Preşedintele Siriei, Bashar Al-Assad, acuză SUA de uciderea a milioane de civili: „Americanii nu au nici un drept să vorbească despre drepturile omului”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Preşedintele sirian Bashar Al-Assad acuză SUA, într-un interviu acordat pentru Yahoo News, că au ucis milioane de civili.

„Statele Unite nu au niciun drept să vorbească despre drepturile omului. De la războiul din Vietnam şi până în prezent au omorât milioane de civili, dacă nu vreţi să vorbim de cele 1,5 de milioane de victime în Irak, fără a avea nicio misiune din partea Consiliului de Securitate. Aşa că Statele Unite nu pot fi în postura de a spune că nu îşi fac relaţii cu noi din cauza nerespectării drepturilor omului. Trebuie să folosească un singur standard”, a afirmat Bashar Al-Assad.


Preşedintele sirian a acuzat şi organizaţia Amnesty International, afirmând că raportul lor despre respectarea drepturilor omului în Siria este lipsit de credibilitate deoarece este bazat pe interviurile cu diverse persoane şi nu pe documente care să ofere dovezi.

Dacă Statele Unite doresc să lupte serios împotriva terorismului şi vor ca într-adevăr să învingă teroriştii din Siria, atunci este necesară o poziţie politică clară pentru suveranitatea şi unitatea Siriei şi cooperare cu guvernul şi poporul sirian, a mai spus liderul de la Damasc.”[1]


SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11455
  2. Foto: globalresearch.ca

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Agenţi guvernamentali ai SUA au fost implicaţi în aproape toate intrigile teroriste majore
Agenții guvernamentale americane finanțează jurnaliști anti-Putin
Franța: “Vestele galbene” vor să-și retragă banii din bănci
Val de agresiuni sexuale și tâlhării comise de imigranţii musulmani în Germania, de Revelion
Trump: "SUA nu vor mai folosi armata pentru a construi democrația în străinătate"
Un batran din Florida a fost arestat 60 de zile pentru ca a dat de mancare oamenilor strazii ! Nu va place "democratia" americana ?!
Brexit - Marea Britanie - o primă înfrângere a Globaliștilor și a Noii Ordini Mondiale
Influența malefică a unor civilizații extraterestre asupra Pământului de-a lungul istoriei sale
Regulile dezinformării: 25 de metode folosite de către mass media pentru a dezinforma
Covid-19 are legătură cu Marea Resetare pe care au anunțat-o globaliștii de la Forumul Economic de la Davos. L-au invitat pe Donald Trump la Forumul Economic de la Davos, iar Donald Trump a refuzat să accepte Marea Resetare: "Ne-am angajat să păstram măreția creației lui Dumnezeu și frumusețea naturală a lumii noastre. Nu vom lăsa niciodată socialiștii radicali să distrugă economia și să ne ruineze țara"
De ce a dat faliment social democrația în Europa? Liderii s-au îmbogățit, au trecut în tabăra globaliștilor și au uitat de cei care chiar muncesc
Unii dintre politicienii lumii recunosc existenţa societăţilor secrete, care conduc lumea din umbră
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...