Prim-vicepreședintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară: “Eu consider că, da, este bine și este folositor să existe vaccinuri, dar, pe de altă parte, să nu fie îngrădit dreptul persoanelor de a refuza această chestiune”

Distribuie!by “Nicoară (PNL): Să nu fie îngrădit dreptul persoanelor de a refuza vaccinarea din diferite motive Prim-vicepreședintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că a propus un amendament la proiectul Legii vaccinării, astfel încât cetățenii români să poată refuza vaccinarea profilactică sistematică din motive […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nicoară (PNL): Să nu fie îngrădit dreptul persoanelor de a refuza vaccinarea din diferite motive

Prim-vicepreședintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că a propus un amendament la proiectul Legii vaccinării, astfel încât cetățenii români să poată refuza vaccinarea profilactică sistematică din motive care țin de libertatea lor de gândire sau religioasă.


“Am făcut un punct de vedere al meu referitor la proiectul de lege privind vaccinarea persoanelor din România. (…) Eu consider că, da, este bine și este folositor să existe vaccinuri, dar, pe de altă parte, să nu fie îngrădit dreptul persoanelor de a refuza această chestiune. (…) Există persoane care, din diverse motive, așa cum am scris și în punctul meu de vedere, au convingerea că nu este bine să se facă această vaccinare. În concluzie, eu am propus două amendamente și ele au fost aprobate de către comisie. (…) Am reușit în cadrul dezbaterii din comisie să introduc un amendament, cum că cetățenii au dreptul de a refuza în scris vaccinarea profilactică sistemică din motive religioase sau filosofice pe care apoi am schimbat-o, că unii au spus că nu doar din motive religioase sau filosofice refuză acest tip de vaccin. Și am schimbat cu următorul alineat: părinții sau reprezentantul legal sau, după caz, al persoanei care se ocupă de creșterea și îngrijirea unui copil în baza unei măsuri de protecție specială au dreptul de refuza în scris vaccinarea obligatorie potrivit libertății de gândire și a opiniilor, precum și a libertății credințelor religioase”, a explicat Marius Nicoară.

Potrivit acestuia, un alt amendament al său se referă la înființarea unei comisii care să verifice siguranța vaccinurilor.


“Am mai impus un amendament, ca prin hotărâre de guvern să se înființeze o comisie formată din specialiști, o comisie independentă, care să analizeze siguranța și integritatea științifică a vaccinurilor”, a menționat senatorul liberal.

 

El a mai spus că respectivele amendamente au venit și ca urmare a numeroaselor semnale pe care le-a primit de la părinți și ONG-uri.

AGERPRES/ A — autor: Marius Septimiu Avram, editor: Oana Popescu)”[1]

In timp ce in Romania exista o propaganda infernala pentru legea vaccinarii obligatorii, iata ca exista si politicieni care nu sunt de acord cu legea vaccinarii obligatorii.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/politica/2017/09/21/nicoara-pnl-sa-nu-fie-ingradit-dreptul-persoanelor-de-a-refuza-vaccinarea-din-diferite-motive-13-01-08
  2. Foto: Marius Pop (c)/Arhiva Agerpres

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, despre legea vaccinării: Nu amendăm părinții care refuză imunizarea
Peste o mie de oameni au protestat în Piața Victoriei față de Legea vaccinării. Părinți: „Am venit pentru că vrem să fim liberi", „Copiii mei nu sunt proprietatea statului!”, „Familia naște și își crește copiii, nu statul”
Dr. Pavel Chirilă, mesaj către senatori: Dacă într-o zi Directiva Europeană va trimite jandarmii înarmați cu seringi ca să vaccineze adulții, vă rog respectuos să faceți un pas în față, fericiți că ați fost obligați să vă vaccinați
Autoritățile române consideră periculos un mesaj public cu textul „Citește prospectele de la vaccinuri”. Va fi demarată o anchetă. Agenția Mediafax merge și mai departe: îndemnul este „anti-vaccinare”!
Legea vaccinării pe înțelesul tuturor – Cap II – Regimul juridic al vaccinării
Scrisoare deschisă a asistenților sociali privind legea vaccinării
Premierul României, Mihai Tudose, vrea să introducă vaccinarea obligatorie! Ne vom opune acestui proiect de lege specific regimurilor totalitare!
Varujan Vosganian, liderul grupului ALDE din Camera Deputaţilor: "De ce în România nu se poate legifera vaccinarea obligatorie"
În Marea Britanie, vaccinarea nu este obligatorie, dar e incurajată! În România, se dorește ca vaccinarea să fie obligatorie!
Legea vaccinării – bomboana de pe coliva poporului român!
Costel Stanciu, Asociația pentru Protecția Consumatorului, solicită demisia lui Raed Arafat, după ce acesta a cerut interzicerea panourilor care informează cetățenii despre vaccinuri
ANPC a cerut eliminarea propoziției „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul de informare expus la Brașov. Argumentul oficialilor: „Informația / afirmațiile afișate induc în eroare consumatorul mediu”. ANPC minte, afirmațiile afișate nu induc în eroare oamenii, ci îi informează!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro