Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, susține că SUA sprijină necondiționat ISIS

Distribuie!by “Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că are dovezi că o coaliţie condusă de SUA le oferă susţinere grupărilor teroriste, inclusiv Statului Islamic şi grupărilor militante kurde YPG şi PYD, relatează Reuters. „Ne-au acuzat pe noi de susţinerea ISIS”, a spus el într-o conferinţă de presă la Ankara. […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că are dovezi că o coaliţie condusă de SUA le oferă susţinere grupărilor teroriste, inclusiv Statului Islamic şi grupărilor militante kurde YPG şi PYD, relatează Reuters.

„Ne-au acuzat pe noi de susţinerea ISIS”, a spus el într-o conferinţă de presă la Ankara.


„Acum ei oferă susţinere grupărilor teroriste, inclusiv ISIS, YPG, PYD. Este foarte clar. Avem dovezi confirmate, cu imagini, fotografii şi înregistrări video”, a adăugat el.

La rândul său, Ministerul rus de Externe a avertizat marţi că interpretează decizia SUA de a relaxa restricţiile privind furnizarea de arme către sirienii rebeli drept un “act ostil” ce ameninţă siguranţa avioanelor de luptă şi personalului militar rus.


Potrivit ministerului, administraţia Obama încearcă să complice situaţia din lume înainte de învestirea lui Donald Trump, pe 20 ianuarie, scrie Adevarul.ro.

Luna aceasta, Obama a ridicat o serie de restricţii privind livrările de arme către rebeli sirieni.

Kremlinul, a cărui aviaţie susţine Guvernul preşedintelui Bashar al-Assad, consideră că o astfel de măsură este riscantă şi că armele ar putea ajunge în mâinile “teroriştilor”.”[1]

Dupa cum spunea si intelectualul american, Noam Chomsky: “America este principalul stat terorist, iar Europa este mult prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta”. SUA i-au finantat masiv pe teroristii ISIS cu scopul de a-l inlatura de la putere pe asa-zisul “dictator” Bashar al-Assad, Presedintele Siriei. Problema s-a complicat caci Rusia a intervenit pentru a-l ajuta, iar teroristii ISIS si Al Qaeda sunt la un pas de a fi invinsi definitiv.

Fara indoiala, aceasta afirmatie a lui Erdogan vine pe fondul tensiunii dintre Turcia si SUA, care a luat amploare din vara anului 2016, dupa ce CIA a incercat sa orchestreze o lovitura de stat cu scopul de a-l inlatura pe Erdogan. Cei care l-au anuntat dinainte au fost tocmai rusii, cu care nu ne mai intelegea, din cauza doborarii avionului rus in Siria. In prezent, Turcia si Rusia colaboreaza spre disperarea globalistilor.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/erdogan-sustine-ca-sua-sprijina-neconditionat-statul-islamic
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro