Prin orientarea constantă a atenţiei şi a gândurilor noastre într-o anumită direcţie, se realizează procese de rezonanţă care conduc la o amplificare (trezire) a respectivei energii specifice din fiinţa noastră, care se acumulează în diferitele structuri vibratorii interioare

Distribuie!

„O aplicaţie a ştiinţei experimentale ce evidenţiază din ce în ce mai mult procesele de rezonanţă angrenate conştient sunt dispozitivele tip Brain Machine. Astfel, prin intermediul unui reper vizual sau auditiv se obiectivează starea mentală a subiectului ce experimentează, ajutându-l să-şi acordeze frecvenţa cerebrală pe o stare particulară ce îl poate în acest mod ajuta substanţial, de exemplu în procesele de vindecare.

Prin orientarea constantă a atenţiei şi a gândurilor noastre într-o anumită direcţie, se realizează procese de rezonanţă care conduc la o amplificare (trezire) a respectivei energii specifice din fiinţa noastră, care se acumulează în diferitele structuri vibratorii interioare. Este fundamental să înţelegem că deşi oamenii sunt identici din punct de vedere potenţial (ca părţi ce oglindesc în mod holografic Totalitatea), ceea ce totuşi îi diferenţiază în toate calităţile şi manifestările lor este reprezentat de gradul de trezire a multiplelor rezonanţe lăuntrice.


Prin conştientizarea şi aplicarea fenomenelor de rezonanţă putem alege să accedem la o stare de armonie şi împlinire ca fiinţe umane, realizând într-un mod conştient acordarea fiinţei noastre cu câmpurile fundamentale formatoare ale Universului. Acesta este de fapt, în esenţă, secretul tuturor ştiinţelor spirituale, care au existat în istoria adesea prea puţin cunoscută a omenirii, ştiinţe ce realizau acest acord rezonant între om şi Univers într-o diversitate de forme.

Un alt aspect foarte important: când fenomenele de rezonanţă se produc la mai multe sisteme simultan, atunci ele intră în rezonanţă şi între ele, unele cu altele, şi ca urmare, atunci când se atinge o aşa-numită „masă (frecvenţă) critică”, fenomenele de rezonanţă care până atunci aveau o dezvoltare liniară, se extind brusc, într-un mod exponenţial, cuprinzând rapid toate sistemele rezonante. În acest sens este semnificativ să menţionăm experimentul care a rămas cunoscut ca: „Experimentul celor 100 de maimuţe”. El s-a realizat pe o insulă şi a constat în procesul de inducere prin învăţare a unui anumit comportament membrilor unei populaţii de maimuţe complet sălbatice.


Acest proces se desfăşura într-un mod liniar şi destul de lent, maimuţele fiind învăţate una câte una. S-a constatat însă la un moment dat că atunci când s-a atins un anumit număr-prag, ce a fost generic denumit „100”, s-a produs brusc un salt cantitativ ce a făcut ca ulterior toate maimuţele de pe acea insulă, inclusiv cele care nu fuseseră deloc învăţate acel comportament, să îl asimileze totuşi cu cea mai mare uşurinţă, în mod spontan.

Analog, la scara întregii omeniri, dacă o masă suficient de mare de oameni îşi vor ridica destul de mult frecvenţa de rezonanţă psiho-mentală cu sferele benefice de forţă din Univers, atunci aceasta va genera în mod cert un efect de salt rezonant foarte rapid al nivelului de conştiinţă, ce va cuprinde chiar şi întreaga planetă.

Pentru a ilustra puterea uriaşă ce poate rezulta dintr-o asemenea punere în rezonanţă a mai multor conştiinţe umane antrenate special în acest sens, este semnificativ să menţionăm şi un alt experiment, ce a avut loc la New York, în care un grup de 15 practicanţi ai unei discipline spirituale tradiţionale au realizat la unison, timp de 30 de zile, câte o oră pe zi, o anumită formă de meditaţie, cu scopul de a crea o ambianţă cât mai benefică la nivelul întregului New York.

Autorităţile oraşului au fost sesizate să monitorizeze rata faptelor antisociale pe parcursul celor 30 zile cât a durat respectivul experiment. Rezultatele constatate au fost impresionante: de-a lungul celor 30 de zile numărul de accidente, furturi, agresiuni etc. a scăzut semnificativ, iar după ce perioada experimentală s-a încheiat, acest număr a revenit la vechile valori, de dinaintea experimentului.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6529
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...