Președintele Sudanului susține că SUA (CIA) și Israel (MOSSAD) finanțează ISIS și Boko Haram

Distribuie!

Presedintele Sudanului face o afirmatie, evident, pe baza informatiilor de la serviciile secrete, care-i pun pe tava astfel de informatii, despre teroristii ISIS si Boko Haran sustinand ca acestia „sunt creatia SUA (CIA) si Israel (MOSSAD).

Aceste lucruri au fost deja demonstrate de conspirationisti, afirmate de liderii ceceni, rusi, sirieni, iranieni si nu numai. De altfel, este celebra intalnirea dintre seful ISIS si senatorul american, binecunoscut, John McCain.


Mai multe aflam de pe site-ul Active News, iar stirea a fost preluata, in mod total incredibil si de alte agentii de presa:

„Preşedintele Sudanului, Omar al-Bashir, a subliniat faptul că lupta împotriva jihadiştilor extremişti trebuie să presupună combaterea lor şi la un nivel ideologic şi nu trebuie să se concentreze doar pe acţiuni militare împotriva lor.


Într-un interviu Euronews, Omar al-Bashir, vorbeşte despre filmul publicat de Statul Islamic ce arată execuţia a 21 de cetăţeni egipteni, un act de terorism ce a determinat Egiptul să bombardeze taberele SI de lânga Libia.

Preşedintele Sudanului a mai avertizat că utilizarea violenţei asupra tinerilor radicali ce luptă în organizaţii ca SI sau al-Qaeda ar putea încuraja extremismul.

„Politica pe care o folosim noi s-a bucurat de mult succes. După ce îi arestăm pe acești tineri, aducem un grup de intelectuali care discută cu ei despre gândurile lor și reușim astfel să îi convingem pe mulți dintre ei să renunțe la ideile lor radicale”, spune președintele Sudanului

Omar al-Bashir mai afirmă că CIA și Mossad sunt în spatele grupărilor Boko Haram și SI.

„Afirm că CIA și Mossad se află în spatele acestor organizații. Nu există niciun musulman care ar comite astfel de acte”, declară Omar al-Bashir.”[1]

SURSE

1. http://activenews.ro/presedintele-sudanului-cia-si-mossad-sunt-spatele-statului-islamic-si-boko-haram-video_1886369.html

2. Foto: davidicke.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...