Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, vine în România pentru a o susține pe Laura Codruța Kovesi și Statul Paralel

Distribuie!

„Europa, presiuni pentru Kovesi – deplasare de urgență în „Colonia România”

Europa intervine într-un moment extrem de sensibil, după ce s-a antepronunțat în favoarea Laurei Kovesi – „aștept explicații de la guvernanți”.

BUCUREȘTI, 28 feb — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sosește astăzi în România iar mâine se va întâni cu Tudorel Toader, Laura Kovesi, Liviu Dragnea, dar şi cu membrii Comisiei speciale pentru legile Justiţiei.

Deși vizita era programată de mai mult timp, evenimentele privind legile Justiției și situația de la DNA au produs schimbări în programul înaltului oficial european.


Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, a declarat pentru Calea Europeană faptul că așteaptă ca autoritățile de la București să îi ofere explicații cu privire la propunerea de revocare a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/politics/20180228/17571410/europa-presiuni-kovesi-timmermans.html


Statul Paralel este creatia globalistilor SUA-UE-Soros. Globalistii au vazut ca Statul Paralel din Romania incepe sa se destrame, tot mai multe dovezi privind abuzurile iesind la iveala, motiv pentru care au decis sa intervina. Unii politicieni din Romania, dar si unii jurnalisti, sustin ca Uniunea Europeana trebuie sa afle despre abuzurile care se intampla aici. Globalistii stiu foarte bine ce se intampla aici.

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/politics/20180228/17571410/europa-presiuni-kovesi-timmermans.html
  2. Foto: evz.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Ministerul de Externe de la București ripostează în noul episod tensionat iscat cu Ungaria: Declarațiile premierului Tudose nu au „valențe etnice, anti-maghiare”! "Ținutul Secuiesc" a fost și va rămâne Pământ Românesc!
Jihadistul din Craiova condamnat la închisoare cu executare
Coaliţia pentru Familie vs. Platforma "Respect": "Agresiune nemaiîntâlnită împotriva democrației"
Ministerul Sănătății ne învață că "trebuie să avem încredere în vaccinuri", dar ascunde problema dezinfectanților diluați de la Hexi Pharma
Guvernul Masonic al Romaniei obliga tinerii intre 20-35 de ani sa participe la apararea tarii in caz de razboi! Pai nu ziceau ei ca "ne apara NATO" ? Acum vedem ca NATO e decat o organizatie criminala fara vreun interes sa apare vreo tara membra!
O tanara din Cluj condamnata sa plateasca o amenda de 2000 lei pentru ca ar fi organizat proteste impotriva exploatarii de la Rosia Montana ! Asta este dovada ca statul roman este unul mafiot si corupt !
George Soros, nu uita, România nu-i a ta!
Ce a spus premierul Ungariei, Viktor Orban, la Cluj, în discursul care nu a fost tradus în română: „Viitorul o să fie în limba maghiară“! Viktor Orban, "Ținutul Secuiesc" va fi pentru totdeauna Pământ Românesc!
Ilie Şerbănescu: Preluarea resurselor de petrol și gaze ale României au fost condiționalitate pentru admiterea în UE
George Soros, în atenţia Congresului american: Congresmanii au făcut un dosar de 40 de pagini despre implicarea omului de afaceri în Europa de Est
Trădarea României: Politicienii români au modificat legea offshore și resursele uriașe din Marea Neagră vor fi cedate "investitorilor străini"
Giganții bancari globaliști susțin protestele împotriva Guvernului

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...