Prim-vicepreședintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară: “Eu consider că, da, este bine și este folositor să existe vaccinuri, dar, pe de altă parte, să nu fie îngrădit dreptul persoanelor de a refuza această chestiune”

by “Nicoară (PNL): Să nu fie îngrădit dreptul persoanelor de a refuza vaccinarea din diferite motive Prim-vicepreședintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că a propus un amendament la proiectul Legii vaccinării, astfel încât cetățenii români să poată refuza vaccinarea profilactică sistematică din motive […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nicoară (PNL): Să nu fie îngrădit dreptul persoanelor de a refuza vaccinarea din diferite motive

Prim-vicepreședintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că a propus un amendament la proiectul Legii vaccinării, astfel încât cetățenii români să poată refuza vaccinarea profilactică sistematică din motive care țin de libertatea lor de gândire sau religioasă.


“Am făcut un punct de vedere al meu referitor la proiectul de lege privind vaccinarea persoanelor din România. (…) Eu consider că, da, este bine și este folositor să existe vaccinuri, dar, pe de altă parte, să nu fie îngrădit dreptul persoanelor de a refuza această chestiune. (…) Există persoane care, din diverse motive, așa cum am scris și în punctul meu de vedere, au convingerea că nu este bine să se facă această vaccinare. În concluzie, eu am propus două amendamente și ele au fost aprobate de către comisie. (…) Am reușit în cadrul dezbaterii din comisie să introduc un amendament, cum că cetățenii au dreptul de a refuza în scris vaccinarea profilactică sistemică din motive religioase sau filosofice pe care apoi am schimbat-o, că unii au spus că nu doar din motive religioase sau filosofice refuză acest tip de vaccin. Și am schimbat cu următorul alineat: părinții sau reprezentantul legal sau, după caz, al persoanei care se ocupă de creșterea și îngrijirea unui copil în baza unei măsuri de protecție specială au dreptul de refuza în scris vaccinarea obligatorie potrivit libertății de gândire și a opiniilor, precum și a libertății credințelor religioase”, a explicat Marius Nicoară.

Potrivit acestuia, un alt amendament al său se referă la înființarea unei comisii care să verifice siguranța vaccinurilor.


“Am mai impus un amendament, ca prin hotărâre de guvern să se înființeze o comisie formată din specialiști, o comisie independentă, care să analizeze siguranța și integritatea științifică a vaccinurilor”, a menționat senatorul liberal.

 

El a mai spus că respectivele amendamente au venit și ca urmare a numeroaselor semnale pe care le-a primit de la părinți și ONG-uri.

AGERPRES/ A — autor: Marius Septimiu Avram, editor: Oana Popescu)”[1]

In timp ce in Romania exista o propaganda infernala pentru legea vaccinarii obligatorii, iata ca exista si politicieni care nu sunt de acord cu legea vaccinarii obligatorii.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/politica/2017/09/21/nicoara-pnl-sa-nu-fie-ingradit-dreptul-persoanelor-de-a-refuza-vaccinarea-din-diferite-motive-13-01-08
  2. Foto: Marius Pop (c)/Arhiva Agerpres

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Protestele împotriva legii vaccinării obligatorii din România - 22 octombrie 2017
Doar 8 deputați din Comisia pentru Sănătate au fost prezenți la dezbaterile asupra proiectului de Lege privind vaccinarea persoanelor în România
Medicii de familie vor primi 25 de lei pentru fiecare vaccin administrat
Legea vaccinării obligatorii - pași spre un nou totalitarism
Ninel Peia: "Ministrul Bodog, scula lui Soros şi o conservă a Big Pharma"
Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil proiectul legii vaccinării! Vaccinarea nu trebuie să devină obligatorie!
De dragul banilor, Rotary vrea să vaccineze și mai mulți copii în Siria, deși virusul din vaccinul antipolio a provocat epidemia recentă de poliomielită
Dr. Pavel Chirilă răspunde Colegiului Medicilor, după ce instituția a presat Parlamentul să adopte mai repede legea vaccinării obligatorii: Credeți sincer că obligativitatea vaccinării este necesară sau v-a speriat cineva?
Deputatul USR Matei Dobrovie: „Nu este normal ca medicii să nu prezinte și riscurile vaccinării și să nu existe niște mijloace de responsabilizare clară legate de componența medicamentelor, vaccinurilor”
Ninel Peia: "Mengele s-a întors în România cu valiza de vaccinuri la subraţ"
Premierul României, Mihai Tudose, vrea să introducă vaccinarea obligatorie! Ne vom opune acestui proiect de lege specific regimurilor totalitare!
Ministrul Sănătății, Florian Bodog, propagandist al vaccinării obligatorii, este suspectat de plagiat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro