Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, vine în România pentru a o susține pe Laura Codruța Kovesi și Statul Paralel

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Europa, presiuni pentru Kovesi – deplasare de urgență în “Colonia România”

Europa intervine într-un moment extrem de sensibil, după ce s-a antepronunțat în favoarea Laurei Kovesi – “aștept explicații de la guvernanți”.

BUCUREȘTI, 28 feb — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sosește astăzi în România iar mâine se va întâni cu Tudorel Toader, Laura Kovesi, Liviu Dragnea, dar şi cu membrii Comisiei speciale pentru legile Justiţiei.

Deși vizita era programată de mai mult timp, evenimentele privind legile Justiției și situația de la DNA au produs schimbări în programul înaltului oficial european.


Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, a declarat pentru Calea Europeană faptul că așteaptă ca autoritățile de la București să îi ofere explicații cu privire la propunerea de revocare a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/politics/20180228/17571410/europa-presiuni-kovesi-timmermans.html


Statul Paralel este creatia globalistilor SUA-UE-Soros. Globalistii au vazut ca Statul Paralel din Romania incepe sa se destrame, tot mai multe dovezi privind abuzurile iesind la iveala, motiv pentru care au decis sa intervina. Unii politicieni din Romania, dar si unii jurnalisti, sustin ca Uniunea Europeana trebuie sa afle despre abuzurile care se intampla aici. Globalistii stiu foarte bine ce se intampla aici.

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/politics/20180228/17571410/europa-presiuni-kovesi-timmermans.html
  2. Foto: evz.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Secretele contractelor pe fonduri UE arse în incendiul misterios de lângă București
„Ce aveți cu străinii?” Reacție violentă a protestatarilor de la guvern la apariția unui banner prin care se cerea ANAF să trateze firmele străine la fel ca pe cele românești
SRI mai are 64 de protocoale în afară de cel denunțat cu DNA
Program spion ascuns descoperit in smartphone-urile din China ! Programul de spionaj se afla localizat in sistemul de operare Star N9500 ! Hacker-ii pot accesa apoi foarte usor telefonul si pot avea acces la inregistrare ambientala audio si video !
Rabinul Elie Caufman despre evreii sioniști de la Institutul "Elie Wiesel" din România: "În România nu există antisemitism, dar antisemitismul aduce bani"
H.R. Patapievici: "Corectitudinea politică, o teroare morală. Suntem ca într-un coșmar de revenire a stalinismului"
Doi bucureșteni au obținut în instanţă demontarea antenelor GSM de pe blocul în care locuiesc
Cine sunt adevăraţii șefi care conduc ONG-urile lui Soros în România? Lista completă
Institutul Elie Wiesel îi avertizează pe cei de la Revista România Literară că pot răspunde penal, după publicarea unui articol "negaționist"! Dacă ar putea, evreii sioniști și comuniști de la Institutul Elie Wiesel ne-ar aresta pe toți! Evreii sioniști și comuniști sunt împotriva libertății de exprimare!
Cetățean ridicat de pe stradă în Timișoară fiindcă a scris pe Facebook că vrea să îi adreseze întrebări ambasadorului american, Hans Klemm, la o dezbatere la Universitatea de Vest
Un colonel STS susține că la clubul Colectiv a fost un atentat terorist: "Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister... Şi Oprea... Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!", unii..."
Miodrag Stanojevic, istoric sârb, despre extremiștii unguri, istoria Ungariei, istoria României și "Ținutul Secuiesc"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...