Presedintele Parlamentului Ungariei: “Nu dorim Societatea Deschisa a lui George Soros, nu vrem nebunia gender, nu dorim multiculturalism!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In Ungaria, nationalismul se manifesta prin toti porii societatii, deoarece ungurii, fie ca vorbim de politicieni sau oameni simpli, au inceput sa observe cum otrava Capitalismului si a Democratiei a unei “Societati Deschise”, coordonata de George Soros, le ameninta existenta ca si popor si au decis ca, trebuie sa lupte impotriva acestor amenintari, care fac fac parte din ubicuitatea razboiului axiologic – razboi axiologic dus si impotriva Romaniei, ca de altfel impotriva tuturor natiunilor de catre acesti globalisti.

László-Kövér

László Kövér, președintele Országgyűlés (Adunarea Națională, parlamentul Ungariei) a spus, în timpul discursului său de ieri de la congresul partidului de guvernământ, Fidesz, condus de Viktor Orban:


„Nu dorim societatea deschisă a lui Soroș, nu vrem nebunia gender, vrem ca băieții noștri să fie bărbați, iar femeile să nască (copii).

Nu dorim Statele Unite ale Europei, nu dorim multiculturalism, nu dorim puterea lui Mamona. Vrem cultura noastră. Vrem o Ungarie independentă, vrem Europa națiunilor, a comunităților tradiționale, Europa creștină.”[1]

În timp ce în Ungaria acesta este discurs „mainstream” în ultimii ani, vă rugăm să faceți un exercițiu de imaginație și să identificați măcar un singur politician român care să aibă curajul să rostească aceste cuvinte.

SURSE


  1. http://www.culturavietii.ro/2015/12/14/presedintele-parlamentului-ungariei-vrem-ca-baietii-nostri-sa-fie-barbati-iar-femeile-noastre-sa-dea-nastere-la-copii/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Aventura amiralului Richard Byrd: Misterul oamenilor înalți și blonzi din interiorul Pământului

Lojile francmasonice sunt folosite de grupările infracționale în Marea Britanie pentru a corupe polițiști

Jules Verne – “O călătorie spre Centrul Pământului”

De ce partidul condus de activista lesbiană Ulrike Lunacek nu a mai intrat în Parlament la alegerile din Austria?

Marxism Cultural, Neomarxism, Corectitudine Politică, Multiculturalism împotriva naționalismului românesc: Ministerul Educației vrea ca Istoria predată copiilor să formeze „mecanisme intelectuale care să prevină orice forme de naționalism”. Ȋn plus, profesorii nu mai sunt obligați să predea și operele scriitorilor clasici ai literaturii române

Închide