declanșat un atac la adresa statelor naționale Președintele Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, a declarat, luni seară, la Cluj, în cadrul Zilelor Culturale Maghiare, că anumite grupuri de forță consideră că trebuie să domine Europa și că s-a declanșat un atac la adresa căsătoriilor […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Președintele Parlamentului Ungariei: În Europa s-a declanșat un atac la adresa statelor naționale


Președintele Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, a declarat, luni seară, la Cluj, în cadrul Zilelor Culturale Maghiare, că anumite grupuri de forță consideră că trebuie să domine Europa și că s-a declanșat un atac la adresa căsătoriilor bazate pe comuniunea de viață dintre bărbat și femeie, la adresa bisericilor creștine și a statelor naționale.


‘Astăzi, în Europa s-a declanșat un atac la adresa căsătoriilor bazate pe comunitatea de viață a bărbatului și femeii, la adresa bisericilor creștine și a statelor naționale. Sunt asediați germani, francezi, spanioli, suedezi, dar și maghiarii și românii. Nu este o pură întâmplare, anumite grupuri de forță consideră că trebuie să domine Europa, că au suficientă putere și forță pentru a subjuga Europa. Ideologii acestei grupări sunt europeni și consideră că identitatea europeană trebuie să fie fluidă, adică trebuie să ne lepădăm de identitatea noastră europeană. Ei nu consideră că drepturile și îndatoririle trebuie să se afle în echilibru, ci consideră că eliminarea gândirii și a cuvântului liber, sub pretextul corectitudinii politice, este un lucru bun. Ei doresc să construiască Statele Unite ale Europei, un lucru străin de civilizația europeană. Ne amenință că, dacă idealurile lor nu vor deveni realitate, atunci națiunile și statele Europei se vor război între ele și vor da foc Europei, cum s-a întâmplat în decursul celor două războaie mondiale’, a afirmat Kover Laszlo.

El a mai spus că ideologii respectivi au și adepți maghiari.


‘Noi, maghiarii, dorim ca toți vecinii noștri să fie capabili de colaborare internațională cu noi, în sânul statelor naționale pe care le constituie, dorim ca toate statele să garanteze identitatea națională nu numai pentru majoritatea din țara respectivă, ci și pentru minoritățile naționale. În Europa Centrală și de Est statele naționale nu trebuie să fie clădite pe ideea superiorității naționale, nu trebuie să rămână tributare secolului al XX-lea, ci să recunoaștem oportunitățile secolului al XXI-lea, să ne stimăm vecinii. Dacă nu vom reuși, toate țările din această parte a Europei își vor pierde identitatea’, a mai spus Kover.

Președintele Parlamentului Ungariei a mai spus că ‘nu trebuie să eliminăm statele naționale, nu trebuie să construim societăți deschise lipsite de identitate’ și că ‘trebuie să ne recunoaștem propriile interese și să construim state naționale europene’.

‘Forțele politice care spun că lipsa identității este un lucru bun vor da o lovitură de grație minorităților naționale, trebuie să întărim identitatea și să colaborăm cu vecinii noștri. Vin vremuri noi și mari, această realitate poate suna ca o amenințare, dar am constatat că cei care devin câștigătorii vremurilor nu sunt cei care au arme sau spun minciuni, ci vor învinge cei care au o identitate și un crez mai puternic’, a subliniat Kover Laszlo.

Peste 250.000 de persoane sunt așteptate să participe la cele circa 500 de evenimente care au loc în cadrul ediției a opta a Zilelor Culturale Maghiare, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 13 — 20 august.

Printre alții, la manifestare participă și președintele UDMR, Kelemen Hunor.

AGERPRES/ (AS-autor: Marius Septimiu Avram, editor: Diana Dumitru, editor online: Daniela Juncu)”[1]

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/politica/2017/08/14/presedintele-parlamentului-ungariei-in-europa-s-a-declansat-un-atac-la-adresa-statelor-nationale-21-40-14
  2. Foto: Attila Kovacs/EPA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Începutul sfârșitului pentru dominația financiară globală a SUA
Rusia a prelungit contra-sancțiunile împotriva UE
Școala de la Frankfurt, Marxismul Cultural și Noua Ordine Mondială
SUA: Colegiul Sfintei Cruci pornește cruciada împotriva simbolurilor creștine pentru a nu încuraja „islamofobia”
Premierul israelian lovit de noi anchete privind corupţia
Osama bin Laden, liderul mujahedinilor Al-Qaeda, a fost finanțat de către CIA
Vladimir Putin: "Occidentul este vinovat pentru instabilitatea din Orientul Mijlociu şi pentru terorismul din Europa"
Globalistul Jean Asselborn face o declarație împotriva Crestinismului: Țările care „nu doresc să-și deschidă porțile” în fața imigranților musulmani și încearcă să „apere Creștinismul” ar putea „distruge Europa”.
Ecumenismul sau globalizarea în plan religios: pasul decisiv către religia masonică planetară
Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !
Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: "Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată"
Eurodeputații își pot păstra secrete cheltuielile, decide Tribunalul UE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro