Președintele SUA, Abraham Lincoln, a fost asasinat mai întâi în vis

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În anul 1865, în luna martie, preşedintele american Abraham Lincoln a avut un vis atît de înspăimîntător, încît l-a obsedat multă vreme. În vis, auzea suspine înăbuşite, ca şi cum mai mulţi oameni ar fi plîns. Apoi, s-a văzut plimbîndu-se prin camerele Casei Albe.

Într-una dintre ele, era un sicriu înconjurat de oameni. „Cine este mortul?“, a întrebat el. „Preşedintele“, i s-a răspuns. „A fost asasinat.“ Iar „preşedintele“ era el. A doua zi a vorbit mult cu soţia sa despre acest vis, mărturisindu-i că-l tulbură într-un fel aparte. Peste alte două zile, Lincoln a invitat mai mulţi prieteni la Casa Albă. Şi le-a povestit şi lor visul ciudat. Prietenii au încercat în zadar să-l liniştească. Abia după o lună, preşedintele a început să se convingă că visul a fost doar un vis.


Pe 14 aprilie însă, Lincoln şi soţia sa au mers la Teatrul Ford din Washington pentru a asista la premiera spectacolului „Vărul din America“. Cuplul prezidenţial s-a aşezat în loja de onoare. Imediat ce lumina s-a stins, s-a auzit un foc de pistol. Preşedintele Lincoln fusese asasinat. A doua zi, sicriul a fost aşezat într-unul dintre saloanele Casei Albe. Exact ca în vis.”[1]

SURSE


  1. https://www.old.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=Monitorul%20Expres%20Magazin&s_id=30030
  2. Foto: ro.wikipedia.org

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Loic Le Ribault, geolog şi specialist în medicină legală, inventatorul siliciului organic G5, a fost în mod tragic învins în lupta cu sistemul medical, cu sistemul de justiţie şi cu corporaţiile farmaceutice
CIA neagă orice implicare în manifestațiile din Iran! CIA a recunoscut public că, în 1953, a orchestrat lovitura de stat din Iran pentru înlăturarea premierului Iranului, Mohammad Mossadegh!
Despre generalii războiului informațional și mașinăria propagandistică numită generic "Clinton News Network" (CNN)
Secretarul american al apărării a declarat că nu a văzut dovezi concrete furnizate de oficiali ai serviciilor de informaţii că Iranul plănuia să atace patru ambasade americane, o afirmaţie făcută de Donald Trump pentru a justifica uciderea generalului Qassem Soleimani într-un atac aerian
Un australian si-a implantat un microcip in mana pentru a controla noul Iphone 6 ! Oamenii vor ajunge sclavii tehnologiei moderne !
Henry Kissinger și Noua Ordine Mondială
În spatele războiului din Kosovo s-au aflat interese economice şi politice importante
"Candidatul manciurian", asasini politici și lideri religioși fabricați prin control mental
Eurogendfor - jandarmii UE pregatiti sa inabuse protestele impotriva dictaturii UE
Fost agent CIA: Occidentul a plătit politicieni pentru a întreține ura și a declanșa războiul din Iugoslavia. Mesaj pentru Balcani: "Cei care au incitat la război, acum dețin companiile care vă exploatează resursele. Au făcut sclavi din voi"
La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apărării al SUA, Donald Rumsfeld, anunța "pierderea" a 2,3 trilioane de dolari de către Pentagon, iar a doua zi s-a întâmplat ceva...
Toleranța la ipocrizie și dublu-standard: crimele și furturile "democraților" Occidentali
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
”Testul Celor Trei” al lui Socrate

Guvernul Masonic al Romaniei doreste sa cumparam cartele prepay doar cu buletinul! Nu divulgati date personale catre privati cum sint cei din retelele de telefonie mobila! Doar institutiile statului pot cere aceste date!

Cluj-Napoca, 22 octombrie 2017: Protest împotriva vaccinării obligatorii

Doctor Todea-Gross: “Dacă se continuă cu vaccinurile în același ritm, în 30 de ani aproape toți copiii vor suferi de o boală alergică”

Viktor Orban: „Bruxelles-ul se aliază cu teroriștii“

Închide