Președintele SUA, Donald Trump, se declară naționalist

Distribuie!by “Bruxelles-ul îngenuncheat: Trump se declară ”naționalist” Naționaliștii europeni au primit o mână nesperată de ajutor de la președintele SUA care s-a declarat ”naționalist” și și-a îndemnat suporterii să folosească acest termen ca să se opună globaliștilor. BRUXELLES, 23 oct, Sputnik, Daniela Porovăț. Donald Trump s-a declarat naționalist la un […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Bruxelles-ul îngenuncheat: Trump se declară ”naționalist”

Naționaliștii europeni au primit o mână nesperată de ajutor de la președintele SUA care s-a declarat ”naționalist” și și-a îndemnat suporterii să folosească acest termen ca să se opună globaliștilor.

BRUXELLES, 23 oct, Sputnik, Daniela Porovăț. Donald Trump s-a declarat naționalist la un miting electoral din Huston, dând lovitura de grație globaliștilor:

„Ştiţi ce este un globalist? Un globalist este o persoană care doreşte ca planeta să meargă bine şi, sincer, fără să îi pese de ţara noastră prea mult. Ştiţi ceva, nu putem să permitem aşa ceva. Există un cuvânt. Este de modă veche. Se numeşte naţionalist. N-ar trebui să folosim acel cuvânt. Ştiţi ce sunt eu? Sunt un naţionalist. Folosiţi acel cuvânt.”, a declarat Trump fără echivoc.

Poziționarea clară a președintelui SUA de partea naționaliștilor vine într-un moment în care Bruxelles-ul se luptă din greu să oprească ascensiunea partidelor naționaliste din Europa și încearcă demonizarea termenului de ”naționalist” pe care îl asociază cu cele mai rele lucruri din lume.

Doar că, de acum înainte, naționaliștii europeni au un aliat în persoana președintelui SUA, iar cei care vor mai spune că naționalismul este un pericol vor trebui să își asume un atac direct la Donald Trump.

Printre cei care au fost prinși în ofsaid de asumarea de către Trump a naționalismului se numără nu doar liderii europeni, ci și ambasadorul SUA la București, ba chiar și președintele României care s-a exprimat în mai multe ocazii împotriva naționalismului. Toți aceștia s-au trezit în tabăra anti-Trump o dată cu declarațiile recente ale președintelui SUA.


Cu siguranță, asumarea de către Trump a naționalismului anti-globalist va fi o temă de campanie la următoarele alegeri europarlamentare, obligându-i pe eurocentriști să se delimiteze de aliatul tradițional, SUA, dar dând o mână de ajutor partidelor naționaliste.”[1]

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20181023/22661509/Bruxelles-ul-ingenuncheat-Trump-se-declara-nationalist.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Președintele Franței, Emmanuel Macron, anunță cenzură pe internet, în cadrul unui proiect împotriva „incitării la ură”
Despre Brexit, evoluția bursieră și "piețele amorale": Fără nebunie speculativă, nu e nici “măcel”! Sunt doar jocurile speculative ale Iluminaților!
Polonia către Comisia Europeană: "Nu vom ceda niciodată la un ultimatum"
Rezultatele CIA obţinute în urma experimentelor comportamentale
Virgiliu Gheorghe: "Vizionarea TV este un factor important în generarea unei atitudini mentale pasive"
Primul Razboi Mondial si Liga Natiunilor - planul catre un Guvern Mondial
Un paradox al liberalismului: liberalii sunt împotriva libertății de exprimare, susțin cenzura internetului și vaccinarea obligatorie
Puterea pe care au ajuns să o aibă Iluminații se bazează pe de o parte pe cunoaşterea anumitor aspecte oculte şi pe de altă parte pe forţa banului prin care ei controlează întreaga economie mondială
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: "Nici o altă țară nu va mai părăsi Uniunea. Statele membre rămase se vor îndrăgosti din nou unele de altele și își vor reînnoi jurămintele față de UE"
Războaiele şi comunismul sunt creații masonice
Croația luată cu asalt de 20.000 de imigranți înarmați. Ataca frontiera pentru a pătrunde în Europa Centrală
Reforma lui Macron: Adio termenilor „tată” și „mamă” în școli. Motivul: „Sunt o relicvă a trecutului“, susceptibile de a „penaliza familiile homosexuale”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro