Președintele Siriei, Bashar al-Assad: Fără ajutor din exterior pentru terorişti, autorităţile i-ar fi anihilat într-un an

Distribuie!

„Assad: fără ajutor din exterior pentru terorişti, autorităţile i-ar fi anihilat într-un an

Autoritățile siriene ar fi putut să pună capăt terorismului în țară într-un an, în cazul în care jihadiştii nu ar fi primit ajutor din străinătate, a declarat președintele Bashar al-Assad.

BUCUREŞTI, 31 mai — Sputnik. „Fiecare ofensivă reușită, fiecare victorie, fiecare regiune eliberată ne apropie de sfârșitul conflictului. Întotdeauna am spus că, fără intervenție externă, am fi avut nevoie de mai puțin de un an pentru a ajunge acolo”, a spus președintele sirian.

Bashar al-Assad a adăugat că a fost „dificil” să se prevadă când războiul se va sfârși. „Cu toate acestea, ne apropiem, este evident”, a spus el.”[1]

Organizatia terorista ISIS a fost creata de catre SUA in timpul operatiunii „Primavara Araba” (2010-2011) cu scopul de a-l inlatura pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad. Ajutorul Rusiei acordat Siriei in lupta impotriva teroristilor a fost esential, caci fara acest ajutor, Bashar al-Assad ar fi fost rasturnat de la conducerea Siriei.

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20180531/19546786/assad-terroristes-ajutor-extern.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...