• Fără categorie

Printul Nicholas de Vere: "noi suntem urmasii dragonilor Anunnaki, alesi de acestia sa conducem lumea in numele lor !" Printul Nicholas de Vere von Drakenberg a fost Mare Maestru al Curtii Regale din Londra !

Distribuie!

“În cazul în care se știe dincolo de orice îndoială că unul este din sânge Dragon, apoi ușile i se vor deschide larg. Planeta are nevoie de elfi și zâne, asa se spune. Ea are nevoie de oameni pentru care scopul și empatia vin instinctiv și a cărui dragoste a lumii naturale vine înainte de toate și apare spontan din adâncul sufletului lor veșnic. Mai presus de toate planeta are nevoie de Dragoni (n. red. Reptilienii Anunnaki) sai.” — Nicholas de Vere

“Împărăția Mea nu este din lumea aceasta!” — ASR Nicolae de Vere ( stiti pe cine incearca sa copieze nu?)


“In spatele tronului exista ceva mai grozav decat insasi regele” Sir William Pitt, Camera Lorzilor, 1777

Nicholas de Vere

Nicholas de Vere (1957 – 2013) s-a nascut in zona rurala Hertfordshire, apoi s-a mutat alaturi de familia sa intr-o localitate numita Kemsing. Parintii sai regali au incercat sa-l protejeze de mediocritatea oamenilor de banalitatea societatii aratandu-i o alta cale mai “selecta” de a evolua “spiritual”.


Tatal sau avea legaturi genetice cu marile familii regale scotiene si s-a oferit sa-l initieze si pe fiul sau in cadrul acestor mistere doar de ei cunoscute. De la tatal sau a invatat despre “traditia Dragon” explicandu-i-se cine sint ei in realitate, originea lor si agenda globalista a noii ordini mondiale pe care trebuie sa o implementeze cat mai repede spre a controla toti oamenii de pe Pamant.

El de la varste fragede si-a aratat interesul fata de istorie, mitologie dar si de legende. Tata lui Nicholas era un mare admirator al matematicianului, poetului, filozofului si astronomului persan Omar Khayyam, invatand ulterior pe fiul sau Nicholas direct din filozofia lui Omar.

La varsta de 12 ani s-a dedicat “traditiei dragon” fiind astfel sprijinit de familia sa. La varsta de 13 ani a intrat in societatea secreta masonica “Starfire” (Focul Stelar). Focul stelar ca o mica paranteza reprezinta ritualul la care iau parte membrii caselor regale pamantene in perioadele lunare, in special cand este luna plina cand se fac sacrificii umane sau druidice, pentru a consuma sange uman, dar Starfire face referire mai mult la sangele menstrual care este foarte important pentru ei asa cum declara si Printesa Diana, confidentei ei Christine Fitzgerald inainte cu cateva zile sa fie asasinata.

La varsta de 15 ani, Nicholas intra in ritul masonic regal al “sfantului Graal”. Sfantul Graal am mai spus ca reprezinta amestecul sangelui liniei lui Daniel cu sange de demon, de acolo si denumirea de sange albastru in familiile regale, sange din care trebuie sa se inalte anticristul conform Bibliei.

Incepand cu 1980, Printul Nicholas deja s-a familiarizat cu toate ritualurile oculte ale familiei sale regale. Acesta chiar recunoscand ca este membru al Ordinului Pietrei Cubice a lui Baphomet. Piatra fiind un alt sistem de transmitere a informatiei in cadrul scolilor misterelor. Baphomet fiind celebra fiinta reptiliana care este adorata de cavalerii templieri si care intotdeauna cerea sacrificii umane.

In 1985 primeste decoratia regala ca Venerabil Maestru Templier, revelandu-i-se originea sa regala si legatura care o avea cu cavalerii templieri. In 1991 i s-a acordat celebra distinctie in cadrul Ordinului Jartierei. In anii `90 el creat o serie de asociatii din care faceau parte lectori universitari dar si cercetatori. Ca urmare a schimburilor academice de informatii dintre el si cercetatori, acestia l-au convins sa puna bazele unui concept ce avea sa se numeasca “Dragon Legacy” (Mostenirea Dragonului). Organizatia “Mostenirea Dragonului” imediat dupa ce bazele ei au fost puse, guvernul britanic, respectiv monarhia britanica au salutat cu mare placere aparitia acestei organizatii care in realitate tot ei contribuise la crearea ei.

Printul Nicholas de Vere a fost suveran conducator al Ordinului Dragonului al casei de Vere. Acest Ordin al Dragonului al familiei de Vere, este de fapt o actualizare a celebrului Ordin al Dragonului din Transilvania in care cancelar principal a fost printul Vlad al III-lea al Valahiei si Transilvaniei. Tatal Printului avea numele de Dracul, adica Draco. Potrivit lui Sir Laurence Gardner numele de “Dracula” se traduce prin “fiul lui Dracul”, fiind inspirat de Printul Vlad al III-lea, care primise Ordinul Dragonului drept mostenire de familie de la tatal sau Vlad al II-lea Dracul. Ordinul in realitate a fost creat de sangerosul “sfant” imparat roman Sigismund de Luxemburg, rege al Ungariei, cu pretextul de a se apara de invadatorii otomani in numele crestinismului.

Viata sa amoroasa a fost una simplista, el a trait alaturi de logodnica sa Lila si de fiul sau intr-un sat linistit de la tara. In afara de preocuparile sale magice ca orice venerabil reptilian, acesta era interesat de problemele ecologice dar si de protectia animalelor. Acesta mai era preocupat de muzica, poezie si filozofie. Nicholas nu a suportat persoanele care au ca scop in viata banul si din aceste motive conform biografiei sale a dorit sa se retraga cat mai singur departe de agitatia lumii.

Casa Regala de Vere

Casa Regala de Vere are ca punct comun ca toate celelalte case regale europene linia genealogica de sange merovingiana, cea din timpul invaziilor reptiliene asupra continentului European care au avut loc acum 6000 de ani o data cu Fenicienii care erau adoratori ai soarelui si s-au stabilit in Britania de azi.

Fenicienii au avut doua zeitati reptiliene, Barati partea feminina si Barat, care au devenit Britania sau “Britania cea Curajoasa” cum este mentionata in Cartea Edda Britanica.

Printul Nicholas de Vere pe langa titlul oficial de “print” mai detinea inca un titlu si anume “Principe Draconis” = Draco => Constelatia Draco.

Istoria casei regale de Vere are ca punct de plecare 740 i.e.n. Potrivit analizei genealogiei acestei case regale de Vere aceasta a avut o linie neintrerupta si nealterata timp de 13 secole timp in care au reusit sa-si implimenteze agenda globalista care astazi este foarte aproape, prin urmare aceasta dinastie regala de Vere, este una dintre cele mai vechi dinastii regale din Europa.

Casele Regale de Vere si de Weir au cerut sa se faca teste asupra genealogiei lor pentru a se vedea cu adevarat ce alti descendenti mai fac parte din aceste case regale. Testele au dat un verdict care spunea ca Nicholas are legatura genetica nealterata ca si cealalta casa de Weir asta multumindu-i pe deplin. Cea mai buna organizatie care a aratat cum toti cei care ne conduc azi in functiile inalte desi oficial nu au titluri regale si sint cunoscuti ca “oameni din popor alesi democratic intr-o republica democrata” au in realitate gene regale. Organizatia despre care vorbesc se numeste Burkes Peerage si a demonstrat ca 35 de presedinti americani din cei 42+1 care e cel actual, au legatura cu casa regala de Windsor care este de fapt Saxa-Coburg-Gotha, ea doar schimbandu-si numele pentru a nu se vedea faptul ca a finantat prin sistemul bancar intreaga organizatie al celui de-al treilea Reich, din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Mostenirea de Vere

“Înființată în Angiers în 740 e.n.  Scit Vere are originile înrădăcinate în antichitate. Casa de Vere este înregistrată într-un singur nume și într-o linie neîntreruptă de peste 1300 ani, și, prin urmare, este una dintre cele mai vechi dinastii regale care au supraviețuit în Europa.” — Dragon Ede, Nicholas de Vere

house of devere Nicholas de Vere Von Drakenberg 1957 2013

Broasca – celebrul simbol al genealogiei reptiliene ca si dragonul. “Printul cel care s-a transformat in broasca” din basmele pentru copii vedem ca este cat se poate de real.

 

Principatul de Vere

House of Anjou Crest Nicholas de Vere Von Drakenberg 1957 2013

Titlul cu care se mandresc casele regale Europene am explicat este acela de descendeti ai merovingienilor. Un personaj important devenit faimos peste noapte cu ajutor din spate, este Dan Brown, care in cartea sa “Codul lui DaVinci”, ne prezinta el cum Isus Hristos a reusit sa scape de crucificare si el alaturi de Maria au fugit in sudul Frantei de astazi unde au avut copii, iar familiile regale sint culmea urmasii lui Isus. Deci ipocrizia acestor indivizi atinge cote penibile caci vor sa blasfemieze pe Iisus si intreaga Biblie, afirmand ca Iisus ar fi avut legaturi cu Maria Magdalena si alte denigrari la adresa Mantuitorului.

Interviul care urmeaza a fost realizat de catre autoarea Tracy R. Twyman, celebra conspirationista, si il voi prelua aici de pe site-ul whale.to[1]. Pentru a intelege bine interviul, s-a notat cu “T” numele persoane Tracy R. Twyman, iar cu “N” numele Printului Nicholas.

“T: Acum cat timp ati scris despre “Mostenirea Dragonului”?

N: Acum 6 ani. “Mostenirea Dragonului” a inceput sa fie cunoscuta pe internet a carei provenienta este din Transilvania pana in Tunbridge Wells din Anglia, acest lucru fiind un rezumat al multor ani de cercetare in acest sens. Unele cercetari au fost expuse de Sir Laurence Gardner in cartea sa “Geneza” care au legatura cu “Sfantul Graal”.

T: Care au fost principalele surse de informatii ale dumneavoastra atunci cand ati compilat cartea?

N: A fost asa-numita “cale” ereditara a Dragonului. Prin aceasta cale se poate afla tot felul de informatii in interesul cunoasterii.

T: Cum ati inceput cercetarea istoriei familiei dvs.? In ce moment din viata ati devenit constient de “Mostenirea Dragonului”?

N: De la varsta de 7 ani. Tatal meu mi-a spus despre stramosii nostri, o origine cufundata in sange regal dar cel mai important dintre toate mi-a vorbit despre vrajitoria regala a familiei, care in realitate este un vechi ordin druidic care are o traditie foarte veche in cadrul familiei de Vere.

Tatal meu m-a invatat despre originile noastre deosebite in cadrul familiei regale Blackwood si nobiliare din Lanark, Scotia. Aceasta dinastie a avut ca persoana importanta pe Thomas Weir de Vere din Edinburgh care este al 11-lea strabunic al meu.

Ca un lord al vrajitoriei si ocultist ce era, Thomas Weir, a fost initiat in ritualurile antice ale zeitei Epona considerata “zeita fertilitatii”. Eu am primit traditia de la tatal meu, el a primit-o de la tatal sau si asa mai departe.

T: Titlul dvs. regal este “Printul Nicholas de Vere”. Ce inseamna acest titlu?

N: Mi-am cercetat linia genealogica de sange si este o linie neintrerupta care ajunge pana la Printul Imperial Milo de Vere, conte de Anjou, care a trait in anul 740 e.n., era fiu al Printesei Milouziana a scitilor. Ea a fost consemnata in Franta ca “Printesa Dragon” de catre Pictii Scotieni. Nepotul ei, Milo al II-lea, provine dintr-o alianta a tatalui cu casa regala Chalene.

Mai tarziu am analizat si alte linii genealogice care au legatura cu linia Merovingiana si am vazut cum casa de Vere este o reflectie a regalitatii Merovingiene atat aici cat si in Irlanda.

In ceea ce priveste familia mea materna: mama se trage din Printesa Milouziana a Scitilor. Seful general al Casei de Vere, de astazi este Printul Mhaior care a fost ales de papa dar a contribuit la aceasta investire in functie si mostenirea provenita de la casa regala O`Brien ca descendenti ai regelui Brian Boru al Tarei, din Irlanda.

Seful casei de Vere mi se adreseaza in mod oficial ca “Print Dragon al Casei de Vere”

T: Cine sint “dragonii” despre care ati scris in cartea dvs.?

N: Pe scurt, linia “Dragon”, incepe cu Anunnaki (n. red. Reptilienii Anunnaki), coboara prin proto-sciti, egipteni, fenicieni si ajunge la sumerieni.

T: Au fost “dragonii” o specie diferita de ceea ce numim noi “om”?

N: Dovezile istorice si genetice spun ca da. Dragonii si Elfii sint doar specii distincte din punct de vedere fizic. Oamenii de stiinta acum afirma ca in urma cu 30.000 de ani a avut loc o interventie asupra ADN-ului uman, adica un proces de hibridizare, iar motivul principal al hibridizarii a fost crearea caselor regale si respectiv a descendentilor regali, a printilor, printeselor, regilor, reginelor etc.

T: Sint acesti dragoni la fel ca “uriasii” din Biblie sau “observatorii” din Cartea lui Enoh?

N: Uriasii si observatorii sint din rasa dragonilor.

T: Acesti dragoni au devenit zeitatile din culturile antice (Grecia, India, Sumer etc.) ?

N: Aceste zeitati sint aceleasi doar numele difera, deci raspunsul este DA.

T: Ce fel de civilizatie a facut sa asigure “domnia Dragonilor” peste tot? Vreti sa spuneti ca a fost la fel ca si Atlantida?

N: Teoria lui Platon despre Atlantida este precedata de o traditie mult mai veche referitoare la “Ogdoad”. “Ogdoad” a fost unul dintre cei 8 mari zei. Mare potop biblic a avut loc in Marea Neagra. Legenda potopului este prezenta in multe culturi antice. Ogdoad apare in miturile chinezesti, in textele religioase Egiptene ca si conducator al “Vechiului Regat” din timpul anilor 2686 – 2134 i.e.n. Acesta apare si in legendele Vikingilor.

Ogdoad a fost primul “rege dragon”, iar o data cu el a inceput liniile succesoriale genealogice ale familiilor regale. El a fost primul “regele dragon” al Proto-Scitilor de langa Marea Neagra. Dupa potopul din Marea Neagra, copiii Anunnaki-lor au stabilit civilizatii incredibile ca si dezvoltare, asta dupa ce prima “Epoca de Aur” a fost distrusa in timpul potopului. Deci, in opinia mea se poate spune ca cultura sumeriana (a carei limba este proto-sumeriana) isi are originea direct din Transilvania. Atat colonizatorii Nordului Europei cat si vechii egipteni isi au originea in Transilvania. Chiar si oamenii de stiinta au declarat ca potopul biblic a avut loc in Marea Neagra. Aceasta regiune fiind un loc al uriasilor, al titanilor.

T: Este “sangele de dragon” o sursa de drept divin sursa regalitatii si dominatiei regale din opinia dvs.?

N: “Sangele de Dragon” sau “Sangele Zeilor” este adevarata sursa a regalitatii de drept divin. “Dragonii” sint conducatorii guvernelor de pe aceasta Planeta.

T: Atunci cand spuneti “Dragon” la ce anume va referiti?

N: “Dragon” este un termen pe care eu il folosesc pentru a desemna sangele si genele noastre. Este o conducta prin care se transmite fluxul de amintiri dar si intelepciunea. Cuvantul “Dragon” este un derivat din grecescul “edrakon”, care este un aorist gramatical al cuvantului “derkesthai”, care inseamna “a vede clar”. “Dragon” este un arhetip prin care care curg informatiile rasiale, dar care se refera si la constiinta transcedenta.

T: Ce procent din populatia lumii ar avea acest “sange de dragon”? Este predominant gasit in anumite tipuri de oameni? Cum pot sa va spun ca sinteti un dragon ca si unii oameni?

N: Aproximativ 10% din Europeni au sange de dragonsi provin din familii a caror mostenire genetica depaseste 100.000 de ani. Aceasta cifra de 10% a fost calculata de Universitatea Oxford prin cercetarea arborilor genealogici.

T: Cum a luat nastere rasa Dragonilor si cum a devenit o rasa separata de restul oamenilor?

N: Ei nu provin din spatiul cosmic. Originea genomului lor este prezenta in padurile din Europa Centrala (Transilvania). Ei s-au combinat cu alte specii si s-au dezvoltat ca o rasa distincta. Anunnaki au fost apoi hibridizati si au format Elfii si Dragonii dar si regii, si reginele si toate descendentele regale.

T: Dragonii poseda puteri magice? Daca este asa, descendentii lor le poseda si ei?

N: Depinde ce vrei sa spui prin “magic”. Cea mai mare magie dintre toate este modul in care mintea ta le observa si le interpreteaza. Aceste abilitati sint ereditare.

T: Fostul dvs. co-autor, Laurence Gardner scrie foarte mult despre “Focul Stelar” (Star Fire) si puterea de secretie a glandei pineale facand analogie cu Elixirul Vietii sau Piatra Filozofala, acestea crescand capacitatea creierului, capacitatea magica si-i asigura o viata prelungita celui ce consuma. Acestea sint elementele pe care el le-a luat din cercetarile dvs. In scris, dumneavoastra, sustineti ca oamenii cu “sange de dragon” sint singurele fiinte bio-chimic echipate pentru a produce aceste substante in corpul lor la un nivel suficient de ridicat pentru a da rezultate. Dar Gardner a scris mult despre asa-numitul “aur monoatomic” si pare ca acesta este un substitut sintetic pentru “Focul Stelar”  pe care oamenii il pot consuma pentru a devenii “dragoni” ei insisi.

Sti ceva despre aceasta substanta? Care este comentariul pentru teoriile lui Gardner?

N: In primul rand elementele hormonale ale “Focului Stelar” sint doar o parte din poveste si in cartea mea am aratat ca intregul proces contine o serie de elemente psiho-somatice.

In ceea ce priveste posibilitatea de a lua o pastila si a deveni dragon este o afirmatie ridicola. Acest tip de liberalism patetic, nascut ca o reactie la mentalitatea de victima ar trebui sa fie detestata de toate fiinte rationale si asta e atitudinea mea fata de conceptul de “aur monoatomic”

Cu toate astea nu face niciun fel de ban ci doar vrea sa vanda prostii la persoanele care nu cunosc. Dupa cum stiti eu nu scriu pentru bani, asa ca nu-mi pasa pe cine am jignit cu adevarul. Pot sa iau o pastila pentru a ma transforma intr-un negru african? NU. Este vreo pulbere sa o iau pentru a ma schimba in femeie? NU. Nu vad nevoia de aur monoatomic. In orice caz fie esti genetic dragon, fie nu esti si nici o cantitate de aur monoatomic nu va schimba structura genetica facand-o sa para alta.

T: Care a fost sensul original si scopul vampirismului?

N: Vampir provine de la “vber” sau “uber” si inseamna “vrajitoare”. Ea provine din Anatolia, locul celor 7 adunari druide . “Vrajitor” in galeza este “Druidhe” sau “druid”. In termeni practici a fost sugerat prin termenul “Uber”, care se refera la un scid druidic, iar druidul provine de la vampir, iar vampirul provine de la Dragon.

Scopul vampirismului depinde de tipul de vampirism practicat. “Focul Stelar” a fost scopul “regal” sau “druidic” al familiilor regale vechi Scite, care beau sangele fratilor cazuti in lupta spre a le prelua esenta si curajul lor. Sangele dusmanilor a fost de asemeni baut. In ambele cazuri acest lucru a avut avantajul ca in acel sange se afla secretata adrenalina dar si testosteron, datorita emotiilor de frica.

Istoria vampirilor in Europa provine direct de la Sciti/Dragoni.

T: Este linia genealogica a dragonilor o linie satanista sau luciferiana?

N: Da, acesta este raspunsul cinstit si simplu.

T: Daca o persoana crede ca are gena de dragon si doreste sa-si dezvolte competentele inerente din sange, ce cale i-ai sugera sa aleaga?

N: Dezvoltarea competentelor doar de dragul lor, nu este magie, ci doar lacomie, iar lacomia si ambitia distrug constiinta transcendenta a unui hibrid dragon. Puterea va curge natural pentru cei care au o viziune si perceptie clara si vor folosi aceste puteri cu intelepciune. Isus a spus: “Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate acestea se vor adauga voua.”

Cu alte cuvinte la dragoni magia este simpla si se bazeaza pe descoperirea de simplitate si linistea de sine. Daca cititorul considera ca provine din sange de dragon (Anunnaki) si doresc sa exploreze conceptul de constiinta transcedenta, in loc de o explicatie de lunga durata pentru care nu exista spatiu in limitele acestui interviu, as recomanda o carticica intitulata “Prima si ultima libertate” de Jiddu Krishnamurti.

T: Care este istoria Curtii Dragonului si de ce esti sef Suveran? Ai mostenit acest titlu si daca da, de la cine?

N: Curtea Regala si Imperiala apare in mod repetat in intreaga istorie a familiei mele. Este manifestarea fizica, culturala a spiritului de Dragon in sangele familiei de Vere fiind cu mult mai veche decat Hristos.

Pe scurt, pentru a da cateva exemple, in vremuri mai recente a fost la Curtea Regala si Imperiala Printesa Milouziana, iar mai tarziu a fost Alberic de Vere. Imediat dupa Alberic de Vere, Curtea a fost condusa de fiul sau Robert de Vere, conte de Huntingdon, care a fost istoricul druid Robin Hood, “Elful – rege al vrajitoarelor”. Mai tarziu Curtea Dragonului a fost condusa de Mid-Lothian si de Lady Somerville, vrajitoarea-mama a lui Toma din Edinburgh. Toma a fost nepotul lui Sir William Vere a Stonebyres si Elvin, dar si preot-dragon.

Sir William a fost fiul lui Iacov al VII-lea, Baron Blackwood. Blazonul, insigna familiei Lady Jane Somerville este un dragon. In special, in familia noastra, Curtea Dragonului, este de asemenea derivat de la Curtea Regilor Pendragon a caror descendenta noi o mostenim prin aliantele matrimoniale cu rudele noastre apropiate, ducii de Hamilton care detin proprietati in Lanarkshire. Cei din Hamilton a fost mostenitorii la tronul Scotiei…

Al XI-lea conte din familia mea a intrat in Ordinul Dragonului, dar si in Ordinul Jartierei alaturi de imparatul Sigismund de Luxemburg, la Capela Sfanta George de la Castelul Windsor. Investirea lui Richard in Ordinul Dragonului denota prezenta sangelui pur atat pe linie masculina cat si feminina. Asta reflecta prezenta Ordinului Dragonului in cadrul familiei mele din timpul Printesei Milouziana a Scitilor.

Curtea Dragonului contemporana este ceea ce Aleister Crowley ar putea numi mai multe “curente”, din care unul extern care a fost acordat prin pactul Black Country a Ordinului Baphometic al Pietrei Cubice in care isi au originea Cavalerii Templieri. Alte curente externe sint Cavaleri al Plantagenet, Casa de Vere si lateral Dr. John Dee “Scoala Noptii” in care Edward de Vere, conte al XVII-lea din Oxford a fost membru proeminent.

T: Cum se poate deveni membru al Curtii Dragonului si o data un membru ce poate sa faca?

N: Astazi, Curtea Dragonului este formata din membri regali cu sange de dragon. Una dintre functiile “exterioare” ale Curtii este ca si custode al traditiei Dragon in cadrul familiei de Vere, care include studiul continuu al istoriei si genealogia diferitelor sale ramuri.

Calitatea de membru al Curtii Dragonului este data foarte rar. Noi nu sintem un club de aderare, nici nu functioneaza pentru castig monetar. In viitor am putea extinde Curtea Dragonului si am putea primii noi membri.

Cu toate acestea, pentru cei care sint interesati in aderare, am creat Societatea Dragonului, un grup auxiliar, care este deschis pentru solicitanti calificati si necesita un angajament. Acest ordin auxiliar este disponibil pentru cei care vor sa studieze istoria dragonilor. Vizitati www.thedragonsociety.compentru a afla mai multe despre ea

T: Multi v-au atribuit o agenda politica radicala si spun ca incercati genealogia ca un fel de rampa de lansare pentru a ocupa tronul Angliei. Care este raspunsul dvs. la astfel de afirmatii?

N: Eu nu pot lua astfel de afirmatii in serios. Cititorul educat va sti ca, Casa de Vere are o linie neintrerupta de peste 561 de ani de istorie britanica. Casa de Vere a fost acreditata pentru a fi linia genealogica senior a Angliei, atat de contemporanii sai cat si de istorici. Este evidenta influenta familiei noastre in societatea engleza dar si in monarhia britanica. Nu vad niciun motiv pentru a schimba opinia ca m-as injosii sa fac o oferta pentru tron caci este un nonsens total.

In orice caz, sistemul Monarhic in Marea Britanie in cea mai mare masura impotent. Nu avem nevoie de tronuri sau coroane pentru a ne aminti cine sintem.

T: Esti monarhist?

N: Prin definitie si Stalin a fost monarhist, asa cum au fost toti presedintii Statelor Unite. Eu sint doar un regalist caci nu toti cei care au ocupat tronuri si au primit titluri regale au si avut sange regal.

T: Ce parere ai despre actuala monarhie britanica?

N: Nu am sentimente despre ea. Nu am ce sa declar despre ei, doar mi se par inofensivi uneori.

T: Exista o multime de teorii vehiculate pe internet cu privire la Ordinea de zi a Curtii Dragonului cum ar fi despre Noua Ordine Mondiala, care ar fi parte a unei conspiratii Iluminatilor ce implica satanist si nazism. Aceasta ar parea sa proclame nimic mai mult decat un descendent al Diavolului. David Icke si Arizona Wilder (dar si Christin Fitzgerald confindeta printesei Diana) sustin ca autorul Sir Laurence Gardner, s-ar fi transformat in reptilian, sacrificand copii intr-o baza militala subterana la Montauk, New York.

Cat de aproape sint aceste afirmatii de adevar? Ce activitati sinistre ascunzi domnule Nichols de Vere?

N: Oamenii cred ca un antichrist va iesi din aceasta Curte a Dragonului? Cum au intuit asta? Opiniile mele cu privire la nazism sint bine cunoscute. Nazismul a fost o miscare taraneasca, cat despre filozofia si aspiratia folosita de ei in cuvantul “arian” este o gluma, aceasta aruncat numai praf in ochii multimii credule. Nu se poate crea arieni din punct de vedere genetic dintr-un neam genetic de tarani.

I

David Icke, oh vai, David a anuntat o data pe site-ul sau www.davidicke.com ca Laurence Gardner si acolitii sai au efectual ritualuri de sacrificii umane. Daca ar fi facut aceste lucruri imediat s-ar fi aflat.

David Icke inventeaza toate aceste lucruri cinice din imaginatie. Ce activitati sinistre am ascuns? Activitatile interne ale Curtii Dragonului sint confidentiale.

T: Care sint convingerile tale cu privire la Dumnezeu, Spiritualitate si religie?

N: “Convingerile” mele cu privire la Dumnezeu si spiritualitate inseamna sa se creeze religii adica diviziunea si teama. Religia este o carja pentru puterea de conducere, pentru o minte slaba si neregenerata. Religiile apar atunci cand oamenii nu inteleg mesajul si pe mesager si incep sa se inchine in loc sa se foloseasca de gnoza primita.

T: Crezi ca Iehova (Yahwe) a fost Dumnezeu? Credeti ca exista vreun temei istoric in spatele conflictelor simbolice dintre Iehova si Satan?

N: Evreii au religia lor mostenita de la Babilonieni in timpul exodului. Prin urmare se poate spune ca Dumnezeul Iehova este un compozit, atributele sale principale pot fi urmarite inapoi la Dumnezeul Enlil, caci a fost Enlil care a inceput un razboi cu fratele sau Enki privind rangul ce ar trebui sa-l ocupe in dinastia Anunnaki. Deci in termeni generali, putem spune ca conflictul dintre Dumnezeu si Satan isi are originea intr-o cearta de familie.

T: Care este opinia despre Hristos si lucrarea sa?

N: O opinie destul de buna

T: Ce parere aveti despre Wicca si miscarile New Age?

N: Din nou opiniile mele despre Wicca si New Age sint bine cunoscute. Wicca, asa-numita “religie veche” nu are mai mult de 60 de ani, iar New Age nu este mai mult decat un nefondat truc de marketing orientat spre extragerea de bani de la creduli.

T: Ce credeti despre cresterea interesului oamenilor fata de cartea “Graal – linia genealogica”, ca urmare a publicarii “Codului lui DaVincii”, celebra carte a lui Dan Brown? Credeti ca popularizarea ideii este periculoasa?

N: Unii oameni, aflati in minoritate vor avea interesul sa studieze in continuare subiectul, timp ce mare parte din cititori vor trata cartea ca pe o experienta noua in ale cititului si vor trece la alte subiecte. Acest lucru se intampla cu fiecare noua publicatie. Singurul pericol ar fi subiectul in sine si aparitia unor persoane care vor deschide ateliere de genul: “Cum sa devii un membru al Sfantului Graal?” S-ar ajunge apoi la promovarea unor tot feluri de “stiluri de viata”. O data ce astfel de lucruri vor avea loc, va creste si dispretul publicului fata de ele.

T: Care este cel mai important lucru pe care doriti sa ia oamenii dupa ce a citit cartea “Mostenirea Dragonului”?

N: In primul rand una dintre temele centrale ale cartii este Constiinta Transcedenta. Mi-ar place ca cititorul sa simta un interes fata de acest concept de lectura si va urmarii in continuare subiectul.

In al doilea rand, familiile Dragon au fost cu noi de mii de ani, in decursul timpului, destinul lor innascut si de drept ii va face sa creasca din nou.”

Pentru mai multe uitati-va la Documentarul de mai jos realizat de catre David Icke in 1999 alaturi de Arizona Wilder care a facut sacrificii umane alaturi de cei din marile familii regale Europene. Se pare ca aceasta persoana a enervat multi nobili ca Gardner si Nicholas.

Surse:

whale.to

fara-secrete.ro

 

 

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...