Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, susține legea vaccinării obligatorii

by Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Presedintele Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, se aliaza cu cei din Guvernul Romaniei pentru a sustine legea vaccinarii obligatorii, o lege dorita cu vehementa de Industria Farmaceutica. Iata postarea sa de pe pagina de Facebook: “Am urmărit cu multă atenție dezbaterea pe […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Presedintele Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, se aliaza cu cei din Guvernul Romaniei pentru a sustine legea vaccinarii obligatorii, o lege dorita cu vehementa de Industria Farmaceutica.

Iata postarea sa de pe pagina de Facebook:


“Am urmărit cu multă atenție dezbaterea pe tema legii vaccinării și vreau să spun, în primul rând ca părinte, că sunt pentru vaccinare. Consider că sănătatea copiilor trebuie pusă pe primul plan şi am încredere în recomandările cadrelor medicale. În ultimii ani, practica medicală şi tehnologia folosită în acest domeniu au avansat semnificativ. Oamenii au azi acces la un sistem medical performant, capabil să le ofere atenţia şi tratamentul cuvenit. Datorită evoluţiei din zona medicală, copiii au acces la vaccinuri mai bune și mai eficiente în a-i imuniza în faţa pericolelor reprezentate de diverse boli.

Dezbateri similare, ca aceea din România, există în state ca Marea Britanie, Statele Unite, Germania, Spania, samd. De altfel, Comisia Europeană susține fără rezerve vaccinarea – https://ec.europa.eu/…/vaccination/childhood_immunisation_en. În aceste dezbateri s-au adus dovezi dincolo de orice umbră de îndoială cu privire la importanța vaccinării, pentru a preveni epidemii cum este cea de rujeolă, care a afectat România.

Consider că și România are nevoie de o lege a vaccinării, una care să pună capăt situaţiei grave a îmbolnăvirilor din rândul celor mici. Despre această lege se vorbeşte de foarte mult timp, însă nimeni nu a dus la capăt proiectul legislativ. Prin această lege trebuie să instaurăm normalitatea în privinţa vaccinării copiilor. În acest sens, susţin proiectul pe care premierul şi Guvernul îl vor propune în privinţa reglementării vaccinării.”[1]

Afirmatiile sale sunt aberante. In primul rand, sistemul medical “performant” despre care vorbeste el nu poate tratata cancerul. De ce? Pentru ca vorbim de Mafia Cancerului, care este o adevarata industrie de facut bani. Aici, vorbim de sume colosale de bani. Acesta este un exemplu de “neputinta” a “medicinei moderne”.

In al doilea rand, “imunizarea” copiilor este un mit, caci acei copii tot se imbolnavesc la un moment dat. Deci, “imunizarea” este mai mult o iluzie pe care o promoveaza “medicina moderna”.

In al treilea rand, reactiile adverse – un subiect despre care activistii pro-vaccinare nu doresc sa vorbeasca. In SUA, autoritatile platesc milioane de dolari despagubiri familiilor ai caror copii au fost vatamati de vaccinuri. A veni si a ne spune ca “vaccinurile sunt 100% sigure” este o tactica de manipulare.

In al patrulea rand, Romania nu are nevoie de o lege a vaccinarii obligatorii, ci vaccinarea sa fie optionala. In opinia noastra, acei copii care a murit nu au murit de rujeola. Noi vedem totul ca o propaganda a Guvernului Romaniei pentru a adopta o lege pe placul Industriei Farmaceutice.

Nu este prima data cand Guvernul Romaniei utilizeaza minciuna in scop de propaganda pentru vaccinare. Sa luam cazul actorului Toni Tecuceanu. Actorul Toni Tecuceanu a murit in 2010. Ministerul Sanatatii si toata mass-media a afirmat ca “actorul a murit din cauza gripei porcine”. Aceasta afirmatie a creat o panica in randul oamenilor, care s-au dus sa se vaccineze. Ulterior, s-a aflat ca actorul Toni Tecuceanu nu a murit de gripa porcina, ci din cauza unei bacterii din spital.

SURSE


  1. Facebook/Calin Popescu Tariceanu
  2. Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

17 septembrie 2017: Proteste împotriva vaccinării obligatorii în România
Ministerul Justiției: Proiectul legii vaccinării obligatorii prezintă riscuri de neconstituționalitate
În 2010, Ministerul Sănătății i-a mințit pe români că actorul Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină pentru a-i determina să se vaccineze! Actorul Toni Tecuceanu a murit din cauza unei bacterii din spital!
Dr. Cacovean Adrian despre dorința Ministerului Sănătății de a modifica legea transplantului de organe în sensul ca acordul să fie prezumat: "Când ești mort, au murit și organele tale. Dacă iți vor organele, trebuie să fie organe vii! Ca să ia de la tine organe vii, trebuie să te țină viu. Munca secțiilor de reanimare nu se mai îndreaptă astfel să te salveze, ci să te țină viu până te hăcuie de viu, ca să iți ia organele"
Dr. Rareș Simu, medic specialist în imunologie clinică și alergologie: "Unul dintre motivele scăderii imunității îl reprezintă vaccinările multiple"
Legea vaccinării obligatorii: Legislația națională și internațională care interzice obligativitatea unui act medical asupra unei persoane. Care sunt bolile autoimune induse de vaccinuri
Peste o mie de părinţi din Constanța au refuzat în august să-şi vaccineze copiii împotriva rujeolei! Părinții înțeleg pericolele vaccinării!
Punct de vedere al Academiei Române asupra legii vaccinării. După ce felicită Guvernul pentru inițiativă, Academia critică proiectul pentru că insistă prea mult pe consilierea părinților
Cel mai profitabil lucru din toate timpurile: cancerul
Președintele PNL, Ludovic Orban: "Am hotărât poziția PNL în Biroul Politic Executiv, aceea că noi susținem vaccinarea obligatorie"
Gheorghe Piperea: “Vaccinarea obligatorie e neconstituțională!”
Ministrul Sănătății: "Un medic nu are dreptul să facă propagandă antivaccin". Vezi ce a mai spus de Legea vaccinării
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro