Președintele Siriei, Bashar al-Assad, mesaj către SUA și UE: „Dacă vă îngrijorează refugiații, nu mai sprijiniți teroriștii!”

Distribuie!

Bashar al-Assad catre SUA-UE: „Daca va ingrijoreaza refugiatii, nu mai sprijiniti teroristi!”. Rusia a ales sa lupte alaturi de Assad si sa distruga toate celulele teroriste din Orientul Mijlociu, creand un soc in SUA-UE !

Panica in „lumea libera”, asta dupa ce, acum o saptamana, Rusia a ales sa-l sprijine tehnico-militar pe „dictatorul” Bashar al-Assad. SUA au intervenit in modul lor brutal, ce ii caracterizeaza, cerand astfel statelor europene sa nu permita trecerea avioanelor rusesti prin spatiul lor aerian.


Orice om, de bun simt, s-ar intreba asa: „De ce nu-i vor americanii pe rusi in Orientul Mijlociu ?” Simplu: le striga jocurile si le pun in pericol toata propaganda numita „lupta impotriva terorismului”!

10473773_1538078029740582_2723185307718710648_n ISIS creati de SUA, ISrael, Arabia Saudita statul-islamic-este-creat-c59fi-financ5a3at-de-cia-c59fi-statele-unite

De pe publicatia Active News aflam mai multe:


„Europa nu se ocupă de cauza actualei crize a refugiaţilor, iar poporul sirian îşi doreşte securitate şi siguranţă, declară preşedintele sirian Bashar al-Assad, înr-un interivu acordat presei ruse, citat de publicaţia RT.com.

„Problema nu este că Europa nu îi acceptă sau nu îi consideră refugiaţi, problema este că Europa nu tratează cauza. Dacă te îngrijorează (refugiaţii, n.r), atunci nu mai sprijini teroriştii. Asta credem noi despre această criză. Ăsta e miezul întregii probleme a refugiaţilor”, spune Bashar al-Assad.

„Dacă întrebăm orice sirian despre ce îşi doreşte azi, primul lucru pe care îl va spune este Ne dorim securitate şi siguranţă pentru fiecare persoană şi fiecare familie”, spune preşedintele sirian, adăugând că forţele politice ar trebui să fie unite în jurul a ceea ce îşi doreşte poporul sirian.

În Siria trăiesc diverse secte şi etnii, inclusiv kurzii, despre care Assad spune că „Nu sunt străini”. Fără astfel de grupuri, care au trăit în regiune de secole, Siria nu ar fi atât de omogenă, adaugă prşeedintele sirian.

Assad e de părere că dialogul în Siria trebuie continuat, pentru a se ajunge la consens, care nu poate fi, însă implementat dacă nu „învingem terorismul în Siria”.

Dacă vrei să implementezi ceva real, e imposobil să o faci în timp ce ai oameni ucişi, vărsare de sânge, oameni care nu trăiesc în siguranţă”, spune şeful statului sirian, potrivit tvr.ro.

Bashar al-Assad a făcut un apel către toate partidele să se unească în lupta împotriva teorismului. „Numai prin dialog şi printr-un proces politic ne putem atinge obiectivele, iar sirienii îşi pot decide singuri soarta”, a conchis preşedintele Siriei.”[1]

Toate celulele teroriste din Orientul Mijlociu, care sunt reprezentate, in prezent, de doua arhicunoscute (ISIS si Al-Qaeda) nu au aparut „din senin”, ci au fost rezultatul politicii externe a SUA, politica externa pe care a facut-o nimeni altul decat, ideologul Zbigniew Brzezinski, un membru Bilderberg, co-fondator al Comisiei Trilaterale si un adept al dictaturii totalitare mondiale, numita si Noua Ordine Mondiala.

In plus, „lupta impotriva terorismului”, pe langa efortul de razboi, masinaria de razboi care trebuie intretinuta prin contracte, ce ajung in total la mii de miliarde de dolari, se doreste si restrangerea libertatilor civile prin implementarea legilor de tip Big Brother si a altor legi de restrang foarte mult din libertati. Terorismul a aparut din dorinta de a lua libertatile civile ale oamenilor, asa cum spunea si fostul sef al FBI-ului pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Bashar-al-Assad-Daca-va-ingrijoreaza-refugiatii-nu-mai-sprijiniti-teroristii-124788

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...