Printul Charles, membru Bilderberg, cumpara zeci de mii de hectare "pentru a proteja Romania" ! Strainii cumpara Romania, evident, "pentru a o proteja" !

by Printul Charles, unul dintre cei mai important membru al Iluminatilor (Grupului Bilderberg), francmason de grad 33 si membru in diverse societati secrete, cum ar fi Ordinul Jartierei, de multi ani a devenit “fascinat” de Romania. Romanii care nu-l cunosc si nu stiu istoria secreta a acestui individ, care s-a […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Printul Charles, unul dintre cei mai important membru al Iluminatilor (Grupului Bilderberg), francmason de grad 33 si membru in diverse societati secrete, cum ar fi Ordinul Jartierei, de multi ani a devenit “fascinat” de Romania.

Romanii care nu-l cunosc si nu stiu istoria secreta a acestui individ, care s-a ocupat de orchestrarea asasinarii Printesei Diana de Wales, l-au primit cu bratele deschise, desi in Marea Britanie, acesti indivizi sunt detestati si huiduiti pe oriunde sunt vazuti. De asemenea, Printul Charles, alaturi de tovarasul sau Jimmy Savile sunt implicati in diverse scandaluri pedofile, dupa cum a aratat neobositul David Icke in lucrarile sale celebre.


7443greenfeudalism

Prima data a venit in Romania sub pretextul ca, “vrea s-o promoveze”, altii sustinand ca vrea sa fie rege al Romaniei. El, ca si descendent reptilian, a sustinut in public ideea conform careia “este urmasul lui Dracula”. Are dreptate, caci dovezile istorice demonstreaza asta.

Dupa ce a reusit sa castige increderea oamenilor creduli, acesta, recent, a inceput o campanie, promovata si de presa propagandista, conform careia doreste sa cumpere 100.000 de hectare de padure, “pentru a le proteja impotriva taierilor”. Nu mai bine facea presiuni asupra Guvernului Romaniei si a lui Klaus Johannis sa pregateasca legi dure pentru cei ce fac defrisari ?


Ei bine, nu, caci el are un plan bine ascuns. Asa cum strainii au ocupat o treime din pamanturile Romaniei, iar faptul ca UE a obligat Romania sa fie de acord cu vanzarea pamantului catre straini, incep sa se limpezeasca apele.

De pe site-ul Gandul aflam mai multe:

“O fundaţie patronată de Prinţul Charles al Marii Britanii vrea să cumpere aproximativ 100.000 de hectare de pădure în România, pentru a salva habitatul şi a crea una dintre cele mai mare rezervaţii naturale din Europa.

Fundaţia Conservation Carpathia (FCC), o organizaţie nonguvernamentală patronată de prinţul Charles al Marii Britanii şi care funcţionează cu bani proveniţi din donaţii ale străinilor, vrea să cumpere aproximativ 100.000 de hectare de pădure în România, cu scopul de a o proteja de tăierile masive şi exploatarea forestieră, scrie publicaţia scoţiană scotsman.com. În plus, FCC vrea să creeze în România un adevărat ”rai al urşilor şi lupilor”, una dintre cele mai mari rezervaţii naturale din lume.

“Zona Carpaţilor româneşti este printre cele mai sălbatice din Europa. Acolo trăiesc carnivore mari şi biodiversitatea este grozavă. Toate acestea sunt acum ameninţate de defrişări şi exploatare, astfel că încercăm să le protejăm pentru generaţiile următoare”, a declarat Christoph Promberger, director executiv FCC.

Miza FCC este cu atât mai importantă cu cât în pădurile din Carpaţi trăieşte mai bine de jumătate din populaţia de lupi şi lincşi din Europa, dar şi majoritatea urşilor bruni de pe continent, scrie publicaţia scoţiană. De altfel, FCC s-a implicat în procesul de salvare a pădurilor încă din 2013, când a început o amplă campanie de eradicare a tăierilor ilegale.

Oficialii fundaţiei au declarat pentru economica.net că deja au cumpărat 16.000 de hectare de pădure, în Leaota, Piatra Craiului şi Iezer Păpuşa, investiţia ridicându-se la 40.000 de euro. ”Banii provin de la fundaţii şi filantropi internaţionali”, au mai spus reprezentanţii FCC, care au precizat că vor continua să achiziţioneze hectare de pădure în România în următorii 10-20 de ani.

Apoi, Fundaţia va transforma întreaga zonă într-un parc naţional care va fi donat statului, în momentul în care va exista un sistem de finanţare şi amenajare cu standarde internaţionale pentru ariile protejte din Romania, potrivit FCC.

Potrivit The Scotsman, imediat după 1989 pădurile României au trezit interesul unor companii multinaţionale care se ocupă de exploatarea forestieră şi care au reuşit să cumpere promiţând investiţii masive, locuri de muncă şi oferte bune celor care şi-au primit pământurile în urma retrocedărilor.

Tăierile ilegale reprezintă un alt fenomen de amploare, astfel că, potrivit datelor ONG-urilor, în perioada 1990-2011 s-au tăiat aproximativ 366.000 de hectare de pădure.

În momentul de faţă, compania care exploatează cea mai mare suprafaţă de teren din România este IKEA, retailerul suedez de mobilă care a achiziţionat recent 33.600 de ha de pădure de la o firmă suedeză, Greengold, condusă de foştii parteneri ai universităţii americane Harvard în România. Pădurile celor de la IKEA sunt situate în judeţele Prahova, Buzău, Vrancea, Botoşani şi Bihor.”[1]

SURSE

1. http://www.gandul.info/stiri/printul-charles-cumpara-zeci-de-mii-de-hectare-de-padure-in-romania-ce-planuri-are-14643084

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Dr. Cacovean Adrian despre dorința Ministerului Sănătății de a modifica legea transplantului de organe în sensul ca acordul să fie prezumat: "Când ești mort, au murit și organele tale. Dacă iți vor organele, trebuie să fie organe vii! Ca să ia de la tine organe vii, trebuie să te țină viu. Munca secțiilor de reanimare nu se mai îndreaptă astfel să te salveze, ci să te țină viu până te hăcuie de viu, ca să iți ia organele"
Radu Ioanid, la fel de mincinos ca fratele lui, Alexandru Florian: Pacepa nu a fost invitat de Guvern în România şi Dughin nu a fost niciodată la Mănăstirea Petru Vodă. În schimb, Petre Roman a fost
Hackerul român, "Guccifer", a ajuns în fața unui tribunal din SUA, după ce a fost extradat
Mesajul unui Sorosist pentru români: "Românul - o ființă înapoiată, un mamifer biped pentru care contează doar nevoile primare și care se ghidează după tradiții și obiceiuri"
De la Ceaușescu încoace, România dă cea mai mare lecție de demnitate SUA!
Spațiul Schengen înseamnă renunțarea la granițe și la suveranitatea națională, în vederea creării Statelor Unite ale Europei
Complicitatea SRI-ului la protestele violente din 10 august 2018
Legea antilegionară sau noii bolșevici împotriva poporului român
Unirea dintre Romania si Moldova este o speculatie politica a UE ! UE nu este interesata de aceasta unire, ci de a atrage un stat in acest spatiu european !
Profețiile lui Sundar Singh despre România: "Eu știu prin viziune divină că România are o mare misiune Dumnezeiască de redresare spirituală planetară"
Direcția Națională Antidemocrație: Super imunitatea procurorilor DNA acordată de SUA
Desant austriac la Bucureşti după prăbuşirile suferite de Erste, OMV Petrom şi Raiffesen: Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, se întâlneşte cu Premierul României, Viorica Dăncilă, în încercarea de a opri taxarea băncilor și multinaționalelor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro