Președintele Siriei, Bashar al-Assad: „Liderii occidentali sprijină grupările teroriste din Siria”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a reluat afirmatiile pe care le-a facut in septembrie 2015, referitor la criza refugiatilor si la terorismul din Orientul Mijlociu, aratand astfel cu degetul catre liderii occidentali, pe care ii acuza ca finanteaza terorismul cu scopul de a distruge Orientul Mijlociu[1].

Acest haos total din Orientul Mijlociu a fost orchestrat de SUA si UE prin Operatiunea „Primavara Araba”, care a inceput in decembrie 2010 si a continuat pe tot parcursul anului 2011, fapt ce a dus la eliminarea unor „dictatori” precum liderul Libiei, Muammar al-Gaddafi, iar in anii urmatori Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a fost la fel inlaturat de la putere.


Departamentul de Istorie al CIA arata clar cum s-a desfasurat Operatiunea Ajax din anii ’50, atunci cand CIA impreuna cu MI6 au lucrat impreuna pentru a-l inlatura de la putere pe premierului Iranului, Mohammed Mossadegh, asta dupa ce acesta a decis sa nationalizeze campurile petrolifere si sa creasca taxele de exploatare a petrolului, care era exploatat de catre corporatia British Petroleum.

Toate aceste „revolutii portocali”, „primaveri arabe” sau cum mai obisnuiesc acesti indivizi sa le denumeasca, nu fac decat sa ne arate cat de odiosi, psihopati si criminali sunt globalistii.


Sa revenim la ceea ce se intampla, de fapt, in Siria. In Siria exista trei feluri de teroristi: teroristii ISIS, teroristii Al-Qaeda si „rebelii moderati”. Ce au in comun aceste trei grupari? Simplu: dorinta de a-l inlatura de la putere pe Bashar al-Assad, iar daca in 2015 si 2016 Rusia nu ar fi sustinut armata Siriei in lupta impotriva teroristilor, atunci mai mult ca sigur Bashar al-Assad ar fi fost eliminat de la putere si cel mai probabil ucis.

ISIS SUA - Israel - Arabia Saudita

Faptul ca Rusia s-a decis sa lupte impotrive teroristilor ISIS, teroristilor Al-Qaeda si a „rebelilor moderati” i-a infuriat pe americani, care sustin public si ei, precum si teroristii lor, aceleasi idei propagandistice anti-Bashar al-Assad.

SURSE

  1. https://www.rt.com/news/350594-syria-european-parliament-sanctions/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...