Președintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a fost asasinat de către Iluminați

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Zeiţa şi regele

Agenţiile care controlează reţeaua globală în formă de pânză de păianjen sunt inclusiv responsabile de moartea Dianei, prinţesa de Wales. Personal, nu am nici cea mai mică îndoială în acest sens. Nu trebuie însă să mă credeţi pe cuvânt. Priviţi dovezile pe care vi le voi prezenta şi judecaţi singuri.


Mulţi oameni resping ideea că Diana ar fi fost asasinată, sub pretextul că ar fi imposibil să o ucizi în circumstanţe publice şi apoi să ascunzi dovezile. Pentru o asemenea operaţiune ar fi nevoie de coordonarea foarte multor agenţii diferite. Ei bine, exact acest lucru s-a întâmplat în Statele Unite în cazul asasinării preşedintelui John Fitzgerald Kennedy, în anul 1963, care a fost mult mai dificil de acoperit. Acest asasinat nu a fost conceput ca un fel de accident care să lase loc la interpretări, ci ca o crimă sub ochii întregii naţiuni. Kennedy a fost împuşcat în cap sub ochii a sute de oameni, crima fiind filmată de Abraham Zapruder. Am prezentat în detaliu asasinarea lui Kennedy în lucrarea mea anterioară, Şi adevărul vă va face liberi, şi veţi vedea că aceiaşi oameni care au sprijinit sau au comandat această crimă au fost numiţi în comisia „Şefului Justiţiei”, francmasonul de grad 33 Earl Warren, pentru a investiga asasinatul! Din „echipa” Comisiei Warren au făcut parte Allen Dulles, şeful CIA concediat de Kennedy, precum şi pedofilul, violatorul, pornograful şi participantul la ceremoniile de la Bohemian Grove Gerald Ford, care avea să devină mai târziu preşedinte al Statele Unite după înlăturarea de la putere a lui Richard Nixon, în urma scandalului Watergate. Când congresmanul Hale Boggs, singurul catolic din comisie, a început să pună la îndoială sinceritatea membrilor acesteia, a murit într-un accident de avion. Ce convenabil!

Jim Garrison, procurorul general al districtului New Orleans, a fost singurul personaj care a acuzat pe cineva de asasinarea lui Kennedy. Era vorba de Clay Shaw, un fost agent CIA, bun prieten cu Winston Churchill. Garrison nu a reuşit să obţină condamnarea lui Clay, deşi acesta era în mod evident vinovat, pentru simplul motiv că majoritatea martorilor cheie au fost ucişi înainte de proces. Garrison a rămas uimit cât de coerent au lucrat agenţii aparent diferite, precum poliţia din Dallas, FBI, presa şi establishment-ul de la Washington, pentru a realiza şi a acoperi asasinatul. Acest lucru a fost posibil datorită reţelelor pe care le-am expus în această carte, care au agenţi în toate instituţiile, reprezentând toate părţile implicate şi toate curentele de opinie. Au trecut 40 de ani de la asasinarea în plină stradă a preşedintelui Kennedy, în faţa întregii naţiuni, şi nimeni nu a fost acuzat până acum de crimă. Desigur, s-a găsit imediat un „ţap ispăşitor”, identificat imediat de cei cu adevărat responsabili şi eliminat instantaneu de aceştia, astfel încât să nu poată contrazice „povestea” oficială. Lee Harvey Oswald a jucat exact acelaşi rol în Dealey Plaza din Dallas, în anul 1963, ca şi şoferul Henri Paul în tunelul Pont de l’Alma din Paris, în anul 1997. După sacrificarea ţapului ispăşitor, autorităţile nu mai fac investigaţii, iar opinia publică îşi pierde interesul în decurs de câteva săptămâni. Tehnica este veche şi îndelung verificată. Un preşedinte este ucis în public. Lee Harvey Oswald, ţapul ispăşitor, este ucis la rândul lui în public, câteva zile mai târziu, iar cei care au organizat de fapt asasinatul scapă. Şi în condiţiile acestea, vreţi să-mi spuneţi că prinţesa Diana nu putea fi ucisă într-un accident regizat? Cred că glumiţi.


Dat fiind că am prezentat detaliat asasinarea lui Kennedy într-o carte anterioară, nu voi repeta aici întreaga poveste, dar sunt anumite elemente care trebuie adăugate sau completate. Familia Dianei, Spencer, reprezintă una din liniile genealogice ale Frăţiei, la fel ca şi clanul Kennedy, care are rădăcini aristocratice vechi în Irlanda şi Scoţia. Kennedy-ii sunt descendenţi ai regelui irlandez Brian Boru, cunoscut şi sub numele de Brian Caeneddi, care a devenit mai târziu O’Kennedy. Ei au fost lorzi de Ormond în districtul cunoscut astăzi ca Tipperary de nord. Începând din anul 1600 a apărut şi o ramură scoţiană a clanului Kennedy, aflată în strânsă conexiune cu cea irlandeză. Kennedy-ii din Scoţia s-au aliat prin însurătoare cu regalitatea scoţiană şi au devenit una din cele mai puternice familii aristocratice. Unul din cei mai vestiţi membri ai acestei familii a fost Archibald Kennedy, cel de-al 15-lea conte de Cassillis, mai bine cunoscut ca marchiz de Aisla. El a trăit între 1872-1943 şi a deţinut diverse poziţii fruntaşe în Marea Lojă a francmasoneriei scoţiene, inclusiv cea de Mare Principe. A fost membru al importantei Loji din Holyrood House nr. 44, din Edinburgh, care a avut legături strânse cu familia regală britanică. În secolul XVIII, irlandezul Mathew Kennedy s-a dus la Paris pentru a lucra cu bunul său prieten, iluminatul Saint Germain, şeful Lojii Iluminaţilor din Ermenonville, de lângă Paris. Membrii lojii luau parte la ritualuri cu vărsare de sânge, ţinute pe un altar construit din oase umane. Acest Kennedy a scris o carte intitulată O disertaţie cronologică, genealogică şi istorică despre familia regală a Stuarţilor şi despre legăturile acesteia  cu merovingienii din Franţa. Familia lui JFK este înrudită cu puternica familie irlandeză Fitzpatrick, al cărei blazon include trei simboluri majore ale Frăţiei: crinul (fleur-de-lys), dragonul şi leul. După toate aparenţele, această familie are legătură cu Franţa şi cu povestea Sfântului Graal.

Familia soţiei lui JFK, Jackie Bouvier Kennedy (mai târziu Onassis), este înrudită cu Auchincloss-ii, una din principalele linii genealogice ale Elitei scoţiene, prin căsătoria sorii lui Jackie cu unul din membrii acesteia. Alte ramuri ale familiei Auchincloss şi-au luat nume precum Bundy, Grosvenor, Vanderbilt, Winthrop şi Rockefeller. Hugh D. Auchincloss Sr s-a însurat cu Emma Brewster Jennings, fiica lui Oliver B. Jennings, co-fondatorul Standard Oil împreună cu John D. Rockefeller. James Shelby Downard afirmă că Jackie Kennedy-Onassis, Caroline (Lee) Bouvier şi scriitorul Gore Vidal sunt „copiii vitregi” ai lui Hugh D. Auchincloss. Vidal i-a descris pe John şi Jackie Kennedy prin expresia: „Zeul soare şi zeiţa lui”. Linia genealogică a Bouvier-ilor îşi trage sorgintea din Grenoble, Franţa, unde a fost menţionată pentru prima oară în anul 1410. Un străbunic al lui Jackie, Eustache Bouvier, a luptat într-un regiment francez sub comanda lui George Washington. Spuneam într-un capitol anterior că familia Kennedy s-a înrudit prin alianţă şi cu ducii de Devonshire, de la Chatsworth House, una din principalele familii ale Frăţiei din Anglia. Însurătoarea lui John Kennedy cu Jackie Bouvier a fost o altă căsătorie aranjată de Establishment-ul de pe Coasta de Est, adică de liniile genealogice americane ce conduc Statele Unite conform Agendei stabilite de Marea Britanie şi de Franţa. Liniile genealogice ale celor doi se află în legătură cu principalele centre ale Frăţiei, Londra şi Parisul. În aceste condiţii, compararea căsătoriei lor şi a preşedinţiei lui Kennedy cu regatul mistic „Camelot” şi cu regele Arthur nu mai pare deloc trasă de păr (ţinând cont de limbajul secret al Frăţiei). Familia Kennedy a fost puternic implicată în traficul de droguri, în crima organizată, în monarhia britanică şi în operaţiunile cu sclavi controlaţi mental de tipul Proiectului Monarch. Cunosc o fostă sclavă controlată mental care mi-a povestit că la vârsta de 11 ani a fost dusă să facă sex cu John F. Kennedy, „deşi m-au machiat, făcându-mă să arăt ca de 16 ani”.

Cu siguranţă, preşedinţia lui Kennedy nu a fost atât de idilică cum a fost portretizată la vremea respectivă. Kennedy a avut numeroase partenere sexuale, trei dintre ele, Marilyn Monroe, Jayne Mansfield şi Zsa Zsa Gabor, fiind şi iubitele lui Anton LaVey, capul bisericii sataniste. Jayne Mansfield a fost chiar mare preoteasă a acestei biserici. Alte relaţii amoroase pe termen lung al lui JFK au fost cu două reprezentante ale liniilor genealogice scoţiene, Lady Jean Campbell, fiica ducelui de Argyll, şi Kay-Kay Hannon Auchincloss, din familia înrudită cu cea a soţiei sale. Cel care a manipulat ascensiunea către celebritate a lui John Fitzgerald a fost tatăl său, Joseph Kennedy, membru al societăţii secrete Pilgrim. Joseph a avut relaţii apropiate cu Mafia şi cu crima organizată. El a făcut avere când Winston Churchill i-a acordat franciza importurilor de băuturi alcoolice din Anglia. Joseph Kennedy a fost asociat cu Rothschild-zii şi Bronfman-ii, o altă familie „evreiască” a crimei organizate din Canada, care deţine în proprietate gigantul băuturilor alcoolice, Seagrams. Printre contactele lui Joseph Kennedy în Marea Britanie, pe vremea când a fost ambasador al Statelor Unite la Curtea St James, s-au numărat Astor-ii  şi Sassoon-ii (înrudiţi cu Rothschild-zii). Un alt prieten intim al său a fost Sir John Wheeler-Bennet, director executiv al Institutului Regal pentru Afaceri Internaţionale. Soţia lui Joseph Kennedy, Rose, era din familia Fitzgerald, aparţinând Nobilimii Negre. Fitzgerald-zii au fost unul din puternicele clanuri ale Nobilimii Negre din Italia care l-au sprijinit pe Wilhelm Cuceritorul să vină în Anglia în anul 1066. Domnia acestuia a permis stabilirea în Anglia a unor familii ale Nobilimii Negre precum St Clair/Sinclair. „F-ul” din JFK provine aşadar de la o familie a Nobilimii Negre cu o vechime genealogică de mii de ani. Tatăl lui Rose şi bunicul lui JFK a fost John E. (Honey Fitz) Fitzgerald, primarul Bostonului. Fitzgerald-zii au locuit pe Hanover Street, lângă fosta Green Dragon Tavern (n.n. Taverna Dragonului Verde) din Boston, sediul Lojii St Andrews, atât de profund implicată în Războiul American pentru Independenţă, cea care a orchestrat Petrecerea Ceaiului din Boston.

Joseph Kennedy a fost membru al Ordinului Sfântului Ioan, versiunea britanică a Cavalerilor de Malta, iar familia Bouvier era aliată prin căsătorie cu Radziwill-ii, cei care au creat Ordinul Cavalerilor Sfântului Ioan/Cavalerilor de Malta în Polonia, în anul 1610, contribuind mai târziu la crearea ordinului în America. Familia Kennedy susţine financiar mişcarea azilurilor Cavalerilor de Malta din SUA prin Institutul Kennedy pentru Studierea Reproducerii Umane şi a Bio-Eticii, dar şi prin Universitatea Georgetown, controlată de iezuiţi. Deşi în aparenţă pare plină de compasiune, mişcarea azilurilor nu reprezintă decât o faţadă pentru atragerea sprijinului popular în favoarea eutanasiei. Desigur, mulţi dintre cei implicaţi în mişcarea azilurilor sunt cu adevărat plini de compasiune; motivaţiile de care vorbesc eu le aparţin celor care conduc şi manipulează mişcarea. Dacă eutanasia va fi acceptată prin lege, se va deschide calea pentru uciderea legală a „gurilor inutile” de care vorbea Kissinger. Aşa cum au demonstrat nenumăratele biografii ale lui JFK, acesta a avut parte de o copilărie lipsită de iubire, în care trebuia să asculte de regulile dure impuse de tatăl său Joe şi de mama sa Rose. Nu i s-a spus nici măcar când s-a născut fratele său, Teddy, şi nu a aflat decât când s-a întors de la şcoală că avea un frăţior. Copiii familiei Kennedy nu erau niciodată îmbrăţişaţi sau mângâiaţi, nu li se arăta nici cel mai mic semn de afecţiune şi nu aveau voie să se plângă de vreo durere. Mediul în care a crescut seamănă ca două picături cu tehnicile clasice de control mental folosite pentru educarea copiilor Elitei. Prinţul Charles a fost educat exact în aceleaşi condiţii de tatăl său, prinţul Philip, un om extrem de agresiv şi cu un caracter imposibil. JFK a fost educat de mic în vederea preluării unor funcţii înalte în interiorul Frăţiei şi a fost sprijinit de toate numele de care am vorbit în această carte, de Rothschild-zi, Taft-ţi, Russell-i, Rockefeller-i, şi de baronii mas-media precum Henry Luce, preşedintele grupului Time, sau Randolph Hearst, cel mai puternic baron al presei din Statele Unite. Când Kennedy a acceptat să candideze pentru Congres, ziarul Boston American, condus de Hearst, a refuzat să accepte publicitatea plătită a adversarului său.

Se pare însă că atunci când JFK şi fratele său Bobby au devenit preşedinte şi respectiv procuror general al Statele Unite, după înfrângerea adversarului lor, Richard Nixon, în anul 1960, ei au început să urmeze politici şi să angajeze oameni care nu corespundeau cu agenda celor care îi controlau. Printre aceste acţiuni s-au numărat retragerea din Vietnam, introducerea banilor nepurtători de dobândă, asaltul asupra crimei organizate (cel puţin la modul oficial), şi, după cum s-a exprimat Kennedy, încercarea de a „sparge CIA în o mie de fragmente”. Dacă nu faci ceea ce ţi se spune eşti înlăturat imediat de la putere, indiferent cine ai fi. Agenda este mai presus decât orice individ şi decât orice familie. Nu pot totuşi să nu mă gândesc că asasinarea lui Kennedy a avut şi implicaţii mai profunde, părând o crimă sacrificială îndelung planificată, conform regulilor rituale străvechi ale Frăţiei. Locul asasinării: Dallas, Texas, este situat în apropierea punctului de intersecţie a paralelei 33 cu longitudinea 33. Nivelul suprem al ritului scoţian al francmasoneriei este gradul 32, gradul 33 nefiind conferit decât celor care şi-au adus o contribuţie semnificativă la Marea Operă de preluare a planetei pământ. Dealey Plaza este o sumă de simboluri ezoterice, fiind numită după francmasonul de grad 33 George Bannerman Dealey, unul din primii directori ai ziarului Dallas Morning News. Dealey înseamnă „linia zeiţei”. În spaniolă, ley înseamnă lege sau regulă; de aceea, numele s-ar mai putea traduce şi prin „regula (legea) zeiţei”. Ambele traduceri sunt extrem de simbolice pentru Frăţie, în special cea din urmă. Dealey Plaza, locul primului templu francmason din Dallas, are forma unei piramide căreia îi lipseşte piatra unghiulară (vezi figura 51). Vârful piramidei este tăiat de un pod de cale ferată. Piramida principală este tăiată în alte două piramide de Main Street (n.n. Strada Principală), care trece drept prin centrul ei. Rezultă astfel trei piramide, două în interiorul celei de-a treia, care alcătuiesc o trinitate sau o triadă. Ori de câte ori interacţionează două energii, ele dau naştere unei a treia. Dacă vi se pare că este o simplă coincidenţă, vă invit să studiaţi istoria societăţilor secrete pentru a vedea cât de obsedate sunt conducerile acestora de simboluri şi de ritualuri. Kennedy a fost ucis lângă dâmbul înverzit din partea dreaptă a piramidei, iar Lee Harvey Oswald a fost asasinat în timp ce se afla în „custodia” poliţiei într-o parcare subterană situată la baza piramidei de pe Houston Street. Cele două locuri nu sunt separate decât de câţiva metri. Vechea clădire a tribunalului din apropiere, a cărei faţadă dă către Dealey Plaza, este decorată cu gargui. Pe frontonul tribunalului se află simbolul străvechiului Ordin al Dragonului sau al Şarpelui. Pentru societăţile secrete, Dealey Plaza este un Templu al Soarelui.

Figura 51

Piramida căreia îi lipseşte piatra unghiulară. Aceasta este Dealey Plaza, locul în care a fost asasinat John F. Kennedy.

Kennedy a fost ucis într-un templu exterior al soarelui de către iniţiaţii Frăţiei, din rândul cărora au făcut parte de-a lungul timpului cavalerii templieri, cavalerii de Malta, Ordinul Sfântului Ioan al Ierusalimului, rozicrucienii şi francmasonii. După cum scrie James Shleby Downard: „Masoneria nu crede în simpla ucidere a oamenilor, iar prin asasinarea lui JFK şi-a asumat riscuri incredibile pentru a face ca acest act odios să corespundă vechiului ritual al fertilităţii numit Uciderea Regelui”. Kennedy a fost împuşcat la amiază, când soarele era „la apogeu” pe cer. În antichitate se considera că atunci când soarele se află „la apogeu”, el face munca tatălui său în templu (un simbolism folosit şi în legenda lui Iisus). Kennedy a fost împuşcat în spate, în gât şi în cap. Exact aceleaşi răni le-a suferit miticul Hiram Abiff din legenda francmasonă. Bill Cooper, un fost agent al serviciilor secrete ale marinei militare a Statelor Unite, crede că eroul francmason legendar Hiram Abiff a avut un corespondent real în persoana lui Jacques de Molay, marele maestru al cavalerilor templieri  în perioada în care aceştia au fost măcelăriţi în Franţa, în anul 1307. De Molay a fost ars pe rug pe Ile de la Cite, la baza Catedralei Notre Dame, construită chiar de templieri pe un fost loc de adorare a zeiţei Diana. Moartea sa a fost comandată de Inchiziţia Bisericii Catolice, cu sprijinul regelui Filip cel Frumos, posibil sub controlul Prioriei Sionului. Cooper susţine că asasinarea lui JFK a fost o răzbunare rituală a templierilor împotriva bisericii, a statului şi a poporului. Kennedy a fost singurul preşedinte catolic al Statelor Unite. La ora actuală, în Dealey Plaza se ridică un obelisc înălţat de francmasoni chiar lângă locurile asasinatelor lui Kennedy şi Oswald. Obeliscul este un simbol al penisului lui Osiris din legenda egipteană, iar cel din Dealey Plaza are în vârf o torţă aprinsă (vezi secţiunea cu ilustraţii). Flacăra eternă de pe mormântul lui Kennedy din Cimitirul Arlington are aceeaşi justificare: ea reprezintă cea mai evidentă semnătură a Frăţiei, iar cea de pe mormântul lui Kennedy se află în interiorul unui cerc, simbolul antic al soarelui. Înainte de înmormântare, corpul neînsufleţit al lui Kennedy a fost de asemenea ţinut în interiorul unui cerc, fiind plasat pe un catafalc situat în centru sub marea cupolă a Domului Colinei Capitoliului. Pe obeliscul din Dealey Plaza există 14 pietre, numărul de bucăţi în care a fost tăiat Osiris de către Set, potrivit mitului egiptean. Singura parte pe care sora/soţia sa Isis nu a putut-o găsi a fost penisul, reprezentat de obeliscul însuşi. Isis a înlocuit penisul lui Osiris cu unul făcut de ea însăşi, iar acesta a devenit simbolul Frăţiei. Obeliscul din Dealey Plaza a fost construit şi dedicat unei loji francmasone a ritului scoţian. Penisuri de piatră au fost găsite ascunse în altarele multor catedrale şi biserici, iar atunci când echipa de anchetatori a procurorului general al districtului New Orleans Jim Garrison a percheziţionat casa lui Clay Shaw, ea a găsit şi aici penisuri din piatră.

În cartea de faţă am expus limbajul secret al francmasonilor pe nivelul său cel mai de jos, dar profunzimile până la care poate ajunge acesta sunt absolut uimitoare. Ştiinţa numerelor şi a numelor se referă la aceste niveluri mai profunde de comunicare, pe care numai un iniţiat avansat sau un cercetător dedicat le pot înţelege pe deplin. Aşa cum am repetat de nenumărate ori, numele şi numerele reprezintă frecvenţe de vibraţie, iar uimitoarea sincronicitate pe care o generează se datorează, după câte bănuiesc, legii atracţiei vibratorii (rezonanţei). Multe din „coincidenţele” de nume sau de numere sunt provocate în mod voluntar, în timp ce altele se datorează pur şi simplu câmpurilor energetice sau de conştiinţă ale celor care atrag diferite vibraţii, la unison cu energiile pe care le generează ei. Acesta este mecanismul prin care ne creăm noi propria realitate. Sinele nostru interior, care reprezintă un câmp energetic şi de conştiinţă aflat în vibraţie, atrage alte „câmpuri” – oameni, locuri, moduri de viaţă, experienţe – în funcţie de energiile pe care le generează el. Totul se reduce la rezonanţele dintre câmpurile vibratorii. De aceea, experienţele noastre fizice nu reprezintă decât o reflectare a lucrurilor care se întâmplă în interiorul nostru. Noi proiectăm în afara noastră anumite energii, prin atitudinile şi emoţiile noastre, şi atragem astfel oameni, locuri, moduri de viaţă şi experienţe pe frecvenţa generată de noi. Dacă schimbăm ceea ce se petrece în interiorul fiinţei noastre, noi putem schimba inclusiv experienţele noastre exterioare, care nu reprezintă decât reflectarea celor dintâi. Această atracţie „magnetică” a energiilor de acelaşi fel ne conduce apoi către oameni care locuiesc pe străzi cu acelaşi nume sau la acelaşi număr ca şi noi, ori care au relaţii cu persoane care poartă acelaşi nume ca şi cele pe care le cunoaştem noi, etc., căci toate fenomenele au un cod vibraţional, inclusiv sunetele, numerele, cuvintele, culorile şi numele. În ritualurile magice sunt folosite sunete, culori, cuvinte şi incantaţii care atrag câmpul energetic dorit. Îndeosebi sunetul este deosebit de important, motiv pentru care vechii fenicieni erau mai preocupaţi de felul în care sunau cuvintele lor decât de felul în care erau scrise ele. Mantra-ele, repetarea constantă a aceluiaşi sunet sau a aceleiaşi fraze, fac parte din acelaşi proces magic. La fel ca în cazul oricărei cunoaşteri, toate acestea pot fi folosite pentru a face bine sau pentru a face rău. Antrenamentul războinicilor japonezi (samuraii) includea arta producerii sunetului de luptă „Kiai”. Dacă este rostit aşa cum trebuie, acest sunet poate produce reducerea presiunii sanguine şi paralizia parţială a celui care îl ascultă. Altfel spus, avem de-a face cu un sunet „care îţi îngheaţă sângele în vine”. Sunetele pe frecvenţe reduse de 3-5 cicluri pe secundă pot ucide un om. Cercetătorul american James Shelby Downard a scris o carte despre această ştiinţă a sunetelor, numerelor şi numelor în raport cu asasinarea lui Kennedy. Un alt scriitor, Robert Anton Wilson, scrie în cartea sa, Declanşatorul cosmic, că teoria lui Downard este „cea mai absurdă, cea mai incredibilă, cea mai ridicolă teorie despre Iluminaţi pe care am auzit-o vreodată”, ceea ce mă face să cred că Downard a descoperit ceva de valoare. De altfel, propriile mele cercetări confirmă concluziile sale.

Kennedy a fost asasinat pe data de 22 noiembrie 1963. Aceasta a fost data la care papa Clement V a emis bula prin care autoriza torturarea templierilor de către Inchiziţia dominicană (22 noiembrie 1307). Noiembrie este şi cea de-a 11-a lună a anului. Adunată cu data de 22, obţinem cifra cheie 33. John şi Jackie Kennedy au plecat din Fort Worth în dimineaţa zilei de 22 noiembrie 1973, iar avionul lor s-a oprit la poarta 28 a aeroportului Love Fields din Dallas. În numerologia cabalistă solomonică, numărului 28 îi corespunde numele „Beale”, derivat după cum urmează: Bel (El), Baal, Be al, Beale. Toate acestea sunt nume ale zeilor soarelui. Gradul 28 al cavalerilor templieri este „gradul Regelui Soarelui”. JFK s-a născut pe Beal Street la numărul 83, în Brookline, Massachussetts, pe data de 29 mai 1917. „Protecţia” preşedintelui în această vizită fatală la Dallas a fost organizată de Agenţia CIA din New Orleans, al cărei sediu se află în clădirea unui templu masonic. Dallasul se află la doar zece mile distanţă de latitudinea 33, iar loja fondatoare a ritului scoţian al francmasoneriei este situată în Charleston, chiar pe paralela 33. Prima bombă atomică a fost detonată într-un loc numit „Trinity”, aflat pe aceeaşi latitudine de 33 de grade. Maşina deschisă a lui Kennedy a rulat pe Elm Street, pe care s-a aflat cândva Bule Front Tavern, un loc de întâlnire al francmasonilor, şi a ajuns în Dealey Plaza la ora 12:22. Elm Street era cunoscută în Dallas şi sub numele de Strada „Însângerată”, căci a fost scena a nenumărate omoruri şi acte de violenţă. Cartierul general al Texaco Oil este situat pe Elm Street. În apropiere de Dealey Plaza se află Trinity River, care a inundat ani la rând Plaza, până la crearea unor diguri de apărare. În acest templu în aer liber al Frăţiei au intrat astfel Jackie Kennedy, care o reprezenta pe Zeiţă, Regina Iubirii şi a Frumuseţii, şi Regele Soare, John F. Kennedy. În esenţă, am avut parte de un ritual antic al Uciderii Regelui Soare, cunoscut tradiţional sub numele de „Ceannaideach”, un cuvânt irlandez care înseamnă Capul Rănit. Evident, Kennedy a fost împuşcat în cap. Ştiu dintr-o sursă foarte sigură că JFK nu a murit până în primăvara următoare. Sursa mea pretinde că acel „Kennedy” care a apărut în fotografiile post-mortem era J.D. Tippet, un ofiţer de poliţie care semăna perfect cu preşedintele şi despre care s-a afirmat că a fost ucis de Oswald, deşi arma acestuia nu funcţiona!

Când JFK a atins vârsta de 22 de ani, i s-a făcut o statuie în formă de înger înaripat, care a fost dusă la Vatican, unde a fost folosită într-un grup statuar în care îngerii veghează asupra Sfintei Thereza, în timp ce aceasta scrie o carte. După asasinat, trupul lui Kennedy a căpătat numele de cod „Îngerul”, la fel ca şi avionul său, Air Force 1, care i-a dus sicriul înapoi la Washington. Atât Kennedy cât şi Oswald au fost înmormântaţi în locuri legate de numele Arlington: Kennedy la Cimitirul Naţional Arlington de lângă Washington DC, iar Oswald la cimitirul Rosehill, lângă Arlington, Texas. Arlington este un cuvânt legat de ritualurile magice francmasone, fiind asociat cu necrofilia, o atracţie morbidă faţă de cadavre. Oswald îl simbolizează pe Os sau Oz, zeul egiptean al soarelui (Osiris), care apare şi în titlul Vrăjitorul din Oz. Dacă analizăm sincronicităţile legate de ştiinţa numerelor şi numelor, vom descoperi nişte coincidenţe uimitoare între asasinarea lui JFK şi cea a lui Abraham Lincoln, ucis la rândul lui de Frăţie. Lincoln a fost ales în Congres în anul 1846, iar Kennedy în 1946. Lincoln a fost ales preşedinte în 1860, iar Kennedy în 1960. Asasinul lui Lincoln, John Wilkes Booth, s-a născut în anul 1839, iar asasinul prezumptiv al lui Kennedy, Lee Harvey Oswald, s-a născut în anul 1939. Preşedinţii care le-au succedat celor doi s-au numit Johnson. Andrew Johnson, care i-a succedat lui Lincoln, s-a născut în anul 1808. Lyndon Johnson, care i-a succedat lui Kennedy, s-a născut în anul 1908. Secretarul lui Lincoln avea numele Kennedy, iar pe cel al lui Kennedy îl chema Lincoln. Amândoi preşedinţii au fost ucişi într-o zi de vineri, în prezenţa soţiilor lor şi împuşcaţi în cap.

Vicepreşedintele lui Kennedy, Lyndon Baines Johnson, ştia dinainte de asasinatul care se pregătea, iar când a devenit preşedinte a schimbat pe loc politicile implementate de Kennedy, legate de retragerea din Vietnam, emiterea banilor nepurtători de dobândă şi divizarea CIA. Zeiţa Mamă a Frăţiei, Arizona Wilder, afirmă că l-a văzut pe Johnson schimbându-şi faţa într-una reptiliană în timpul unor sacrificii rituale. Numele de mijloc al lui Johnson, Baines, provine de la clanurile scoţiene înrudite Bain, Baines, Beathy, Binnie, Beath şi Beth. Francmasonii din aceste clanuri susţin că au aceiaşi strămoşi. Prefixul Mac înseamnă „fiul lui”. De aceea, fiul unui Bain devine MacBain, iar fiul unui Beth devine MacBeth. Acesta este numele regelui scoţian devenit faimos în urma piesei cu acelaşi nume scrisă de „William Shakespeare”. În limba franceză, cuvântul bain înseamnă baie, aceasta fiind originea titlului Ordinului de Bath acordat de monarhia britanică. „Cavalerilor masoni de Bath” li se fac băi de purificare sau de mântuire a păcatelor, căci rolul lor este să ucidă în numele Frăţiei. După moartea soţului ei, Jackie Kennedy a făcut o vizită în insula Delos din Marea Egee, considerată de legendă locul naşterii zeiţei Diana şi al zeului solar grec Apolo. În simbolismul Frăţiei, Diana (luna) şi Apolo (soarele) sunt prezentaţi frecvent împreună. Delos este cunoscută şi ca Insula Morţilor, căci există o variantă a zeiţei Diana, numită Hecate, despre care se spune că stăpâneşte Infernul. Jackie s-a dus la Templul lui Apolo din Delphi, în Grecia, şi a realizat un ritual antic cunoscut sub numele de Salutul Soarelui, în ruinele unui teatru grecesc. James Shelby Downard povesteşte că ea a realizat acest ritual „având o mare cunoaştere iniţiatică, la fel ca Aleister Crowley”. S-a oprit apoi pe insula Santorino, reputată pentru poveştile cu vampiri. Aceste poveşti îşi au originea în ritualurile de băut sângele şi de „supt energia” ale Frăţiei. Legendele cu vampiri prezintă acest adevăr într-o formă simbolică, pe care majoritatea oamenilor o confundă cu o simplă ficţiune. Frăţia adoră să facă asemenea jocuri de imagine, folosindu-se de instrumentul ei perfect, Hollywood-ul, un nume care provine de la tufişul sau lemnul sfânt (n.n. holly wood în limba engleză) al magicienilor druizi. Hollywood-ul este într-adevăr un loc al magiei. Cei de acolo se joacă cu minţile noastre, creând iluzii.

Există nenumărate similitudini între asasinarea lui Kennedy, uciderea rituală a Regelui Soare, şi respectiv cea a Dianei, prinţesa de Wales. Sunt convins că Frăţia a privit şi această crimă ca pe o ucidere rituală a zeiţei-lună, numită de antici Diana. După părerea mea, planificarea uciderii lui Kennedy în acel loc şi la acea dată precisă s-a făcut cu mult timp înainte ca el să fie ales preşedinte. La fel cred că au stat lucrurile şi cu prinţesa Diana, crescută de mică pentru a fi ucisă la Paris, în acel loc şi la acea dată precisă.

Nu exclud chiar ca aceste crime rituale să fi fost planificate încă de la naşterea celor doi. Ştiu că sună extrem, dar cine studiază în profunzime obiceiurile Frăţiei realizează în scurt timp că membrii acesteia nu îşi formulează planurile cu săptămâni sau luni în avans, ci literalmente cu mai multe secole. Trăind în regiunea inferioară a celei de-a patra dimensiuni, reptilienii au o percepţie complet diferită asupra timpului decât noi.

În capitolele de încheiere voi analiza în mai multe detalii aceste lucruri, arătând de ce sunt realizate aceste omoruri rituale cu o atenţie atât de mare pentru detalii. Nu m-ar mira deloc dacă aş afla că planificarea unui preşedinte catolic, John F. Kennedy, Regele Soare, pentru a marca aniversarea măcelăririi templierilor de către Inchiziţia romană-catolică (sau vreun alt ritual), s-a făcut chiar cu câteva decenii înainte, stabilindu-se inclusiv cine să fie ţapul ispăşitor ales pentru sacrificiu.

În mod similar, este posibil ca naşterea Dianei în linia genealogică a Spencer-ilor în anul 1961 să le fi permis reptilienilor alegerea ei ca simbol al zeiţei Diana, conducând-o pas cu pas către moartea rituală într-un loc sacru al antichităţii în care se practicau sacrificii umane, respectiv Pont de l’Alma din Paris.

După părerea mea, exact aşa s-au petrecut lucrurile. Kennedy a fost ales în mod intenţionat ca preşedinte în anul 1960, cu scopul de a fi asasinat ritual în anul 1963, iar Diana a fost luată intenţionat în căsătorie de prinţul Charles, după care a sfârşit în tunelul din Pont de l’Alma.

Scepticii susţin că un asemenea proces ar presupune foarte mult timp şi numeroase aranjamente. Este adevărat, dar ei chiar au foarte mult timp la dispoziţie.”[1]

SURSE

  1. David Icke – “Secretul suprem”, editura Daksha.
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...