Președintele SUA, Ronald Reagan, semnatarul “National Childhood Vaccine Injury Act” (NCVIA), 1986: “Nici un producător de vaccinuri nu va fi răspunzător pentru daunele, vătămarea corporală sau decesul generate de un vaccin”

by Președintele SUA, Ronald Reagan, semnatarul “National Childhood Vaccine Injury Act” (NCVIA), 1986: “Nici un producător de vaccinuri nu va fi răspunzător pentru daunele, vătămarea corporală sau decesul generate de un vaccin.” In 1986, Presedintele SUA, Ronald Reagan, a semnat legea “National Childhood Vaccine Injury Act” (NCVIA) prin care producatorii […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele SUA, Ronald Reagan, semnatarul “National Childhood Vaccine Injury Act” (NCVIA), 1986: “Nici un producător de vaccinuri nu va fi răspunzător pentru daunele, vătămarea corporală sau decesul generate de un vaccin.”

In 1986, Presedintele SUA, Ronald Reagan, a semnat legea “National Childhood Vaccine Injury Act” (NCVIA) prin care producatorii de vaccinuri erau protejati de reclamatiile cu privire la daunele, vatamarile corporale sau decesele provocate de vaccinuri. Aceasta imunitate acordata producatorilor de vaccinuri demonstreaza ca totul este o afacere[1].


ronald-reagan-vaccinuri-1986-national-childhood-vaccine-injury-act

Registrul Federal, DHHS, FDA, 1 iunie 1984: „Orice posibile dubii despre siguranța vaccinului, fie că sunt sau nu bine fondate, nu au voie să existe.”

vaccinuri cenzura medicala

SURSE


  1. https://en.wikipedia.org/wiki/National_Childhood_Vaccine_Injury_Act
  2. Foto: Facebook
  3. Foto: Facebook/GO ON, Olivia STEER

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Mexic opreste vaccinarea nou-nascutilor dupa moartea a doi copii in urma vaccinari impotriva hepatitdei B, a tuberculozei si a rotavirusului ! In Romania, Ministrul Sanatatii, doreste o lege obligatorie !
Colegiul Medicilor din România admite că vaccinurile pot cauza autism
Deputatul Daniel Fenechiu a vorbit în plenul Camerei Deputaţilor despre pericolul vaccinării copiilor
În SUA, experienţele medicale pe oameni, inclusiv pe copii, au luat deja proporţii alarmante!
Bill Gates și David Rockefeller susțin public reducerea populației planetei prin vaccinuri
Cenzură: Un studiu medical ce a fost publicat în celebra revistă BioMed Central, studiu care evidențiază legătura între autism şi vaccinul ROR, a fost retras
Incident major la linia de producţie GlaxoSmithKline din Belgia. Un angajat a turnat un agent coroziv în cuva în care se fabrica un vaccin
Adevărul despre vaccinuri. Copii vaccinați sunt mai bolnavi decât cei nevaccinați
O fată din Scoția a rămas în scaunul cu rotile după vaccinarea cu vaccinul HVP. "În câteva luni după vaccin am simțit dureri și atrofieri ale mușchilor și am rămas în scaunul cu rotile"
Italia: medicii anti-vaccinare își pierd dreptul de liberă practică
Au sinucis-o și pe Claire Séverac, autoarea best-seller-urilor „Conspirația mondială împotriva sănătății” și „Războiul secret împotriva popoarelor”
Medici asasinați pentru că au găsit dovezi despre contaminarea voită a vaccinurilor cu substanțe cancerigene
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro