Prin telepatie se poate transmite, de la orice distanţă, sugestia de îmbolnăvire, nesomn, agitaţie, dezorientare în activitate şi în spaţiu, frica de operaţie, de eşec, atac de panică, pierderea cunoştinţei, îndemn la sinucidere

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În magie, un rol foarte important îl are telepatia, folosită în sugestionare, de la emiţător (vrăjitor) către receptor (vrăjit). Autosugestia poate avea şi ea o mare influenţă asupra celui vrăjit, fiind ca o armă de apărare împotriva vrăjilor, dar poate funcţiona şi cu efect malefic asupra acestuia, în funcţie de modul lui de gândire. De exemplu, dacă în stare de hipnoză se sugerează că braţul unei persoane atinge un fier înroşit, pe piele, în locul respectiv, apare o arsură, cu toate că pielea a fost atinsă doar cu un creion.

Psihicul poate influenţa temperatura corpului, tensiunea arterială, în general funcţiile şi structurile organismului. Un yogin poate declanşa în corp o moarte aparentă, reducându-şi tensiunea arterială la 0, ca şi pulsul, respiraţia, şi putând fi îngropat o perioadă de timp pe care şi-a propus-o, pentru ca la dezgropare să-şi readucă la normalitate funcţiile vitale.


Un grup de prieteni a efectuat un experiment. Lucrau în birouri diferite. Aceştia s-au înţeles ca atunci când un anumit coleg va intra în biroul fiecăruia dintre ei, să-i spună că arată rău şi că ar fi galben la faţă, întrebându-l dacă cumva este bolnav. În final, respectivul s-a retras în biroul său, şi galben la faţă, fără vlagă, a fost găsit stând cu capul pe birou. Sugestia sau autosugestia reprezintă motorul acţiunilor şi la bine, şi la rău.

Prin telepatie se poate transmite, de la orice distanţă, sugestia de îmbolnăvire, nesomn, agitaţie, dezorientare în activitate şi în spaţiu, frica de operaţie, de eşec, atac de panică, pierderea cunoştinţei, îndemn la sinucidere.


Mesajul telepatic, transmis de la cel care-l generează către subconştientul celui căruia i se adresează, poate produce, la cel din urmă, boli fizice şi psihice. Subconştientul reacţionează la comandă personală, care poate fi făcută conştient sau inconştient.

Astfel, când apar gânduri negative, ce pot fi ale noastre sau induse de alţii, acestea trebuie eliminate, răul trebuie tăiat de la rădăcină. Ele vor putea fi anihilate prin gânduri pozitive, însă totul se va face cu încredere, fără nici o îndoială, căci de ce ţi-e frică nu scapi. Credinţa puternică în propria persoană aduce ajutorul forţelor din afara noastră.

Faptul că subconştientul este subordonatul care execută ordinele, dorinţele generate de mintea noastră duce la ideea că mentalul este poarta de acces către subconştient. Gândul este sămânţa care, hrănită de subconştient, va produce fructul.

Este adevărat că forţa răului reacţionează numai la solicitările minţii. Procentul de folosire al creierului creşte cu dinamismul, credinţa şi fermitatea gândirii. Îmbolnăvirea transmisă telepatic, prin sugestie sau autosugestie, la fel ca şi vindecarea, se face prin puterea gândului, care dinamizează subconştientul.

Puterea unui gând este amplificată de vizualizarea mentală, timpul de gândire şi intensitatea concentrării. O imagine precisă, intensă este cu mult superioară uneia descrisă în cuvinte. Momentul celei mai intense concentrări, pentru realizarea unui gând, este cel din starea de semisomn, între veghe şi somn. Atunci se produce în creier generarea de unde alfa, cu frecvenţele cuprinse între 7 şi 14 Hz, la frecvenţa de 10 Hz făcându-se deschiderea porţii între emisfera corespunzătoare vieţii materiale şi emisfera corespunzătoare intuiţiei.

O persoană fără defecte, imaginată de o altă persoană ca având defecte, vicii, prin puterea minţii acesteia din urmă se poate transmite acest mesaj, din starea alfa a creierului, realizându-se astfel schimbarea. Şi în cazul blestemelor există acelaşi mecanism folosit în magia neagră.

Acţiunile magiei se fac, din considerentele de mai sus, mai ales noaptea, când este perioada somnului. Atunci, în starea de somn, corpul astral părăseşte corpul fizic şi cel eteric, de care rămâne legat doar printr-un aşa-zis cordon ombilical.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/magia-541877.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Oamenii de știință pretind că au descoperit algoritmul prin care s-ar putea simula în proporție de 100% capacitatea creierului uman. Niciun supercomputer actual nu l-ar putea procesa
Stephen Hawking: "Găurile negre ne-ar putea oferi o modalitate certă de a călători într-un alt Univers"
Cronovizorul – aparatul care filmează trecutul
Fiinţa umană îşi poate controla stările psiho-mentale controlându-şi undele cerebrale
10 reguli pentru o minte puternică
Atomi de materie întunecată şi un Univers "paralel"
Astrofizicianul Neil deGrasse Tyson despre adepții teoriei "Pământului plat": "Cu toate că Pământul părea plat pentru oamenii din trecut, care nu aveau cunoștințele și instrumentele tehnologice pentru a cerceta, astăzi avem mai multe dovezi care să arate că planeta noastră este rotundă, inclusiv fotografiile programului Apollo"
Inima generează un câmp electromagnetic care se extinde cu mult în afara corpului nostru. Acest câmp electromagnetic are o anumită formă, arătând ca un inel lat împrejurul trupului, cu o rază de aproximativ 2-3 metri
Geopatologia este o disciplină ştiinţifică ocupată cu studiul efectelor radiaţiilor telurice asupra sănătăţii oamenilor şi, în general, asupra organismelor vii
Misterioasele cazuri de autoaprindere spontană a oamenilor – se eliberează forța chakrelor?
Universul nu are început, nici sfârşit. Big Bang-ul nu a avut loc
Fiecare moleculă de ADN înmagazinează în ea până la 1.000 de fotoni, similar cu un cablu subţire de fibră optică. Fotonii sunt propulsaţi înainte şi înapoi cu viteza luminii în interiorul moleculei şi sunt înmagazinaţi până când este necesar să fie folosiţi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...