Procurorul General al României, Augustin Lazar, vrea să cenzureze criticile din emisiunile TV

Distribuie!by “Consiliul Naţional al Audiovizualului i-a răspuns procurorului general al României, Augustin Lazăr, la adresa în care acesta semnala ‘presiuni’ de la o parte a mass-media, care ‘depăşesc limitele unor critici acceptabile într-o societate democratică’ faţă de instituţiile ce alcătuiesc autoritatea judecătorească. Consiliul precizează în acest răspuns că CNA a […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Consiliul Naţional al Audiovizualului i-a răspuns procurorului general al României, Augustin Lazăr, la adresa în care acesta semnala ‘presiuni’ de la o parte a mass-media, care ‘depăşesc limitele unor critici acceptabile într-o societate democratică’ faţă de instituţiile ce alcătuiesc autoritatea judecătorească.

Consiliul precizează în acest răspuns că CNA a votat pe 14 februarie o decizie pentru modificarea Codului audiovizualului.


CNA menţionează că nu are drept de iniţiativă legislativă, motiv pentru care, din toamna anului trecut, s-a început procedura de modificare a Codului de reglementare a conţinutului audiovizual, în special în privinţa capitolelor care ţin de ‘Asigurarea informării corecte şi a pluralismului’, ‘Protecţia demnităţii umane şi a dreptului la propria imagine’, ‘Dreptul la replică şi rectificare’.

‘În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, CNA a supus consultării publice Proiectul de decizie privind modificarea şi completarea Codului de reglementare a conţinutului audiovizual, după ce acesta a fost votat în şedinţa publică din 20.09.2016. Observaţiile şi modificările primite au fost discutate şi analizate în şedinţe publice la care au participat radiodifuzorii şi reprezentanţii organismelor care au făcut propuneri. (…) În şedinţa publică din data de 14.02.2017, Consiliul a votat, în unanimitate, Decizia nr. 63, documentul fiind transmis, spre publicare, la Monitorul Oficial’, se precizează în răspunsul CNA către procurorul general al României.


De asemenea, potrivit documentului, ţinând cont de Protocolul de colaborare încheiat între Consiliul Superior al Magistraturii şi CNA, forul audiovizual a decis să transmită CSM Decizia 63 pentru modificarea şi completarea Codului audiovizualului, urmând ca în cazul în care CSM va face propuneri sau observaţii acestea să fie din nou supuse atenţiei Consiliului.

‘Ţinând cont de numărul mare de subiecte ce trebuiau supuse atenţiei Consiliului la începutul acestui an, membrii CNA au decis să se întrunească în şedinţe publice de trei ori pe săptămână. În şedinţe au fost analizate, printre altele, rapoartele întocmite de Direcţia Monitorizare şi Direcţia Control şi Digitalizare, ca urmare a reclamaţiilor primite şi a autosesizării membrilor Consiliului şi în cazul în care au fost constatate încălcări ale legislaţiei audiovizualului, radiodifuzorii au fost sancţionaţi’, relevă răspunsul CNA.

La începutul lunii februarie, CNA a primit o adresă semnată de procurorul general care arăta că ‘se înregistrează numeroase cazuri de emisiuni televizate în cadrul cărora se vehiculează informaţii tendenţioase şi neadevărate de natură să submineze grav autoritatea judecătorească şi să pună în discuţie deontologia profesională a judecătorilor şi procurorilor, cu intenţia de decredibilizare a luptei anticorupţie şi a sistemului judiciar în ansamblu’.

În adresă se evidenţia faptul că CNA îi revine rolul primordial în asigurarea unui climat bazat pe libera exprimare şi responsabilitatea faţă de public în domeniul audiovizualului, scrie Agerpres.”[1]

Acum o luna, Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a insultat romanii, afirmand ca “romanii au o cultura precara”:

“Augustin Lazăr, procurorul general al României, critică dur televiziunile care permit invitaţilor din emisiuni să atace procurorii. În cadrul şedinţei CSM de miercuri, Lazăr a afirmat că nicăieri în Europa nu se mai întâmplă asemenea lucruri şi a cerut CSM să ia măsuri.

„Dacă e vorba despre atacuri fără precedent, cred că ele pot fi ilustrate cel mai bine prin nişte emisiuni pe care în România le vedem în fiecare seară. Sunt fără precedent la noi şi nu cred că în Europa există ceva similar. Sistematic, ideea de justiţie este tocată mărunt, mărunt şi ilustrată cu diverşi infractori care au fost condamnaţi definitiv şi care vin foarte relaxaţi acolo, cu un aer foarte doct, explică cum e cu denunţul, cum pe un singur denunţ cineva este condamnat. Procurorul scrie pe el ‘se condamnă’, judecătorul când vede, cam temător, scrie ‘condamnat’ şi omul execută. În esenţă, cam aşa se explică unei populaţii destul de precare din punct de vedere cultural. Doresc să vă transmit îngrijorarea magistraţilor din Ministerul Public cu privire la această manieră de a atinge în mod sistematic independenţa celor care se ocupă de anchetele respective şi care intrumentează dosarele”, a declarat Augustin Lazăr.”[2]

Asadar, Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, este de parere ca romanii au o cultura precara, in sensul ca sunt niste prosti. Domnule Augustin Lazar, romanii nu au o cultura precara si sunt mult mai inteligenti decat voi, cei din Noua Securitate.

Televiziunile atacate de catre Procurorul General al Romaniei au aratat dovezi cu privire la Noua Securitate din Romania. Televiziunile au aratat cum incepand cu anul 2005, procurorii DNA si ofiterii SRI au facut echipe mixte, ceea ce inseamna Politie Politica.

In timpul protestelor din strada de la sfarsitul lunii ianuarie 2017 s-a strigat impotriva posturilor de televiziune Antena 3 si Romania TV. Pe Facebook circulau mesaje extremiste prin care se cerea CNA-ului sa se inchida aceste televiziuni pentru ca si-au permis sa vorbeasca despre George Soros. De asemenea, CNA-ul a amendat televiziunile Romania TV, B1 TV si Realitatea TV pentru ca in cadrul emisiunilor din noiembrie 2016 s-a discutat despre influenta lui George Soros in Romania.

Toate aceste abuzuri din ultimii ani au avut o uriasa sustinere din partea unei prese aservite total, din partea ONG-urilor lui George Soros si mai ales din partea globalistilor SUA-UE-Soros. Globalistii SUA-UE-Soros sunt cei care au creat, sustinut si instaurat Noua Securitate in Romania.

In SUA, Procurorul General a fost demis de catre Presedintele Donald Trump deoarece aceasta s-a impotrivit legii anti-imigranti.

Mai multe pe larg aici -> https://www.dzr.org.ro/globalistii-sua-ue-soros-au-creat-sustinut-si-instaurat-noua-securitate-in-romania/

SURSE

  1. http://radu-tudor.ro/procurorul-general-vrea-sa-cenzureze-criticile-din-emisiunile-tv/
  2. http://www.stiripesurse.ro/procurorul-general-ataca-televiziunile-dezinformeaza-o-populatie-destul-de-precara-cultural_1177203.html
  3. Foto: justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Alexandru Florian de la Institutul Elie Wiesel se plânge că legea antilegionară (legea 217/2015) nu funcționează și că românii nu pot fi băgați la pușcărie! Evreii sioniști din România sunt împotriva libertății de exprimare!
DW: Combaterea propagandei rusești pretext pentru limitarea libertății cuvântului în UE
Cenzura și "Corectitudinea Politică" a Tinerilor Frumoși și Liberi în luptă cu "știrile false": Fundația condusă de un IT-ist #rezist, conexiuni cu rețeaua Soros
Institutul Elie Wiesel îi avertizează pe cei de la Revista România Literară că pot răspunde penal, după publicarea unui articol "negaționist"! Dacă ar putea, evreii sioniști și comuniști de la Institutul Elie Wiesel ne-ar aresta pe toți! Evreii sioniști și comuniști sunt împotriva libertății de exprimare!
De ce ţi se închide contul de Facebook?
ONG-urile lui George Soros, Digi24 și HotNews vor să cenzureze informațiile de pe Facebook sub pretextul "știrilor false", încălcând Constituția României
Fosta judecătoare Camelia Bogdan cere CSM închiderea unui site
Instituțiile statului contra Românilor. Cazul colonelului SRI (rtg.) Vasile Zărnescu împotriva Institutului Elie Wiesel
Guvernul României se folosește de starea de urgență, pentru a cenzura site-urile, care ar distribui "știri false"
"Ministerul Adevărului": Fascistosfera și știrile false
Cenzura #rezistenților: Trei parlamentari USR au anunțat un proiect de lege prin care se modifică Legea Audiovizualului, în sensul în care părinții care se opun vaccinării obligatorii vor fi interziși în mass-media
Libertatea cuvântului cenzurată pe Facebook
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro