Presedintele Parlamentului Ungariei: “Nu dorim Societatea Deschisa a lui George Soros, nu vrem nebunia gender, nu dorim multiculturalism!”

by In Ungaria, nationalismul se manifesta prin toti porii societatii, deoarece ungurii, fie ca vorbim de politicieni sau oameni simpli, au inceput sa observe cum otrava Capitalismului si a Democratiei a unei “Societati Deschise”, coordonata de George Soros, le ameninta existenta ca si popor si au decis ca, trebuie sa […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In Ungaria, nationalismul se manifesta prin toti porii societatii, deoarece ungurii, fie ca vorbim de politicieni sau oameni simpli, au inceput sa observe cum otrava Capitalismului si a Democratiei a unei “Societati Deschise”, coordonata de George Soros, le ameninta existenta ca si popor si au decis ca, trebuie sa lupte impotriva acestor amenintari, care fac fac parte din ubicuitatea razboiului axiologic – razboi axiologic dus si impotriva Romaniei, ca de altfel impotriva tuturor natiunilor de catre acesti globalisti.

László-Kövér

László Kövér, președintele Országgyűlés (Adunarea Națională, parlamentul Ungariei) a spus, în timpul discursului său de ieri de la congresul partidului de guvernământ, Fidesz, condus de Viktor Orban:


„Nu dorim societatea deschisă a lui Soroș, nu vrem nebunia gender, vrem ca băieții noștri să fie bărbați, iar femeile să nască (copii).

Nu dorim Statele Unite ale Europei, nu dorim multiculturalism, nu dorim puterea lui Mamona. Vrem cultura noastră. Vrem o Ungarie independentă, vrem Europa națiunilor, a comunităților tradiționale, Europa creștină.”[1]

În timp ce în Ungaria acesta este discurs „mainstream” în ultimii ani, vă rugăm să faceți un exercițiu de imaginație și să identificați măcar un singur politician român care să aibă curajul să rostească aceste cuvinte.

SURSE


  1. http://www.culturavietii.ro/2015/12/14/presedintele-parlamentului-ungariei-vrem-ca-baietii-nostri-sa-fie-barbati-iar-femeile-noastre-sa-dea-nastere-la-copii/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Guvernul Poloniei a renuntat la steagul UE - un semn al nationalistilor care vor independenta fata de globalisti
Departamentul Trezoreriei din SUA a otrăvit alcoolul în timpul Prohibiției
Un vas cargo, ce transporta arme din SUA pentru rebelii FSA din Siria, s-a rupt în două și s-a scufundat
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
George W. Bush, despre Saddam Hussein, 2003: "Și dacă nu acceptă dezarmarea, SUA vor crea o coaliție și îl vor dezarma în numele păcii"
Hitler a avut strămoși evrei și de origine africană, arată testele ADN
Președintele Germaniei: „Anonimatul pe Internet ar trebui să fie interzis.” Germania a adoptat un proiect de lege ce obligă site-urile să șteargă anumite comentarii, dar și să dezvăluie instanțelor identitatea celor care postează
„Polițiștii lui Allah” au ajuns și în inima Europei. Apărătorii legii islamice vânează femeile care „au ales calea greșită”
Khamenei: Rusia și Iranul ar putea „izola SUA”
Experimentul Grecia. Cum să arunci o ţară, bucată cu bucată, în mâinile corporaţiilor
Reforma lui Macron: Adio termenilor „tată” și „mamă” în școli. Motivul: „Sunt o relicvă a trecutului“, susceptibile de a „penaliza familiile homosexuale”
Un studiu al istoriei încălcării drepturilor omului de către agenţiile de informaţii ale SUA şi al cercetărilor din domeniul armelor electromagnetice
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro