Princeton – creierul uman poate influenţa fenomene externe

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Creierul uman este o maşină enormă de procesat informaţii. Având aproximativ 100 de miliarde de neuroni, creierul preia informaţiile de la receptori şi le interpretează.

Oamenii de ştiinţă consideră că unul dintre motivele evoluţiei uluitoare a societăţii umane este abilitatea creierului uman de a recunoaşte tipare – de exemplu scrisul de mână, sunetele şi vorbirea, etc. lucruri pe care marile computere ale prezentului încă se chinuie să le implementeze.


Pe de altă parte oamenii de ştiinţă consideră că această capacitate de a recunoaşte tipare ne poate la fel de bine păcăli şi ne poate convinge că anumite “coincidenţe pure” pot avea cauze, când – de fapt – n-au. Acest lucru este cunoscut în psihologie drept “cauzalitate falsă” şi este considerată o eroare pe care o fac numeroşi oameni.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/princeton-creierul-uman-poate-influenta-fenomene-externe—215712


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/princeton-creierul-uman-poate-influenta-fenomene-externe—215712
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...