Presedintele Uruguay: cel mai apreciat om de pe Planeta ! Este un om sarac, care isi doneaza 90% din salariu si asteapta la rand in spital !

by Daca s-ar pune intrebarea, “care este cel mai carismatic presedinte din lume ?”, raspunsul ar fi fara doar si poate, Presedintele Uruguay, Jose Mujica, considerat, “cel mai sarac presedinte din lume”, care traieste intr-o casa modesta, isi doneaza peste 90% din salariu in scopuri caritabile si atunci cand are […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca s-ar pune intrebarea, “care este cel mai carismatic presedinte din lume ?”, raspunsul ar fi fara doar si poate, Presedintele Uruguay, Jose Mujica, considerat, “cel mai sarac presedinte din lume”, care traieste intr-o casa modesta, isi doneaza peste 90% din salariu in scopuri caritabile si atunci cand are nevoie sa faca o vizita la spital, asteapta la rand, alaturi de alti oameni. Stie cineva sa indice o alta persoana, de un asemenea rang, care mai face asta ?!

Jose Mujica  presedintele uruguay

Citez de pe unimedia.info:


“De obicei, standardul de viață al unui preşedinte este cu mult mai ridicat decât cel al electoratului său. Nu este și cazul președintelui din Uruguay, care locuiește la o fermă risipită și donează cea mai mare parte din salariul său, scrie UNIMEDIA cu referire la BBC.

Rufele agățate în afara casei, o fântână cu buruieni în jur – așa arată reședința șefului statului Uruguay, Jose Mujica. Singurul lucru care poate sugera că aici locuiește o persoană importantă este faptul că locuinţa sa este păzită de doi ofiţeri de poliţie și Manuela, un câine cu trei picioare. Mujica a renunțat la casa de lux pe care statul uruguayan o oferă liderilor săi și a optat pentru o fermă a soției sale din afara Capitalei, Montevideo, spre care duce un drum de țară. Președintele și soția sa prelucrează singuri pământul și cresc flori.

Un astfel de stil de viață auster și faptul că donează în scopuri caritabile circa 90% din salariul lunar, echivalentul a 12 mii de dolari, l-a făcut să fie etichetat drept „cel mai sărac președinte din lume”.

„Așa am trăit cea mai mare parte din viața mea. Pot să trăiesc foarte bine cu ceea ce am”, spune Mujica, așezat pe un scaun vechi.

Potrivit declarației sale de avere, obligatorie pentru funcționarii din Uruguay, președintele deținea în proprietate doar automobilul Volkswagen Beetle din 1987, cu o valoare de 1800 de dolari. În acest an, el și-a adăugat în cont jumătate din activele soției sale – pământ, tractoare și o casă, atingând împreună o cifră de 215 mii de dolari.”[1]

P.S. Este un om de la care avem multe de invatat !

SURSE


1. http://unimedia.info/stiri/Cum-traiete-preedintele-din-Uruguay-Jose-Mujica-cel-mai-sarac-ef-de-stat-54328.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Suedia se prăbușește din cauza multiculturalismului-marxist: Guvernul fuge, parlamentul se dezintegrează, Suedia arde în haosul războiului civil
Planurile criminale ale masonilor pentru a reduce populaţia globului
Operațiunea Gladio (1947-1983) - CIA, MI6 și NATO au comis atentate teroriste
Big Brother în Franța: Fişier gigantic cu date biometrice, adrese, e-mailuri etc., pentru 60 de milioane de cetăţeni! Adică buletinul, paşaportul şi toate informaţiile despre fiecare vor fi de acum înainte stocate într-un singur fişier!
SUA desfăşoară prima armă oficială cu laser în Golful Persic
Obama a încercat să blocheze ancheta emailurilor lui Hillary Clinton
Au Donald Trump şi economiile mondiale şansa supraviețuirii? Există o singură soluţie: Eliminarea Rezervei Federale şi a băncilor naţionale! Guvernele naţionale pot şi chiar trebuie să-şi tipărească bani în funcţie de echilibrul economic al societăţii!
Turcia a doborat un avion militar rusesc - o adevarata provocare la adresa Rusiei! Presedintele Cehiei, Milos Zeman, acuza Turcia ca are legaturi cu teroristii ISIS! Vladimir Putin: "Vor ca NATO sa serveasca ISIS ? Ne-au injunghiat pe la spate!"
Iluminatii pregatesc "permise pentru acces la internet"! Si uite asa ACTA sub o alta forma incearca sa-si faca simtita prezenta! Puterea internetului din anul 2014 a devenit un urias pericol pentru Iluminati!
Facebook vrea să își creeze propriile știri și să controleze adevărul
Vladimir Putin versus Noua Ordine Mondială
Putin: Ce garanții sunt că SUA nu vor utiliza din nou arma nucleară?
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro