Președintele României, Klaus Iohannis, este enervat de adoptarea legilor justiției, care înseamnă sfârșitul Statului Paralel și acuză o „dictatură a majorității”! În democrație, majoritatea oamenilor conduc o țară! Nu există „dictatura majorității”, ci doar „dictatura minorității” pe care Klaus Iohannis și globaliștii o susțin!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Klaus Iohannis, despre Codul Penal: Dictatura majorității! Îl voi contesta la CCR! Este revoltător

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, într-o declaraţie de presă, că va contesta la CCR modificările aduse la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. Șeful statului a mai punctat că modificările sunt revoltătoare, iar ce se întâmplă în Parlament în aceste zile este o dictatură a majorității.

„Astăzi s-a votat în Parlamentul României Codul Penal, mai multe modificări la Codul Penal să fiu mai exact. Doresc să comentez pe scurt acest eveniment pe care îl consider de-a dreptul revoltător”, a spus Klaus Iohannis. „Este inadmisibil cum a transformat PSD procedurile parlamentare”, a mai spus acesta, adăugând că va contesta modificările la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală la CCR.

Preşedintele a mai spus că este inadmisibil cum a transformat PSD procedurile parlamentare şi cum se acţioneza în ziua de azi în Parlament.

„Ceea ce se întâmplă în aceste zile este dictatura majorităţii. Este profund dăunătoarea democraţiei”, a completat şeful statului.

Șeful statului a adăugat că PSD a trecut în timp record Codul penal prin Parlament cu „un simulacru de dezbatere și acest lucru este profund dăunător. PSD a reușit în scurt timp să distrugă demnitatea actului de legiferare, a reușit în scurt timp să transforme dezbaterile din Parlament într-o dezbatere lipsită de transparență, cu un rezultat previzibil. Se trece cu tăvălugul peste argumentația opoziției”, a spus Iohannis.

Acesta a mai spus că despre conţinutul Codului Penal modificat va avea o prezentare mai lungă atunci când îl va contesta la Curtea Constituţională.

„Modificările care s-au făcut sunt fie inutile, fie chiar toxice şi dăunătoare”, a completat Iohannis.

„Am de gând să folosesc toate instrumentele constituționale pentru a contesta la Curtea Constituțională Codul Penal și Codul de Procedură Penală”, a declarat preşedintele României.

Declaraţiile preşedintelui Iohannis vin după ce plenul Camerei Deputaţilor a adoptat miercuri proiectul privind modificarea Codului penal.

S-au înregistrat 167 de voturi „pentru”, 97 ”împotrivă” şi 19 s-au abţinut. Proiectul urmează să meargă la promulgare la președinţie, însă opoziția a anunțat deja că il vor contesta la Curtea Constituțională.”[1]

În democrație, majoritatea oamenilor conduc o țară! Nu există „dictatura majorității”, ci doar „dictatura minorității” pe care Klaus Iohannis și globaliștii o susțin! Daca ar fi sa urmam „logica” lui Klaus Iohannis, inseamna ca el a ajuns presedinte cu ajutorul „dictaturii majoritatii”, caci multi l-au votat.

Culmea este ca Iohannis sustine ca va contesta la Curtea Constitutionala a Romaniei legile justitiei, desi el nu respecta decizia aceleasi Curti Constitutionale a Romaniei de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi.

Pentru cei care nu inteleg: Deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei sunt obligatorii. Faptul ca Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sfideaza o decizie a CCR, acesta este un motiv temeinic pentru suspendare.

El spune ca „este revoltator”. Este revoltator ca un astfel de personaj, care a fost condamnat de o instanta civila pentru o casa obtinuta prin fals si uz de fals, sa nu fie pus sub urmarire penala. Faptul ca nu este pus sub urmarire penala, este o dovada clara ca Statul Paralel il protejeaza.

Iata ce scrie dictionarul explicativ al limbii romane despre cuvantul „democratie”:

DEMOCRAȚÍE, democrații, s. f. Formă de guvernare în care supremația aparține poporului – Din fr. démocratie.„[2]

Ideea este ca Statul Paralel din Romania este creatia globalistilor SUA-UE-Soros. Sub pretextul “luptei anticoruptie”, globalistii SUA-UE-Soros au incercat sa transforme Romania intr-un stat totalitar.

Statul Paralel din Romania este o entitate suprastatala, care a fost creata de catre globalistii SUA-UE-Soros, incepand cu anul 2005, atunci cand, intr-o sedinta secreta a CSAT, s-a decis introducerea coruptiei ca amenintare la adresa Securitatii Nationale, pentru ca serviciile secrete sa aiba motiv sa urmareasca pe oricine doresc pe baza suspiciunii de “coruptie”.

In SUA a existat ceva asemanator, se numea “Patriot Act”, o lege abuziva, creata de catre George W. Bush, dupa atentatele de la 11 septembrie 2001 (o operatiune orchestrata de catre serviciile secrete americane). In baza legii “Patriot Act”, americanii au fost urmariti pe baza suspiciunii de “terorism”.

Apogeul Statului Paralel a fost in perioada 2014-2015, apoi puterea a inceput treptat sa scada. Inceputul anului 2017 a fost unul devastator pentru Statul Paralel, caci, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita despre Florian Coldea, adjunct al SRI, Florian Coldea si-a dat demisia, si asa a inceput prabusirea Statului Paralel.

Pentru ca Statul Paralel din Romania sa functioneze, oamenii globalistilor SUA-UE-Soros, adica politicienii romani, au schimbat Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Zeci de articole din Noile Coduri Penale au fost declarate neconstitutionale.

Un alt instrument important al Statului Paralel din Romania au fost protocoalele de colaborare dintre parchete si Serviciul Roman de Informatii. Aceste protocoale sunt monstruoase, ilegale si neconstitutionale, iar cei care le-au semnat trebuie sa fie pusi sub urmarire penala.

Ce s-a intamplat in Romania? Globalistii SUA-UE-Soros au incercat sa transforme Romania intr-un stat totalitar pentru a putea avea acces la resursele tarii cu scopul de a le putea prelua. Polonezii si ungurii au reusit sa invinga Statul Paralel aducand nationalistii la conducerea tarii. Globalistii incep sa piatra puterea in Europa, oamenii incepand sa-si dea seama ce se intampla, de fapt.

“Lupta anticoruptie” din Romania a fost una dintre cele mai mari minciuni postdecembriste servite romanilor.

SURSE


  1. https://www.realitatea.net/ora-14-40-presedintele-iohannis-face-declaratii_2154293.html
  2. https://dexonline.ro/definitie/democra%C8%9Bie
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...