Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic: “NATO ne-a distrus țara și ne-a omorât copiii”

by “Aleksandar Vucic: “Au aruncat trei kilograme de bombe pentru fiecare sârb, 19 țări au vrut să arate că sunt mai bogate, mai puternice decât mica dar mândra Serbiei, nu vom permite nimănui să se atingă de spiritul liber al poporului nostru” BUCUREȘTI, 3 aprili — Sputnik. Într-un articol recent […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Aleksandar Vucic: “Au aruncat trei kilograme de bombe pentru fiecare sârb, 19 țări au vrut să arate că sunt mai bogate, mai puternice decât mica dar mândra Serbiei, nu vom permite nimănui să se atingă de spiritul liber al poporului nostru”

BUCUREȘTI, 3 aprili — Sputnik. Într-un articol recent am arătat care este poziția sârbilor față de NATO. Acum, după ce noul președinte Alkesandar Vucic a fost ales, vă prezentăm și punctul său de vedere în privința NATO.


Una dintre cele mai oribile crime comise în timpul agresiunii NATO din 1999 a fost bombardarea unui tren pe podul din pasul Grdelica, în chiar a doua zi de Paști, pe 12 aprilie 1999. Din trenul civil au fost identificați doar 15 dintre decedați, dintre care câțiva copii.

“Pilotul care a tras racheta ce a distrus trenul și podul a spus că nu a văzut trenul din cauza fumului lăsat de o altă rachetă — “de fapt, au fost trase atâtea rachete încât, din cauza fumului lor, Europa nu a mai văzut întreb poporul sârb”, a spus Vucic de Ziua Comemorării Victimelor agresiunii NATO, 24 martie. “Am salvat mândria și demnitatea sufletului sârb, o țară mică rămasă necucerită aclamă azi mai limpede decât oricând, frumusețea libertății și a celei mai frumoase dintre țări, Serbia”, a declarat premierul (la acea dată) Vucic. “Serbia nu va căuta să fie parte a unei alianțe care ne-a distrus țara și ne-a omorât copiii, nici nu va face parte din altă alianță. Agresiunea împotriva țării noastre nu se va repeta niciodată fără ca noi să avem un răspuns puternic și victorios”, a afirmat Vucic. “Vrem să trăim pe pământul nostru, în pace și libertate, și nu vom permite nimănui să se atingă de spiritul liber al poporului nostru”, a spus Aleksandar Vucic în fața celor adunași pentru comemorarea victimelor NATO. Bombardamentele NATO au distrus sau deteriorat grav 25.000 de clădiri de locuințe, 14 aeroporturi, 19 spitale, 20 de unități medicale, 18 grădinițe, 69 de școli, 176 de monumente culturale, 44 de poduri, sute de kilometri de drumuri și căi ferate, aproape o treime din capacitatea energetică a Serbiei a fost distrusă, rafinăriile de la Pancevo și Novi Sad au fost bombardate, punându-se grav în pericol mediul înconjurător, inclusiv pe toată Dunărea inferioară, deci mai ales în România. În plus, în bombardamente a fost folosit uraniu sărăcit existând astăzi acuzații că folosirea acelor arme a cauzat o creștere a numărului de tumori canceroase în Serbia.


“Acum 18 ani a început un război tragic în care 19 țări trebuiau să demonstreze că sunt mai bogate și mai puternice decât mica dar mândra noastră țară. Au aruncat câte trei kilograme de bombe pentru fiecare locuitor al Serbiei și au cheltuit o sumă de bani cu care puteau hrăni 80 de milioane de locuitori — și asta după calculele lor. Ne-au pregătit atunci un mormânt scump — scump pentru ei, dar și pentru noi” a spus Vucic la comemorarea celor din trenul de la Grdelica.

Referindu-se la faptul că au trecut exact 18 ani de atunci, Vucic a remarcat că “azi am devenit adulți și nu-i vom uita niciodată pe cei care și-au dat viața pentru Serbia”. În fiecare zi se nasc în Serbia 227 de copii, “care peste 18 ani vor deveni adulți și își vor trage mândria din generația care și-a apărat țara”, a declarat Vucic.”[1]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170403/11942143/noul-presedinte-sarb-nato-distrus-tara-omorat-copii.html
  2. Foto: agerpres.ro/tanjug
  3. Foto: Internet

Citiți și...

Lojile masonice din Anglia implicate in crima organizata si coruptia uriasa din cadrul politiei si justitiei! Chiar si presa oficiala confirma aceste lucruri intr-un scandal fara precedent in Marea Britanie! Printul Edward, Mare Maestrul al Marii Loji Unite din Anglia refuza sa comenteze!
Islanda - tara care a refuzat sa faca parte din UE si nu are niciun analfabet ! Islanda a fost cea care a bagat la puscarie toti bancherii corupti !
Presedintele Comisiei UE, Jean-Claude Juncker, doreste crearea unei armate europene ! UE face parte din piesa de puzzel a Guvernului Mondial !
Agenda 21, Agenda 30 şi Noua Ordine Mondială - planul pentru o sclavie durabilă
"Oamenii de știință", plătiți de Iluminați, susțin că nu există Chemtrails și că dârele lăsate de avioane sunt "normale"
Vladimir Putin versus Iluminați
Gabriele Kuby, expert în studiul impactului transformărilor moderne asupra căsătoriei și a familiei: "Problema timpului nostru este că nu mai putem numi păcatul „păcat”. Ni se pun etichete, suntem stigmatizați ca bigoți, fundamentaliști sau sexiști"
Șase corporații gigantice controlează mass-media mondială
George W. Bush, despre Saddam Hussein, 2003: "Și dacă nu acceptă dezarmarea, SUA vor crea o coaliție și îl vor dezarma în numele păcii"
Ungaria sancționată de către UE, după ce a dorit să interzică Fundația pentru o Societate Deschisă "George Soros" și toate ONG-urile lui George Soros
Polonia oprește finanțarea ONG-urilor neomarxiste care promovează LGBT
George Soros face o infuzie de 18 miliarde de dolari în Fundația pentru o Societate Deschisă, cu prezență în 40 de țări. În România, FSD a fuzionat cu Fundația Serendinno, condusă de Mircea Vasilescu
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro