Probe despre existența extratereștrilor ascunse publicului

Distribuie!

„PROBE DESPRE EXISTENȚA EXTRATEREȘTRILOR ASCUNSE PUBLICULUI

Cel mai vechi text în care este descris un eveniment extraterestru este un papirus care poartă numele de Tulli, cel al cercetătorului care în anul 1933 l-a descoperit. Papirusul are o vechime de 5000 de ani și evenimentul descris s-a petrecut în timpul celei de a XIX-a dinastie a faraonilor.


În timpul unei vizite pe care a efectuat-o în Egipt, Alberto Tulli, directorul Muzeului din Vatican, a descoperit într-un anticariat acest document. Textul face referire la o întâmplare care s-a produs la orele șase dimineața, atunci când doi scribi au văzut pe cer o lumină cu o lungime de 45 de metri care emana un miros ciudat.

Pentru că cercul de foc staționa, cei doi scribi l-au anunțat pe faraon. Acesta și tot alaiul său s-au culcat pe burtă de teamă că ceva rău se poate întâmpla. În ultima parte a manuscrisului se spune că faraonul a ordonat ca evenimentul să fie scris pe papirus.


La scurt timp, din cer au început să cadă păsări și pești. Sfera de foc s-a deplasat către sud dispărând în înaltul cerului sub privirile sutelor de egipteni.

În anii 80, Cercetătorul Samuel Rosenberg a făcut demersuri la Vatican pentru a avea acces la document. Oficialii de la Vatican i-au răspuns că documentul s-a pierdut. S-a spus că și de această dată, Vaticanul a făcut tot posibilul să obstrucționeze accesul la un document incomod Bisericii.

Papirusul Tulli nu este singurul document care a prezentat evenimente extraterestre. Sunt cercetători care susțin că extratereștrii au fost interesaţi de vechea societate egipteană și chiar s-au implicat în dezvoltarea ei. Această teorie poate să fie realistă în condițiile în care canalul național de televiziune al Rusiei a difuzat în anul 2014 un film realizat în anii 60, de către agenții KGB.

În film este prezentată mumia unei creaturi extraterestre descoperite în interiorul unei piramide egiptene. Mumia a fost descoperită într-un sarcofag pe care l-au numit mormântul vizitatorului.

Mumia a fost transportată la Moscova, în cadrul proiectului ISIS, pe care KGB-ul l-a efectuat în Egipt, în anii 60. Despre mumie se spune că are o vechime de peste 10000 de ani. Lângă mumie a fost descoperit un papirus în care era descrisă întâlnirea dintre faraonul Khufu și ciudată creatură venită din cosmos care era numită vizitatorul.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/probe-despre-existenta-extraterestrilor-ascunse-publicului
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Călătoria colonelului american US Air Force, Billie Faye Woodard, în misterioasa lume din Centrul Pământului – Agharta
O treime dintre polonezi susțin ieșirea țării lor din UE
Sursa bunăstării Occidentului o reprezintă furtul și jaful!
Din culisele investigării oficiale a fenomenului OZN
Rețeaua SIGINT: National Security Agency Signals Intelligence (SIGINT) monitorizează undele cerebrale prin satelit, decodează potențialele cerebrale de 5mW la 3,5Hz, apoi le transmite unui monitor cu circuit integrat de foarte mare viteză (VHSIC – very high speed integrated circuit) pentru „conversații forțate”
Un studiu al istoriei încălcării drepturilor omului de către agenţiile de informaţii ale SUA şi al cercetărilor din domeniul armelor electromagnetice
Comitetul American al Europei Unite - istoria din spatele creării UE cu implicarea CIA
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Antisemitismul - o afacere a evreilor sioniști! Majoritatea evreilor nu sunt semiți, ci khazari!
Putin: SUA se ocupă de lucruri murdare, acuzându-i pe alții
Serviciile secrete manipulează opinia publică, creând grupări teroriste pe întreaga planetă
Arestarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, este o prioritate pentru administrația Trump

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...