Procesul Mega Moscheii – cel mai important proces din România

Distribuie!by “PROCESUL MEGA MOSCHEII – CEL MAI IMPORTANT PROCES DIN ROMANIA!!!! LA TERMENUL DE ASTAZI AU FOST PREZENTI CIRCA 150 – 200 PERSOANE, IAR ATITUDINEA JUDECATOAREI A FOST TOTAL DIFERITA. Am fost convocati la orele 12:00, dar abia la orele 13:44 am reusit sa intram in sala. Au sosit la […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“PROCESUL MEGA MOSCHEII – CEL MAI IMPORTANT PROCES DIN ROMANIA!!!!

LA TERMENUL DE ASTAZI AU FOST PREZENTI CIRCA 150 – 200 PERSOANE, IAR ATITUDINEA JUDECATOAREI A FOST TOTAL DIFERITA.


Am fost convocati la orele 12:00, dar abia la orele 13:44 am reusit sa intram in sala.
Au sosit la dosar peste 8000 de cereri de interventie accesorie, un real succes!

Initial, judecatoarea si jandarmii nu au dorit sa-i primeasca pe oameni in sala, iar dupa ce le am zis ca nu voi intra in sala fara ei, atitudinea si comportamentul a fost radical diferite. Au gasit o solutie si toti au fost primiti in sala pe rand, marea majoritate dorind sa-i reprezint eu in acest proces,insa au fost si cativa care doresc ca la termenul urmator sa-si sustina punctul de vedere.


Am solicitat judecatoarei sa tina cont de faptul ca sunt foarte multe cereri de interventie accesorie care au fost trimise prin fax, email, care nu au primit numar de inregistrare, iar cele care au fost trimise prin posta inca nu au ajuns, iar cele care au sosit nu au fostpana in prezent si adaugate la dosar. Am atentionat judecatoarea ca la Registratura si Arhiva mai sunt foarte multe cereri care inca nu sunt la dosar.

Am solicitat sa se faca o lista cu toti intervenientii, ale caror cereri au ajuns la dosarul cauzei (pentru transparenta si corectitudine).
Din cauza aglomeratiei si miilor de cereri accesorii sosite la dosar, judecatoarea a decis ca ele trebuie comunicate partilor si ca este necesar un nou termen, adica 08 Septembrie 2017, la orele 14 :30.

Acest termen ne este favorabil noua, deoarece:

1. IN PROTOCOLUL DE PREDARE-PRELUARE al terenului, la ARTICOLUL 4, punctul c), scrie urmatorul lucru: Sa intabuleze cladirile de interes public, pana la termenul de 36 de luni prevazut in HG 372/2015, de la data semnarii prezentului protocol de predare-preluare. Pana azi au trecut aproape 24 de luni, deci mai sunt 12. 🙂
2. Avem timp sa ne organizam mai bine, sa gasim si alte cai pentru ca acesta moschee sa nu se construiasca.

URMATORUL TERMEN A FOST STABILIT PE DATA DE 08 septembrie 2017, la orele 14:30.

LE MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE AU FOST ASTAZI ALATURI DE NOI SI CELOR CARE AU TRIMIS CERERI DE INTERVENTIE ACCESORIE!!!!

P.S. Saptamana urmatoare atacam iar, “serialul nostru” abia a inceput doar de doi ani !!! :))”[1]

In aceasta perioada, cei care sunt nationalisti, cei care iubesc Romania si valorile nationale, se vad. Desi un nou termen este pe 8 septembrie 2017, cei care nu ati trimis cereri de interventie accesorie, va rugam sa o faceti. Ati vazut cat de importante sunt aceste cereri, deoarece demonstreaza Instantei ca procesul este unul de interes public.

Iata mesajul lui Berenghi Catalin Ioan:

“APEL PUBLIC

NU MAI PUTEM CONTINUA SINGURI!!!!!!
CEI CARE NU VOR MEGA MOSCHEE TREBUIE SA SE UNEASCA!!!!!!

Procesul intentat de noi Guvernului Romaniei, este pe muchie de cutit, adica se doreste invocarea motivului “LIPSA DE INTERES” adica faptul ca nu prea indeplinesc ” Criteriile legale”, prin care am dreptul sa cer, sa nu se mai construiasca Mega Moscheea.
Pana in acest moment, pentru promtitudine, rapiditate si eficienta, am preferat sa actionam in grup restrans.
In procesul intentat de noi Guvernului Romaniei, judecatoarea are impresia ca “doi nebuni” , rasisti care nu au ce face in viata lor, se pun de-a curmezisiul importiva sistemului.

PENTRU A ARATA CA SUNTEM, MULTI CEI CARE NU DORIM CONSTRUCTIA LA BUCURESTI, A MARII MOSCHEI (8000 locuri) si a SCOLII DE INVATATURA ISLAMICA (10000 locuri), TREBUIE FACUT URMATORUL LUCRU.

CE TREBUIE FACUT?

TITLU “CERERE DE INTERVENTIE ACCESORIE”, care cuprinde:
– datele personale + nr telefon
– motivele personale pentru care nu doriti construirea Mega Moscheii.
– mentiunea:
“DORIM CA DOMNUL CATALIN IOAN BERENGHI SA NE REPREZINTE” asta evident daca nu doriti sa va prezentati la proces pentru a va sustine cauza singuri.

– Adresa pe care trebuie sa o treceti pe plic:
Curtea de Apel Bucuresti
Splaiul Independentei nr 5, sector 4 Bucuresti.
Cod postal 050091
Sectia a-VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal.
Dosar 2315/2/2016

* Nu exista o cerere tip!
* Nu avem nevoie de like-uri si comentarii pe Facebook, NU AU NICI O VALOARE, pentru ca, actiunea se desfasoara in viata reala si nu in cea virtuala!

DECI, PUNETI MANA PE PIX, TASTATURA SI SCRIETI!!!!!!
TERMENUL PANA LA CARE, CERERILE VOASTRE TREBUIE SA AJUNGA ESTE, DATA 09.06.2017″[2]

Mai jos aveti un model de “Cerere de interventie accesorie” pentru a va implica in procesul impotriva construirii Mega Moscheii in Bucuresti:

Descarcati acest model, completati-l si trimiteti-l!

Procesul il puteti urmari aici -> http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000334957&id_inst=2

Update

A fost creat un eveniment pentru data de 8 septembrie 2017, atunci cand va avea loc un alt termen in procesul impotriva construirii Mega Moscheii. Cei care nu ati trimis cereri de interventie accesorie, va rugam sa o faceti. De asemenea, sunteti invitati sa participati la acest eveniment important pentru Romania.

Mai multe despre eveniment cititi aici -> https://www.facebook.com/events/845764355574438

Update 8 septembrie 2017

Catalin Berenghi a transmis urmatorul mesaj pe pagina sa de Facebook cu privire la ce s-a intamplat, astazi, 8 septembrie 2017, la procesul impotriva construirii Mega Moscheii la Bucuresti:

“NOUTATI !!!!

PROCESUL ÎMPOTRIVA CONSTRUIRII MEGA-MOSCHEEI

La termenul de astăzi am aflat ca judecătoarea a fost promovata si a plecat la Inalta Curtea de Casație și Justiție, deci e greu cu noi. 

Astazi am aflat ca au fost depuse peste 10 000 de cereri de interventie accesorii.
La acest termen au fost prezenți câteva sute de oameni, unii SOSIȚI SPECIAL din: Belgia, Irlanda, Italia și o doamna sosita chiar din Los Angeles.
Romani și maghiari sosiți din Cluj, Oradea, Timișoara, Iași, au fost alături de noi.
În timpul procesului, au fost primiți în sala, în prima serie acei oameni care voiau sa depună noi cereri accesorii, după care prin rotație a fost primita toată lumea.
Doamna judecător ne-a comunicat faptul ca, atâta timp cât sosesc noi cereri accesorii, procesul propriu-zis nu va putea începe, fapt care pe noi ne avantajează.
Doamna judecătoar dorește ca toți intervenienti sa fie reprezentați de mine, fără ca unii dintre ei să-și poata susține singuri punctul lor de vedere.
În acest proces trebuie sa se facă auzita vocea poporului pentru a demonstra ca nu este doar un razboi personal, al nostru Berenghi Catalin, Gornic Catalin, Calin Marincus, Todiras Octavian și a altor câtorva oameni.
A fost dat un nou termen (20-10-2017, ora 14:30 ), pentru alocarea unui grefier care se va ocupa de “OPISARE”, a tuturor intervenientilor și studierea dosarului de către noua judecătoare. În acest moment este incerta situația cererilor de intervenție accesorie și se cauta o varianta pentru audierea doritorilor care doresc să-și susțină singuri cauza.
La ora 16:30, procesul nostru s-a încheiat.

MERGEM PANA LA CAPĂT!
Mesajul este clar: ROMANIA SPUNE NU MEGA MOSCHEII!!!!”[7]

Video

Va recomandam sa cititi si…

Argumentele împotriva construirii mega moscheii în București

Procesul împotriva construirii mega moscheii în București! Guvernul României este aproape de a câștiga procesul!

SURSE

  1. https://www.facebook.com/berenghi.catalin/videos/1509395635787974/
  2. Facebook/Catalin Berenghi
  3. Foto: Eugenia Abrudan
  4. Foto: epochtimes-romania.com
  5. Foto: Facebook/Preot Sebastian – Săbăreni – Model “Cerere de interventie accesorie”
  6. Video: https://www.facebook.com/berenghi.catalin/videos/1509395635787974/
  7. Facebook/Catalin Ioan Berenghi

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Proiect al PSD pentru repatrierea rezervei de aur a României din Marea Britanie. Repatrierea rezervei de aur a României înseamnă suveranitate și independență. Ungaria, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Elveția, Turcia, Venezuela, țări care își repatriază aurul
Dezvăluirile unui fost colonel SRI despre Sistemul Represiv din România și acoperiții din presă: "Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete"
Știați că astăzi „sărbătorim” Ziua Internațională Împotriva Homofobiei? 31 de ambasadori, în frunte cu Hans Klemm, nu au ratat ocazia de a-i acuza pe români de discriminare a homosexualilor
Legea Securității Cibernetice și Legea Cartelelor PrePay dorite din nou de către SRI
O tanara din Cluj condamnata sa plateasca o amenda de 2000 lei pentru ca ar fi organizat proteste impotriva exploatarii de la Rosia Montana ! Asta este dovada ca statul roman este unul mafiot si corupt !
Legea penibila care ii lasa pe romani sa fie jefuiti in continuare de banci! Niciun politician nu o sa va ajute! Nu mai faceti imprumuturi la banci!
Americanii fac reclamă la rachete ”Patriot” în presa #REZIST – pe banii României
Sociologul Vintilă Mihăilescu despre poporul român, ca „dușman de clasă” al mass-mediei
Facebook a început cenzura și în România sub pretextul "combaterii știrilor false"! Adevărul va fi dincolo de orice cenzură!
Dacofobia lui Dan Alexe și alte rătăciri (ne)-românești
Iluzii în care cred românii și care blochează evoluția și dezvoltarea poporului român, a societății românești, a României
Ce a spus premierul Ungariei, Viktor Orban, la Cluj, în discursul care nu a fost tradus în română: „Viitorul o să fie în limba maghiară“! Viktor Orban, "Ținutul Secuiesc" va fi pentru totdeauna Pământ Românesc!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro